Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

I am dreaming of the White Christmas...

It's Christmas Time Again!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Έφτασε η πιο όμορφη και η πιο μαγική ημέρα του χρόνου!!!
It's Christmas Time!!!
Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!!! Τα μάτια μου έχουν γεμίσει με όμορφες εικόνες! Σε κάθε σπίτι που πηγαίνω υπάρχει και απο ένα στολισμένο δέντρο, το σπίτι απο μόνο του "φωνάζει" πως υπάρχει γιορτή!!! Χριστουγεννιάτικα γλυκά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια ηχούν την γλυκιά και παιχνιδιάρικη μουσική τους στα αυτιά μου!!! Μαγικές εικόνες γεμάτες απο λάμψη, απο την μοναδική λάμψη των Χριστουγέννων!!!
Θέλωντας να γυρίσω λίγο πίσω στο χρόνο, στην παιδική μου ηλικία, έχω αμέτρητες εικόνες και συναισθήματα για να θυμηθώ κατα την περίοδο των Χριστουγέννων.
Αρχικά, το να στολίσουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο ήτανε ολόκληρη ιεροτελεστία για εμένα. Μου άρεσε να βγάζω όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια απο τα κουτάκια τους ένα ένα, και να τα συγκεντρώνω σε ένα σημείο λίγο πριν αρχίσω να στολίζω το δέντρο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Απο το πρώτο κιόλας στολίδι που άγγιζα, ένιωθα την λάμψη των Χριστουγέννων να με πλημμυρίζει, ένιωθα την γλυκιά θαλπωρή να φωλιάζει στην καρδιά μου!
Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ το πως "μύριζε" το σπίτι Χριστούγεννα με όλα τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά που φρόντιζε η μητέρα μου να φτιάχνει κάθε τέτοια περίοδο, κουραμπιέδες... μελομακάρονα... σοκολατάκια... τσουρέκια... δίπλες... βασιλόπιτα... μια παράδοση που φυσικά υιοθέτησα και θα κρατήσω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου! Δεν νοείται Χριστούγεννα χωρίς να¨"μυρίσει" το σπίτι, έτσι δεν είναι????

Δεν θα ξεχάσω επίσης τις ατελείωτες ώρες προσμονής κάτω απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον Άγιο Βασίλη. Είχα γράψει το γράμμα μου πως ήμουνα καλό παιδάκι όλο τον χρόνο και πως η μαμά μου μου φώναξε λίγες φορές και πως ήθελα να μπορέσει να μου φέρει τα δώρα που του είχα ζητήσει και πως τον ευχαριστούσα πολύ. Πάντοτε τον φανταζόμουνα "γεματούλη", με πανέμορφα εκφραστικά πράσινα μάτια γεμάτα απο αγάπη, κόκκινη στολή, μαύρες μπότες και άσπρα γένια. Τον Άγιο Βασίλη που όλοι ξέρουμε, που έχει ταξιδέψει απο την παιδική μας ηλικία στα όνειρα και στις καρδιές μας!!!
Κατέστρωνα ολόκληρα σχέδια περιμένοντάς τον ώρες κάτω απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Έλεγα σε όλους πως "αυτή την φορά, ναι!!! Θα μπορέσω να τον δώ!!!" όμως ποτέ δεν τον πετύχαινα τελικά, ποτέ δεν είχα δεί την μορφή του!!! (προφανές!!!) Καθόμουνα στον καναπέ κοιτάζοντας πάντοτε τα φωτάκια να αναβοσβήνουν και να λαμπυρίζουν έως ότου με έπαιρνε ο ύπνος!!! Ξύπναγα λοιπόν κάθε Χριστούγεννα και έβρισκα τα δώρα μου τοποθετημένα στο δέντρο!!! Santa Claus was coming to town!!!
Εύχομαι Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους πάντοτε με υγεία πάνω απ'όλα, χαρά και αγάπη!!!
Να μην ξεχνάμε την γλύκα της παιδικής μας ηλικίας, τον αυθορμητισμό και την τόση μεγάλη αγάπη που δείχναμε σε όλους και σε όλα!!! Ακόμα και όταν "πέφταμε", μπορεί να "κλαίγαμε" λίγο αλλά σηκωνόμασταν μετά ακόμα πιο δυνατοί. Bear this in mind!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους και να θυμάστε....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Love bites


When heart breaks…

Η καρδιά πονάει πολύ όταν χάνεται η αγάπη και όταν τελικά πονάει η καρδιά για κάποιον, τότε μόνο φαίνεται πόσο πολύ τον αγαπήσαμε, αφού πλέον έχουμε χωρίσει.

Δυστυχώς δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να χωρίσουν δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πραγματικά, άσχετα αν οι συγκυρίες συντέλεσαν στο να έρθει το τέλος και να χωρίσουν οι δρόμοι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.


Δυστυχώς ο πόνος της καρδιάς, τον πρώτο καιρό μετά απο έναν χωρισμό είναι αβάσταχτος... Σέρνεσαι απο τον καναπέ στο κρεβάτι και απο το κρεβάτι στον καναπέ, λες και είσαι άρρωστος, εμφανίζεις τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης με όλες τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που τα συνοδεύουν και μετράς τα λάθη που έκανες ΕΣΥ στην σχέση σας και τα νιώθεις να σου καίνε την καρδιά αργά και βασανιστικά!!!!!

Και το χειρότερο απ’όλα ποιό είναι?????

Με το που χωρίσεις, ενώ είσαι τόσο σίγουρη για την απόφαση σου, την επόμενη κιόλας ημέρα, το μυαλό σου ξεκινάει και κάνει μια επιλεκτική ιστορική αναδρομή ΜΟΝΟ των όμορφων στιγμών που είχες με τον πρώην σου, κλονίζοντας σε ολόκληρη για το αν πήρες την σωστή απόφαση να χωρίσεις και κάνοντας σε να τον θέλεις όλο και πιο πολύ, να τον σκέφτεσαι όλο και πιο πολύ και τελικά να φτάνεις στο σημείο να σου λείπει και να νιώθεις κενή!

Η αλήθεια είναι πως ύστερα απο μια μακροχρόνια σχέση και όταν πλέον βιώνεις έναν χωρισμό, νιώθεις κενό και έχεις κάθε δικαίωμα να σου λείπει ο άνθρωπος με τον οποίο ήσουνα 5, 6, 7.... χρόνια μαζί! Δεν ήτανε μόνο η συνήθεια... ήτανε πολλά παραπάνω... ήτανε η αγάπη που σας έδενε όλα αυτά τα χρόνια που ξαφνικά ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ!!!

Το ερώτημα είναι γιατί μια αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων να καταλήξει σε χωρισμό?

Ποιός φταίει? Πόσο εύκολο είναι να πείς το ΑΝΤΙΟ?

Σε έναν χωρισμό πάντα φταίνε και οι δύο, αλλά πάντοτε ο ένας με τον τρόπο του δίνει την αφορμή στον άλλο για να φύγει...

Σε έναν χωρισμό πάντοτε πονάνε και οι δύο και ποτέ δεν είναι εύκολο να πείς αντίο σε έναν άνθρωπο που του αφιέρωσες πολλά χρόνια απο την ζωή σου, που του στάθηκες, που περάσατε όμορφες στιγμές μαζί...

Η αλήθεια είναι όμως πώς όταν μια σχέση καταλήγει σε χωρισμό, κάτι έχει προηγηθεί, κάτι έχει προυπάρξει που έχει διαλύσει τα πάντα... συναισθήματα έχουνε «τσαλακωθεί»... λέξεις άσχημες έχουνε ειπωθεί... ο εγωισμός έχει βασιλέψει στον θρόνο του και η καρδιά πονάει και παύει πλέον να είναι ευτυχισμένη...

Κάποτε μια φίλη μου είχε πεί πως «Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις για τον άνθρωπό σου πως έρχεται η απομυθοποίηση! Όλα αυτά που θαύμαζες και έβρισκες χαριτωμένα στην αρχή της σχέσης σας, μπορεί να σε φέρει  σε ένα τέτοιο σημείο που να θέλεις να του σπάσεις το κεφάλι! Αυτό το πλάσμα που σε ενέπνεε για σπουδαία πράγματα, τώρα σου βγάζει το χειρότερό σου εαυτό!»

Πως να μην χωρίσεις όταν για τον άλλον είσαι η τελευταία του προτεραιότητα???

Πως να μην χωρίσεις όταν τα πάντα είναι μονόπλευρα?

Πως να μην χωρίσεις όταν οι πράξεις του δεν συνάδουν με την αγάπη που υπόσχεται εδώ και χρόνια πως νιώθει για εσένα?

Πως μπορείς να ζείς με έναν άνθρωπο όταν σου βγάζει τον χειρότερο σου εαυτό?

Πως να συγχωρήσεις έναν άνθρωπο όταν σε έχει προδώσει? Και δεν αναφέρομαι μόνο στην απιστία! Συνήθως ένα ζευγάρι χωρίζει όταν μπαίνει ανάμεσά του ένας «τρίτος». Η έννοια «τρίτος» δεν προυποθέτει μόνο τα γνωστά (π.χ. φίλη, φίλος, κακιά πεθερά, γκόμενα, γκόμενος). Η έννοια «τρίτος» μπορεί να αναφέρεται στην δουλειά του άλλου που την βάζει πιο πάνω απο εσένα. Μπορεί να αναφέρεται στα όνειρά του που θέλει να πραγματοποιήσει θυσιάζοντας όμως εσένα (όνειρα φυσικά που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν  παράλληλα με εσένα!!!!)

Πως να μην χωρίσεις όταν για τον άλλο παύεις να είσαι τα πάντα για εκείνον, να μην έχεις καμία θέση στον κόσμο του ή να σταματάει να ενδιαφέρεται για εσένα?

Το κυριότερο.....

Πως να μην χωρίσεις όταν νιώθεις «μόνη» σε μια σχέση, ενώ είσαστε ΑΚΟΜΑ μαζί και πως να μην χωρίσεις όταν έχεις πάψει πια να νιώθεις ευτυχισμένη?

Πως να μην χωρίσεις όταν κάθε βράδυ κλαίς την ώρα που πέφτεις στο κρεβάτι σου και δεν έχεις μια «πραγματική», ειλικρινή αγκαλιά απο τον άνθρωπο που αγαπάς?

Κάποια συναισθήματα δεν μπορείς να τα περιγράψεις με λόγια.... τα νιώθει όμως η καρδιά!

Όταν πρέπει να έρθει το τέλος μιας σχέσης, ο κάθε ένας πρέπει να γνωρίζει πως πριν το τέλος μια καρδιά έχει ματώσει και έχει πληγωθεί πολύ...

Μια σχέση για να πετύχει πρέπει να έχει συχνή και ειλικρινή προσπάθεια και απο τις δύο πλευρές... Θέλει όταν ο ένας «πονάει» να σκύβει ο άλλος και να τον «φιλάει»... Άλλωστε η αγάπη  είναι  μια πανέμορφη ζωγραφιά συναισθημάτων για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας... Τα συναισθήματά μας αυτά δεν πρέπει να έχουν εγωισμό, δεν πρέπει να έχουν ασέβεια, έλλειψη ειλικρίνειας ή ενδιαφέροντος. Αντιθέτως πρέπει να είναι αγνά και να προσφέρονται απλόχερα στον άλλον...

Παρ’όλα αυτά ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, έχουμε βιώσει έναν χωρισμό....

Κάποια στιγμή η ευτυχία ξανάρχεται και μας χτυπάει την πόρτα!!!!

Να εμπιστεύεσαι την καρδιά σου και θα βρείς την πραγματική αγάπη και τον απόλυτο έρωτα...

Κάποια στιγμή η καρδιά θα ξεχωρίσει τον άνθρωπο που θα σου αλλάξει όλο σου το «είναι»... η καρδιά δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθη!

Μπορεί να είναι κάποιος τον οποίο βλέπεις κάθε μέρα και του λες καλημέρα...

Μπορεί να είναι κάποιος που βρίσκεται ήδη στην ζωή σου αλλά δεν γνωρίζεις πως είναι ο απόλυτος έρωτας!

Μπορεί να έρθει απο εκεί που δεν τον περιμένεις...

Ο μονάδικός!!!! You never know!!!!!

Have patience my friend!!!! Love is in the air…

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Love and marriage!!!


I fall in love with you every single day!!! Can you feel it???


Τελικά αυτό το καλοκαιράκι «φώλιασε» πραγματικά στις καρδιές μας, έτσι δεν είναι???

Συμφωνείτε πως για πολλούς από εμάς ήταν από τα πιο όμορφα καλοκαίρια που έχουμε ζήσει???

Δεν θα μπορούσα παρά να «κλείσουμε» τον φάκελο για το φετινό καλοκαίρι με το πιο όμορφο και ρομαντικό θέμα!!!!

ΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!!


Όπως πολλοί από εσάς, έτσι και εγώ είχαμε αμέτρητους γάμους αυτό το καλοκαίρι!!!! Και ναι!!!  Έφτασα στο σημείο και εγώ να σκεφτώ….

Μα τι στο καλό?????? Όλοι παντρεύονται??????

Αλλά πραγματικά… Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου και να επιλέγετε να κάνετε όλο το υπόλοιπο ταξίδι της ζωής σας μαζί.

Τίποτα επίσης δεν συγκρίνεται με την προετοιμασία ενός γάμου και τα συναισθήματα της χαράς και της ευτυχίας που αυτό αποφέρει!!!!

Εντάξει boys ξέρω… δεν είναι και το καλύτερό σας να σας τραβάμε από εδώ και από εκεί για να επιλέξετε μαζί μας μπομπονιέρες, προσκλητήρια κτλ, κτλ, αλλά αν δεν δείξουμε από την αρχή σεβασμό στο πρόσωπο του άντρα που θα παντρευτούμε, θα πέσει γκρίνια μετά στον έγγαμο βίο και δεν θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι?????

Οι αποφάσεις λοιπόν πρέπει να παίρνονται από κοινού! Γιατί διαφορετικά για φανταστείτε…

Πως θα αντιδρούσατε στην θέα μιας τσάντας Furla αργότερα (το πάθος μου!!!) όπου θα ήταν ΜΕΙΟΝ 200 ευρώ από τον προϋπολογισμό του σπιτιού χωρίς να σας έχουμε καν ρωτήσει? Εμ?

Για αυτό σας λέω… το να πείτε την γνώμη σας και να συμμετέχετε πιο ενεργά είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για εμάς!!! Πιστέψτε με! Και μετά….. ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!!

Όσο για τις γυναίκες- νύφες ξέρω πως η τελειότητα για εσάς είναι fact και όχι option!!! Ξέρω πως αυτή είναι η ημέρα σας, που θα νιώθετε σαν πριγκίπισσες και που θα είστε πανέμορφες, που θα αποζητάτε την προσοχή (και καλά θα κάνετε!!!!) και που θα λάμπετε ολόκληρες από ευτυχία και ομορφιά!!!

Η συμβουλή μου είναι να φροντίσετε να χαρείτε τον γάμο σας όσο καλύτερα μπορείτε. Κάθε ενέργεια που κάνετε για την προετοιμασία του γάμου σας, καθώς επίσης και ότι ζήσετε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να το ζήσετε απεριόριστα, να είναι για εσάς μια ιεροτελεστία… Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν  να σας χαλάσει την ημέρα σας, μην διαφωνείτε για μικροπράγματα με τον άνθρωπό σας (όπως… εγώ θέλω το ιβουάρ προσκλητήριο ενώ εγώ θέλω το άσπρο!) Είναι τόσο μικρά αυτά μπροστά σε αυτό που πρόκειται να έρθει… είναι τόσο μικρά μπροστά σε αυτά που νιώθετε για την γυναίκα ή για τον άντρα της ζωής σας!!!!

Μην χαλάσετε λοιπόν τις καρδιές σας για μικροπράγματα! Ο έρωτας είναι πιο σημαντικός!

Επίσης… το οικονομικό του θέματος!!! Να φτάσετε μέχρι εκεί που μπορείτε, μέχρι όσο σηκώνει η τσέπη σας και να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά, ακριβώς επειδή τα κάνετε μέσα από την καρδιά σας  για τους άλλους και τα νιώθετε που τα κάνετε, θα σας γυρίσουν πίσω!!!!

If you know what I mean!!! Σας το εγγυώμαι!!!

Να φροντίσετε λοιπόν να το γλεντήσετε γιατί πραγματικά… μια φορά παντρεύεστε τον έρωτα της ζωής σας, μια φορά παντρεύεστε εκείνον ή εκείνη που αγαπάτε πραγματικά και που έχει αγγίξει την καρδιά και την ψυχή σας με μοναδικό τρόπο… με μαγικό τρόπο!!!!

Γιατί η αγάπη πραγματικά είναι… ΜΑΓΕΙΑ!!!!

Και όταν η αγάπη καταλήξει στο να δημιουργηθεί μια  οικογένεια εκεί είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

Εύχομαι σε όσους παντρεύτηκαν, παντρεύονται ή θα το κάνουν μελλοντικά… Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ και φυσικά…. ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!!

Το μυστικό της ευτυχίας στην ζωή του καθενός από εμάς είναι η ΑΓΑΠΗ!!!!

Ας φροντίσουμε λοιπόν να την αφήσουμε να μαγεύει τις καρδιές μας για όλη την υπόλοιπη ζωή μας!!!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

LIVE!!!!!!!! LAUGH!!!!!!!! LOVE!!!!!!!!!!! YOU!!!!! - JUST PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ! Ήρθε το καλοκαιράκι και έχουμε απίστευτη διάθεση, ε?
Είμαστε πολύ ανεβασμένοι, ε? Πετάμε!!!!! Πετάμε!!!!!

Οι περισσότεροι απο εμάς βέβαια γνωρίζω πως δουλεύουμε!!!! Δεν πειράζει δεν πτούμαστε!!!!! Δεν νομίζω η δουλειά να μας κρατήσει μακρυά απο την τρέλλα του καλοκαιριού!!!

Έτσι λοιπόν φροντίζουμε τα απογεύματά μας (μετά την δουλειά!!!!!!!!) ή τα Σαββατοκύριακά μας να είναι γεμάτα απο ατελείωτα πλατσουρίσματα στην θάλασσα και βουτιές, χαλάρωση στην ξαπλώστρα κάτω απο τον ζεστό ήλιο διαβάζοντας ένα βιβλίο και σιγά σιγά να έχουμε και στο μυαλό μας πως πλησιάζουν και οι καλοκαιρινές διακοπές!!!!!!! (για να τρελαινόμαστε ακόμα πιο πολύ....!!!!!!)
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ............ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!!!!!!

Ειδικά εμείς οι γυναίκες κάνουμε διπλές και τετραπλές προετοιμασίες! Έχουμε να αγοράσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1000 & 1 πράγματα!!!!

Τι καλλυντικά, τι μαγιό, τι παρέο έχουμε να αγοράσουμε και φέτος!
Κορίτσια σας θέλω κοκέτες φέτος στην παραλία, ε???????

Δεν πιστεύω να αγχωνόμαστε για τα παραπάνω κιλάκια που πήραμε τον χειμώνα και δεν πιστεύω αντι να κάνουμε λίγη γυμναστική παραπάνω να έχουμε κάνει εξαντλητικές δίαιτες!!!!!!???????
Σημείωση πως οι εξαντλητικές δίαιτες δεν βοηθάνε ΠΟΥΘΕΝΑ! Το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργήσουν σαν SHOCK στον οργανισμό μας!!!!!! Τίποτε παραπάνω!!!!!!

Είναι φοβερό το πόσο πολύ εμείς οι γυναίκες μερικές φορές αγχωνόμαστε με κάποια παραπανίσια κιλά που μπορεί να έχουμε!!!!! (Ναι! Ναι! έχει τύχει να φτάσουμε και σε σημείο υστερίας για ένα παραπάνω κιλό!!!!)

Φυσικά τώρα πλέον έχουμε και έναν λόγο παραπάνω λόγω του καλοκαιριού που έχει έρθει και θα θέλουμε το σώμα μας σε μια τέλεια φυσικά κατάσταση για να φορέσουμε και αυτο το πολυπόθητο μαγιό το οποίο αγοράσαμε για τις φετεινές μας καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία!!!!!!!!!

Ω! Μα είναι τόσο απλό αυτό που πρέπει να κάνετε!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ πως απο σήμερα χτίζετε με επιμονή και υπομονή ένα τέλειο σώμα!!!!!
Ω! ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ!!!!!!!!

Απο εκεί και πέρα όλα είναι πάρα πολύ απλά!!!!!!

Για να έχετε αποτέλεσμα σε μια υγιεινή διατροφή πρέπει να καταναλώνετε 4-5 γεύματα ημερησίως, τα οποία θα είναι περισσότερο φρούτα, λαχανικά και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες!!!! Περιορίστε το ψωμί και τα γλυκά, τις σάλτσες, τα τηγανητά και επιτέλους ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!!!! (το λέω για να το ακόύω και εγώ!!!!) Κάντε το ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!! και δεν θα πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι το πόσο έχει αλλάξει το σώμα σας σε ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ!!!!!!

Όσον αφορά την κυτταρίτιδα (είναι αυτονόητο πως δεν μιλάω για τους άντρες αυτή την στιγμή!!!!!!) κορίτσια πραγματικά αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα πρέπει να συνδοιάσετε πολλά πράγματα μαζί (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ- ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!!!).
Αυτό το στοιχειώδες πρόβλημα θέλει όσο πιο πολύ νερό μπορείτε να πιείτε και να αντέξετε μέσα σε μια μέρα (κατά προτίμηση... 2 λίτρα το λιγότερο την ημέρα!!!). Επίσης η διαρκής άσκηση μαζί με ένα ειδικό προιόν κατά της cellulite έχει τρομερά αποτελέσματα!!!!!!

Είμαστε μια ανάσα απο τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!!!
Τι μας μένει λοιπόν για το σώμα των ονείρων μας και για να κάνουμε εντύπωση στις παραλίες που θα πάμε με το καινούργιο μας μαγιό???????????????

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!! ΑΠΛΑ............. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ απο σήμερα κιόλας!!!!!!!

Και μετά........... τι Ελένη Πετρουλάκη και βλακέιες....!!!!!!!!!!!!!!!! (Μα είναι δυνατόν να είναι αυτή η γυναίκα μάνα????????????)
Τι Angelina Jolie.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! (respect!!!!!!!!!!!)
Τι Monicca Belucci.....!!!!!!!!!!!!!!!!. (ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Under a wonderful sunshine...!!!

SUMMER IS FINALLY HERE!!!!

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Μπορούμε να πούμε και επίσημα πως ήρθε το καλοκαιράκι!!!! (Αν και.... βρέχει αυτές τις μέρες... εμείς ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!!! Έτσι δεν είναι????)

Δεν μπορούμε να νιώθουμε τίποτα λιγότερο απο χαρά και ευτυχία που επιτέλους ήρθε το καλοκαιράκι!
Ετοιμαστείτε λοιπόν για φραπεδάκι ή για φαγητό με φίλους και για μπανάκια στην θάλασσα, για βουτιές χωρίς σταματημό και για μίνι αποδρασούλες τα Σαββατοκύριακα σε κοντινά, πανέμορφα και γραφικά νησάκια!!!!
ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΚΕΙ.................... ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ.......??????????????

Πάρτε όσους θέλετε μαζί σας για να διασκεδάσετε και βγάλτε την σε beach bars (DEFINITELY!!!!!) και clubs της παραλιακής και φροντίστε να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης!!!!!!!!

Ακόμα και αν δουλεύετε να μην σας νοιάζει γιατι ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! Ακόμα και η δουλειά είναι OFF THE RECORD !!!!!!!!!!!!
(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!)

Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας για ατελείωτες ρομαντικές βόλτες στην παραλία, συζητώντας για τα όνειρά σας.... να κρατάτε απλά ο ένας τον άλλο αγκαλιά κοιτάζοντας μονάχα την θάλασσα και να αφήσετε την μαγεία της να σας παρασύρει..... να σας ταξιδέψει.......

ΘΕΛΩ να βλέπω ΖΩΝΤΑΝΙΑ....!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ....!!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω ΧΑΜΟΓΕΛΑ....!!!!!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω ΕΥΤΥΧΙΑ.....!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω την χαρά του καλοκαιριού ζωγραφισμένη μέσα στα μάτια σας και πολύ περισσότερο......... στην καρδιά σας!!!!!!


ΘΕΛΩ να σκέφτεστε πως αυτό θα είναι ένα υπέροχο καλοκαίρι για όλους μας και πως θα περάσουμε τόσο όμορφα.... θα ξεφαντώσουμε τόσο πολύ..... που θα το κατηγοριοποιήσουμε σε ένα απο τα καλύτερα καλοκαίρια της ΖΩΗΣ μας!!!!!!!!

Έτσι λοιπον θα φροντίσουμε αυτό το καλοκαίρι να είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
Εύχομαι έτσι να είναι και κάθε μέρα της ζωής σας...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΗΔΗ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!
ΕΣΕΙΣ??????????????????


ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ???????????????????

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Tears from the moon

When love exists and there is nothing to say....... Unfullfilled LOVE!!!!

Όλο και κάποιος- α απο εμάς έχει "βιώσει" ή "βιώνει" έναν ανεκπλήρωτο έρωτα..... 

Άλλες φορές έχουμε διστάσει να δείξουμε τι νιώθουμε στον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, άλλες φορές ο εγωισμός μας παίζει tennis με το μυαλό μας και άλλες φορές δεν μπορούμε να εκφράσουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και έχει αγγίξει πραγματικά την καρδιά μας γιατι απλά... "δεν το επιτρέπουν οι καταστάσεις"...

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας λοιπόν...

Ένας έρωτας που παρέμεινε σε πλατωνικό επίπεδο και δεν προχώρησε σε σαρκικό....

Ένας έρωτας που μπορεί να είναι ανομολόγητος και να μην εκφράστηκε ποτέ...

Ένας έρωτας που δεν άντεξε στον χρόνο...

Ένας έρωτας που εκφράστηκε αλλά να μην προχώρησε για διάφορους λόγους ...

Ένας έρωτας που "αγγίζει" την ψυχή, που πονάει την καρδιά.... που βασανίζει το μυαλό...

Ανεκπλήρωτος...

Σκέψου........ Πόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα να έχεις αυτόν που θέλεις...

Πόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα που νιώθεις για ένα "άγγιγμα" του... για μια ζεστή και τρυφερή αγκαλιά του... για ένα φιλί του...

Πόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα να τον θέλει ολόκληρο το μυαλό σου και το σώμα σου και να μην μπορείς να τον έχεις....

Πόσο πολύ πονάει που δεν τον έχεις...

Να λαχταράς για ένα του βλέμμα και να μην μπορείς να το έχεις...

Υπάρχουν στιγμές που δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας να φτάσει σε αυτό το σημείο...
Να σκέφτεσαι συνέχεια... πόσο διαφορετικά θα ήτανε τα πράγματα εαν τον γνώριζες κάποια άλλη στιγμή στην ζωή σου... ή αν του εκμυστηρευόσουν πως πραγματικά νιώθεις...

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας παραμένει...

Αν ποτέ σας δοθεί η ευκαιρία να παρεκκλίνετε απο τον εγωισμό σας και να εκμυστηρευτείτε στον άνθρωπο που θέλετε με όλο σας το "είναι" τα συναισθήματά σας, κάντε το!!!

Μόνο σοβαροί λόγοι να σας κρατήσουν μακρυά και να σας αποτρέψουν απο το να του πείτε πόσο πολύ τον σκέφτεστε... πόσο πολύ σας ελκύει.... πόσο πολύ τον θέλετε.... πόσο πολύ αγγίζει την ψυχή και την καρδιά σας...

Ομολογήστε του τον έρωτά σας....

Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση δεν πειράζει... τουλάχιστον τα "βγάλατε" απο μέσα σας ακόμα και αν αυτός ο έρωτας δεν εκπληρωθεί ποτέ... Τώρα πλέον εκείνος γνωρίζει....

Φανταστείτε όμως πως θα είναι εαν τελικά εκπληρωθεί.... Φανταστείτε την στιγμή και ονειρευτείτε την....

Φανταστείτε τελικά να είναι ο έρωτας της ζωής σας...

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Όλα όσα θέλουν οι γυναίκες!!!!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιό κοινό ερώτημα βασάνιζε ανέκαθεν τους άντρες?

Για ποιά δεκαετία μιλάμε??? Για όλες! Είπαμε ανέκαθεν! Απ' την δεκαετία που βυθίστηκε ο Τιτανικός (βλέπε Di Caprio όρθιο στην πρύμνη να κοιτά τον ουρανό με απορία..) μέχρι αυτή που ο Κακά αναγκάζει δημόσια τράπεζα της Ισπανίας να δώσει στη Ρεάλ δάνειο για πάρτη του! Διαχρονικά φυσικά! Υπάρχουν απορίες που ήταν, είναι και θα παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Και οι άντρες ανά την υφήλιο δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν την εξαίρεση....

Ποιο είναι όμως το κοινό εκείνο ερώτημα που έμεινε αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων?

Με τι έχει να κάνει? Απλά πράγματα θα πει κάποιος... Ένα και ένα κάνει δύο ρε παιδί μου! Δυο είναι οι επιλογές.

'Η με τη μπάλα ή με τις γυναίκες! (ποιο αυτοκίνητο ρεεεεε???? Αυτοκίνητο το 1907????)

Ας αφήσουμε λοιπόν την πρώτη για την ώρα και πάμε στη δεύτερη....

"Αν στείλω σφηνάκια στο τραπέζι της πώς θα το πάρει?", "Να την πάρω τηλ ή θα κάνω μαλακία και θα νομίσει ότι είμαι λιγούρης? "Έχω σπίτι ελεύθερο απόψε. Να της προτείνω να έρθει ή θα το παρεξηγήσει?"... Είναι μόνο λίγες απ' τις δεκάδες ερωτήσεις που κατά καιρούς όλοι έχουμε αναρωτηθεί αν πρέπει και πότε να τις κάνουμε.

Τι κοινό έχουν?

Τι άλλο?????????????

Όλα όσα θέλουν οι γυναίκες...

Όλα όσα σκέφτονται..

Όλα όσα θα θέλαμε εκ το προτέρων να γνωρίζουμε.....


Κατά ένα περίεργο τρόπο όλα όσα θέλουν οι γυναίκες είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους άντρες. Και άσχετο να φαίνεται ή από κει ξεκινάει ή εκεί καταλήγει. Δεν υπάρχει κύριοι "όλα όσα θέλουν οι γυναίκες"... Υπάρχει "όλα όσα θέλουν οι γυναίκες... απ τους άντρες!!!!!!!!"

Τον "Νίκ Μάρσαλ" τον θυμάστε? Ήταν το όνομα του τύπου που υποδυόταν ο Mel Gibson στη ταινία "Aυτό που θέλουν οι γυναίκες".

Ήρωας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να ρίξω κάνα πιστολάκι μέσα στη μπανιέρα! Nα ταρακουνηθώ για κάποια δευτερόλεπτα, να χάσω έστω για λίγο τις αισθήσεις μου αλλά όταν ξυπνήσω.

Να είμαι μέσα... στο μυαλό τους!!!!

Να ακούω τις σκέψεις τους. Όλα όσα θέλουν... Όλα όσα σκέφτονται!

Και καλά!!! Θα πει κάποιος. Όλα αυτά που θέλουν οι γυναίκες είναι πάντοτε τα ίδια???? Δηλαδή σε όλες τις φάσεις της ζωής τους έχουν τις ίδιες απαιτήσεις? Τις ίδιες προσδοκίες?

Όχι βέβαια! Εννοείται!

Η γυναίκα είναι βόας... Αλλάζει ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και φυσικά το χρόνο.

Οι περίοδοι των "θέλω" είναι κατά βάση τρείς!!!

"Πριν" την σχέση, η "κατά τη διάρκεια" της σχέσης και η αυτή "του γάμου".

Κάθε μία από αυτές έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Τα δικά της συγκεκριμένα "περιμένω" απ' τον άντρα ...Τα δικά της "θέλω". Κάποια είναι πραγματικά όντως, τα περισσότερα για την ακρίβεια, αλλά και κάποια μούφα και τα περιμένουν γιατί έτσι... και καλά γιατί το επιτάσσει ο ρόλος τους!!!

Στη πρώτη περίοδο είναι και πιο ζόρικες. Εκεί αρχίζουν να πρώτα απαραίτητα "θέλω".

Τι θέλουν???????????

Να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον καταρχήν.

Μια κινέζικη παροιμία που θυμήθηκες ξαφνικά (έχεις αποστηθίσει 3-4 εννοείται για κάθε πιθανή περίπτωση και λες την πιο σχετική), μια αναφορά σε ένα βιβλίο που πρόσφατα διάβασες ( δεν πειράζει ας μην το διάβασες. Αρκεί να έχεις ακούσει το συγγραφέα...) ή ακόμα και το πιο απλό μια αναφορά σου σε κάποιο κοινωνικό πρόβλημα της εποχής δείχνοντας τον προβληματισμό σου (πολύ βασικό αυτό) είναι αρκετό σε πρώτη φάση για να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον και για να πει λίγο αργότερα στην κολλητή της την γνωστή φράση "εντάξει, δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά ο τύπος σου κάνει ένα click για να ασχοληθείς μαζί του..." Ακριβώς αυτό θέλουν στην αρχή. Αυτό το click. Αυτή την ενασχόληση με το μυαλό τους. Αν τους ικανοποιήσεις αυτό, είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα...

Target flirt...

Απαραίτητο και προσφερόμενο συστηματικά.. Οι γενικολογίες του τύπου "ωραίο το φόρεμα σου, σου πάει!!!", Α! αυτό το χρώμα στα μαλλιά σου είναι ότι πρέπει" και τέτοιες μαλακίες δεν συγκινούν ούτε εξηντάρα 1,50 ύψος ,112 κιλά , χωρισμένη με 3 παιδιά που μιλάει σπαστά ελληνικά και βγήκε ραντεβού με κάποιον που γνώρισε πριν 2 ώρες σε chat room! Οι γυναίκες θέλουν στόχευση. Θέλουν να ξέρουν ότι αυτός που τους την έπεσε τις κάνει κέφι για κάτι συγκεκριμένο. Γουστάρει κάτι πάνω τους. Θέλουν να ξέρουν ότι τον τράβηξαν για κάτι που δεν έχουν όλες οι άλλες. Για κάτι που δεν το βρίσκεις κάθε μέρα... Και φυσικά για να είναι αλήθεια πρέπει να το ακούν τακτικά.. Συστηματικά... Η υπενθύμιση του είναι απλά η απόδειξη της πραγματικής του ύπαρξης!

Gentleman με θάρρος και όχι θράσος όταν βγαίνουν ραντεβού. Αν αντιληφθούν ότι ο τύπος που είναι απέναντι τους το παίζει πονηρός ,ξανοίγεται χωρίς να του έχει δοθεί το "δικαίωμα" και τολμήσει να ψελλίσει την λέξη sex (για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και άσχετο) έχει τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Θα τον καθαρίσουν με μεγαλύτερη ευκολία από αυτή που καθάρισε ο Socrates το Βαλβέρδε! Οι γυναίκες θέλουν "κύριο" απέναντί τους ,καλό ακροατή, να μήν διακόπτει και να έχει τα κότσια να αφήσει ένα υπονοούμενο την κατάλληλη στιγμή!!!!

Sex time..Or not??? Η κρίσιμη στιγμή μάγκες!!!!!

Σημείο "μηδέν" , η μητέρα όλων των... ωρών ...!!! Είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ του ψησίματος που έχει πάει αρκετά καλά ή και όχι και τόσο (αλλά είσαι ακόμα μέσα στο παιχνίδι) και της πράξης. Πώς απ την θεωρία θα καταφέρεις να την πείσεις να περάσει στην πράξη ανώδυνα???? Και σκέφτεσαι ,"Έχουν κάτι συγκεκριμένο που περιμένουν στο επίμαχο σημείο λοιπόν οι γυναίκες????" Υπάρχει κάτι που απομακρύνει, ή έστω μειώνει τις τελευταίες αναστολές τους???? Και η απάντηση είναι yeeeees. Υπάρχει!!!! 'Η μάλλον υπάρχουν!!!

Οι γυναίκες στη δεδομένη χρονική στιγμή, και σε αντίθεση με τους άντρες, δεν σκέφτονται ότι θα πάνε στο κρεβάτι και αν περάσουν ωραία όλα οκ, αν όχι δεν έγινε και κάτι.. Σκέφτονται ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά για κάτι που πρόκειται, αν δεν κάνουν λάθος, να επαναληφθεί! Συνεπώς για να μην κάνουν λάθος δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν. Να εμπιστεύονται αυτόν που είναι απέναντι και να έχουν πειστεί ότι είναι ειλικρινής. Τι περιμένουν για να πουν το ναι??? Δύο απλές διαπιστώσεις.

Η πρώτη και βασικότερη ότι αυτός που είναι απέναντι όχι μόνο δεν έχει την συγκεκριμένη στιγμή το σεξ ως το πρώτο πράγμα που σκέφτεται εκείνη την ώρα (κι ας έχει το χέρι του γύρω απ την μέση της..) αλλά ούτε καν το δεύτερο ή το τρίτο! Δεν το σκέφτεται ρε παιδί μου ο άνθρωπος... δεν τον νοιάζει! Είναι ευχαριστημένος απ την "απίστευτη χημεία" που υπάρχει μεταξύ τους και απ την κουβέντα με όλο κατανόηση που γίνεται! "τον τρελαίνω σαν γυναίκα αλλά δεν είναι λιγούρης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μού έτυχε και ένας τέτοιος" είναι η σκέψη που αβίαστα και ανυπερθέτως θα κάνει....

Όσο για την δεύτερη???? Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Την εξουσία ότι αυτή αποφασίζει τελικά αν θα πάνε σπίτια τους ή θα συνεχιστεί το βράδυ.. Άμα δε, ακούσει την μνημειώδη και αλάνθαστη (απ την μεριά του άντρα ) πρόταση «υπό άλλες συνθήκες θα πρότεινα και άλλα πράγματα για την συνέχεια της νύχτας, αλλά επειδή μαζί σου δεν με ενδιαφέρει μόνο το απόψε αλλά και το μετά, δεν με νοιάζει καθόλου. Αλήθεια! Γι' αυτό όποτε θες να την κάνουμε το λες! Ξυπνάς και νωρίς αύριο, οκ?» . έχει όχι μόνο πειστεί, αλλά πιθανότατα στο τέλος θα προτείνει και ξενοδοχείο που... άκουσε από μια φίλη της και είναι πολύ ήσυχο!!! Κάπως έτσι τελειώνει η πρώτη φάση των "θέλω". Και κάπου εκεί ξεκινάει αυτή που αφορά την δεύτερη περίοδο. Εκεί που...

Φροντίδα και εκτίμηση είναι οι δύο λέξεις που ξεκινάει ...η"εντεκάδα" της σχέσης. Θέλουν να δείξεις στην πράξη όλα όσα έλεγες στα λόγια. Απ την μια να ρωτάς την γνώμη τους και να την ακούς (must!) αλλά και να έχεις προνοήσει να πάρεις το φούτερ σου το βράδυ στο ανοικτό club όταν αρχίσει η ψύχρα ώστε να της το προσφέρεις.... (ας είχε ζέστη όταν φεύγατε. Μετά είχε ψύχρα. Τον Αρναούτογλου στην Ετ3 δεν τον είδες???)

Μνήμη ελέφαντα. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξεχνιούνται ρε μεγάλε!!!! Ξέχασες την ημερομηνία που γνωριστήκατε?????? Τα γενέθλια της?????? Δεν θυμάσαι "ποιό μαγαζί είναι αυτό στην photo?????" (Αυτό που πήγατε το πρώτο βράδυ που βγήκατε) , έκοψε τα μαλλιά της και δεν το πήρες πρέφα?? Βλέπεις το καινούργιο φουστάνι και συμπεριφέρεσαι σαν το είχε και πριν 3 μήνες????

Ε ΌΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! Κάπου εδω εμφανίζεται ο Ντοστογιέφσκι! Ναι ρε ο Ντοστογιέφσκι!!

Έγκλημα και τιμωρία.... έγκλημα και τιμωρία φίλε μου!!!!!!

Χρόνο για να "κάνουν πράγματα με τον άνθρωπό τους" όπως χαρακτηριστικά λένε και χρόνο να αλωνίσουν στα καταστήματα φορτώνοντας την πιστωτική (κατά προτίμηση του "ανθρώπου τους") κάτι που δεν λένε και αποφεύγουν εντέχνως να παραδεχθούν, ακόμα και αν... τις πιάσεις μέσα σε δοκιμαστήριο ρούχων! Λέξεις όπως champions league, μουντιάλ και φράσεις του τύπου "θα το πάρει και φέτος το πρωτάθλημα ο θρύλος????" ή "πότε θα πάω επιτέλους ταμείο ρε πούστη μου????" τις εκνευρίζουν αφάνταστα και θεωρούν ότι είναι ασήμαντες έως αστείες μπροστά στην πρόσκληση του να πάτε για ποτάκι την ώρα του αγώνα με εκείνη και την φίλη της , τη Μαρία που τόσο καιρό έχετε να δείτε....

Τα σχέδια για το μέλλον δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν από τον κατάλογο των "θέλω". Είναι αναπόσπαστο κομμάτι των σκέψεων τους. Απ την πρώτη μέρα της σχέσης αρχίζουν και φαντάζονται τον εαυτό τους στα..."χιόνια".Το άσπρο χρώμα γίνετε το αγαπημένο.. Η εικόνα της ανόδου των σκαλοπατιών μιας γραφικής εκκλησίας μέσα στο κατάλευκο νυφικό είναι πλέον στα hits των... σκέψεων τους. Είναι το όνειρο!!! Και τα όνειρα θέλουν επιβεβαίωση. Έτσι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν. Έτσι μόνο συνεχίζουν να είναι όνειρα... Οι αναφορές λοιπόν απ τον αγαπημένο τους στο μέλλον, ακόμα και μέσω ασχέτων γεγονότων, απλά τους τονώνει την αυτοπεποίθηση και τους αποδεικνύει ότι "Για να με έχει στα σχέδια του μετά από τόσο καιρό ,σίγουρα αισθάνεται όπως και γω...."

Όσον αφορά στην τρίτη περίοδο ο άντρας που την παντρεύτηκε πρέπει να είναι ...

Οπαδός της μονογαμίας!!! Και όχι απλός οπαδός.

Όοοοχι!! Φανατικός! Πολύ φανατικός! Απ' τους φανατικότερους! Ο Τάκης Τσουκαλάς της μονογαμίας!!! Ο πιο φανατικός οπαδός της ρήσης "την γυναίκα μου την έχω κορώνα στο κεφάλι μου!" Θέλει να είναι σίγουρη αφενός ότι δεν έκανε λάθος στην κρίση της για ένα άνθρωπο που ξέρει τόσα χρόνια και αφετέρου γιατί με τέτοια γυναικάρα δίπλα του τι άλλο μπορεί να θέλει....????

Σταθερότητα και σιγουριά. Εντάξει γι αυτό δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς. Θέλει να είναι σίγουρη. Να ξέρει πώς απ'την μία τα παιδιά της θα μεγαλώσουν στο τέλειο περιβάλλον, με τον τέλειο πατέρα που τους διάλεξε και απ την άλλη να μην γίνει καμιά στραβή και χρειαστεί να ξαναψάξει πάλι τον "ιδανικό άντρα".. .Γιατί τότε, την δεύτερη φορά, θα είναι στα 45,με δύο παιδιά , 10 κιλά βαρύτερη και ξέρει πως τότε δεν θα ψάξει για τον "ιδανικό άντρα" αλλά για τον "μη χείρων βέλτιστο άντρα"!

Βοήθεια στις δουλειές γιατί η εποχή της Άννας Παναγιωταρά έχει περάσει. Το να βλέπουν τον άντρα να κάθετε αμέριμνος παρακολουθώντας TV και κάνοντας σχόλια για το "πώς κολλάει την μπάλα στα πόδια αυτός ο διάολος ο Messi" δεν υπάρχει! Σκούπα εγώ το φαράσι εσύ! Εγώ έπλυνα το μωρό ,εσύ θα το ταΐσεις! Εγώ θα βάλω τα πιάτα στο πλυντήριο, εσύ κατέβασε τα σκουπίδια! Εκτός και αν προσφέρεις την βοήθεια από μόνος. Με γλυκό ύφος και γεμάτο προσφορά κάνεις πρώτος την κίνηση για ξεκάρφωμα."Πες μου αγάπη τι θέλεις κάνω να σε βοηθήσω?" 50%-50% θα το παίξεις... Ποτέ δεν ξέρεις... Μπορεί να έχεις πέσει στην περίπτωση αυτή που θα πει "Τίποτα μωρό μου δες το παιχνίδι, σε 10' θα έχω τελειώσει"... καλά... 95%-5% !

Κλείνοντας θυμήθηκα ένα standard "θέλω" και σκεφτόμουν σε ποιά κατηγορία να το κατατάξω. Όσο όμως το σκεφτόμουν, τόσο και ήθελα να το κατατάξω παντού! Μάλλον γιατί είναι το μακροβιότερο. Ίσως γιατί δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει ακούσει. Ή γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να ακούγεται. Απ την μάνα μας μέχρι την νόμιμη σύζυγο. Όπως και να χει.... "ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ??? ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ????" ...ή μήπως όχι? Ήμαρτον όπως λέει και ένας γνωστός μας...

Ήμαρτον.....!!!!!!!!

Υ.Γ " Όσες έρευνες και αν έκανα σε ένα ερώτημα δεν κατάφερα ποτέ ν' απαντήσω... Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες."
Φρίντριχ Νίτσε

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

It's a Beautiful Day!!!!!!!

Αν είχατε την δυνατότητα να αλλάξετε κάτι σήμερα ποιο θα ήτανε αυτό?????

Θέλει και ερώτημα?????

Θα άλλαζα εξολοκλήρου τον τρόπο που σκέφτομαι.!!! (Νομίζω οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνήσετε μαζί μου σε αυτό!!! )

Am I wrong???

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες σκέψεις κάνουμε μέσα στην ημέρα μας???? Να σας απαντήσω.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

Έχετε επίσης σκεφτεί πως τυγχάνει οι περισσότερες από αυτές τις σκέψεις να είναι απαισιόδοξες???

Δεν έχω λεφτά, βαριέμαι στην δουλειά, δεν μου περισσεύουν για να αγοράσω το συγκεκριμένο φόρεμα και ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ!

Έχετε σκεφτεί πως άσχημες σκέψεις= άσχημη διάθεση= ΜΗ εκπλήρωση των στόχων μας????

CHANGE THAT NOW!!!

Γιατί να μην κάνουμε όμορφες σκέψεις= όμορφη διάθεση= εκπλήρωση ΟΛΩΝ των στόχων μας???

Ας ξεκινήσουμε από τώρα και ας σκεφτόμαστε ΜΟΝΟ όμορφα και ΜΟΝΟ θετικά!!!

Όσο εύκολο είναι να σκέφτεται κάποιος αρνητικά, ακόμα ευκολότερο είναι να σκέφτεται κάποιος θετικά!!! Έτσι δεν είναι??????
Ακόμα και αν έρχεται μια αρνητική σκέψη και πάει να τρυπώσει ύπουλα στο μυαλό μας, εμείς να φροντίζουμε να την εξαλείφουμε με 10 επιπλέον θετικές σκέψεις!!!

Πρέπει να αφήνουμε το μυαλό μας να περιπλανιέται όχι σε προβληματικές σκέψεις καθημερινά, αλλά σε αισιόδοξες σκέψεις, σε σκέψεις με νόημα, στα όνειρά μας τα οποία θέλουμε να πραγματοποιήσουμε!!!

Το μυαλό του ανθρώπου είναι υπέροχο, δεν νομίζετε???

Η φαντασία μπορεί να περιπλανηθεί σε όποιο μονοπάτι θέλει!!! Εμείς ας φροντίσουμε και ας διαλέξουμε το όμορφο μονοπάτι!!!

Κάθε μέρα της ζωής μας πρέπει να την γιορτάζουμε, κάθε λεπτό της ύπαρξης μας... γιατί πραγματικά η ζωή είναι «θείο» δώρο, η ζωή είναι πολύ όμορφη και οι άνθρωποι είναι ξεχωριστά πλάσματα!!!

Κάθε λεπτό της ζωής μας είναι η ανακάλυψη του πιο ανεκτίμητου θησαυρού!!!
 
Εμείς είμαστε τα διαμάντια, άλλοι ακατέργαστα, άλλοι όχι!!!

Το μόνο που πρέπει να ανακαλύψουμε είναι τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να λάμψουμε!!!

Αυτός ο τρόπος βρίσκεται μέσα μας!!! Στην θετική μας σκέψη!!!

Πάντα να ακολουθείτε στις σκέψεις σας το όμορφο μονοπάτι!!!

Εκείνο θα σας οδηγήσει στην ευτυχία σας!!!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Can we change men?

Πλάκα κάνεις, έτσι???? Και βέβαια ΟΧΙ!!!!

Εσύ μπορεί να αλλάξεις, οι άντρες ΟΧΙ!!!!

Μα είναι δυνατόν να έχεις μια τέτοια απαίτηση??? Μήπως... (λέω... μήπως...) είσαι παράλογη???

Οι άντρες δεν αλλάζουν!!!! Μην ζεις με ψευδαισθήσεις!!!
Το μόνο που σου μένει είναι τουλάχιστον να αναζητήσεις την πηγή του κακού....

Μήπως για όλα τελικά φταίει η Mrs "πρώην"???????????
Ας το αναλύσουμε παραπάνω...
Τον έχει κακομάθει, εκεί που έπρεπε να δέσει τα λουριά, εκείνη τα άφηνε λυμένα, εκεί που έπρεπε να τιμωρήσει.... το μόνο πράγμα που έκανε τελικά ήτανε να δείξει παραπάνω την αδυναμία της και άντε εσύ τώρα να τα καταφέρεις να.... δαμάσεις τον ΤΑΥΡΟ!!!!!! Σιγά μην σου κάτσει.... Εσύ πάντα θα θα προσπαθείς να τον δαμάσεις και για εκείνον θα είσαι το κόκκινο πανί....!!!!!

Ζήσε παιδάκι μου εκεί την ζωή σου.... Θέσε τα όριά σου... δείξε την αγάπη σου, την στοργή σου, την φροντίδα σου και δεν μπορώ να πώ... οι άντρες τώρα τελευταία έχουνε μάθει και εκτιμάνε!!!!

Αλλά... ΠΟΤΕ μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις!!!!
Θα αποδειχτούν άκαρπες οι προσπάθειές σου!!!

Άσε που αρχίζεις απο μόνη σου και αλλάζεις τους ρόλους σου απέναντί του!!! Παύει πλέον να σε βλέπει σαν γυναίκα του, sexy lover του, "άγριο θηλυκό" του!!!

Αντιθέτως.... αρχίζει να σε βλέπει σαν θεία, σαν αδελφή, σαν μάνα και στην χειρότερη των περιπτώσεων σαν.... TO DO LIST!!!!

AAAAAAAAAAAAX!!!!!! MONO μια έχει το μαγικό χάρισμα που ίσως μπορεί να κάνει κάτι για να τον αλλάξει.... ΜΟΝΟ ΜΙΑ είναι ιερό πράγμα για εκείνον.... και αυτή είναι η ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!

Bear this in mind!!!!!! NEVER FORGET!!!!!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ένεση αυτοπεποίθησης ΤΩΡΑ!!!!!!!

Δεν γίνεται να είσαι μια δυναμική γυναίκα....να έχεις καταφέρει τόοοοσα στην ζωή σου.... εσύ μια celebrity ρε παιδί μου... και να έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης!!!!
Άμα έχεις μια ρεαλιστική άποψη του τι είσαι ικανή να κάνεις και ποια είναι τα όρια σου.... τότε να μην ανησυχείς για τίποτα και για το αν θα τα καταφέρεις....
όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι ο στόχος σου......
Αυτοπεποίθηση είναι πίστη στον εαυτό σου!!!!!

Ποτέ! ΜΑ..... Ποτέ!!!! ΜΑ! Ποτέ!!!! Μην περιμένετε οι άλλοι να σας κάνουνε κοπλιμέντο για να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας!!!!!
Ανεβάστε την εσείς΄και κρατήστε την εκεί σε high level και standards!!!!!
Γιατί απλά..... ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!
Γιατι απλά... ΤΟ' ΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!

Και όποιος σας μειώνει, σας υποτιμά ή αμφιβάλλει για εσάς ΜΑΚΡΥΑ!!!!! Ξεγράψτε τον απο την ζωή σας!!!! Είναι κλέφτης αυτοπεποίθησης και προσπαθεί να μειώσει εσάς για να ενισχύσει την δική του αυτοπεποίθηση!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ απο τέτοιους ανθρώπους!!!! Να τους αποφεύγετε!!!!

Έτσι λοιπόν.... προσπαθήστε καθημερινά να ακτινοβολείτε την αυτοπεποίθησή σας στους άλλους, βγάλτε την προς τα έξω και μετά ποιος σας πιάνει??????

Η αυτοπεποίθηση και το να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι, ανοίγει τις πόρτες σε πολλούς τομείς της ζωής μας (στη δουλειά, στον ερωτικό τομέα, στο συναισθηματικό τομέα) και φέρνει την ισορροπία στην ζωή μας!!!!

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας!!!!

Μάθετε να παίζετε τα συναισθήματά σας στα δάχτυλα!
Όπως και αν αισθανόσαστε να θυμάστε να μην συμπεριφέρεστε άσχημα στους άλλους κυρίως όταν νιώθετε θυμωμένοι ή τσαντισμένοι!
Δεν γίνεται αυτή η bitch (έχω ξεχάσει πλέον το όνομά της!!!!) η συνάδελφος να μας έχει κάνει την ζωή πατίνι στην δουλειά και εμείς να γυρνάμε στο σπίτι και να ξεσπάμε σε όποιον δικό μας άνθρωπο βρεθεί πρώτος στον δρόμο μας!!!!

Μην ασχολείστε με τους άλλους και για το ποια είναι η γνώμη των άλλων για εσάς!!!!
Να θέτετε στόχους και να πραγματοποιήτε ένα- ένα τα όνειρά σας με γνώμονα να ικανοποιήσετε και να κάνετε χαρούμενο τον εαυτό σας! Μην ασχολείστε με τους άλλους, μην συγκρίνετε την ζωή σας με των άλλων, και μην αφήνετε να σας επηρεάζουν AT ALL!!!
Επικεντρωθείτε στην δική σας ζωή , στο να την κάνετε όμορφη, στα θέλω σας και στα όνειρά σας!!!!!
Θέστε τα όρια σας ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας χωρίς το φόβο της αποτυχίας! Πιστέψτε με..... άμα θέλετε.... ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!
Άμα θέλετε κάτι μεγάλο να συμβεί στην ζωή σας, ξεκινήστε απο το πιο μικρό βήμα για να το πραγματοποιήσετε και θα δείτε που βήμα- βήμα, θα φτάσετε τελικά στον προορισμό σας!!!!

Να φροντίζετε τον εαυτό σας, να του δίνετε "τροφή" και να τον επιβραβεύετε συνέχεια, κάθε λεπτό!!!!
Μια βόλτα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μια αγαπημένη δραστηριότητα ή ένα χόμπι σας, να αγοράσετε κάτι που σας αρέσει πολύ, πράγματα τα οποία αγαπάτε και σας ευχαριστούν είναι "τροφή" για τον εαυτό σας, δείχνετε πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε άρα ενισχύεται και η αυτοπεποίθησή σας!!!!

Να μην ξεχάσουμε επίσης το πόσο σημαντική είναι η γυμναστική στην ζωή μας και στην σχέση μας με το σώμα μας!!!!!
Κοινώς....... Γυμναστείτε ΤΩΡΑ!!!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ.........ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η τέλεια φυσική κατάσταση καταλήγει στην τέλεια υγεία και σε κορμί ίδιο με αυτό του devil!!!!!
Αφου είστε που είστε sexy, νιώστε και sexy και ακτινοβολήστε το!!!!!!!
Δεν θα προλαβαίνετε να μαζεύετε "τηλέφωνα"!!!!!!!!! Understood????

LAST BUT NOT LEAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κορίτσια!!!!!!!! Για άλλη μια φορά θα γίνω κουραστική αλλά...

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ= Κόκκινο κραγιόν, έντονα χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ (είναι must για αυτό το καλοκαίρι), ψηλοτάκουνες γόβες (ABSOLUTELY!!!!!!!!!!) και αέρα ντίβας!!!!!!

Άλλωστε γιατί να το κρύβουμε??????????? Είμαστε πολύ καλύτερες απο τις διάφορες celebrities που κυκλοφορούν!!!!!!

Το μόνο που απομένει είναι να μας κυνηγάνε και εμάς οι paparazzi........!!!!! Σωστά???????????????

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

You give love a bad name!!!

Λες ότι με αγαπάς και ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα στην ζωή σου.....
Οκ !!!! Το πιστεύω!!!!

Γιατι λοιπόν το αναιρείς αμέσως μετά φεύγοντας με τον κολλητό σου 3 συνεχόμενα weekend???????? (το ξέρει ο κολλητός σου καταρχήν ότι στην όλη υπόθεση παίζει το ρόλο της γκόμενας???)

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες για μένα είναι το ίδιο! Τι να με γράψεις για μια άλλη γκόμενα, τι να με γράψεις για τον κολλητό σου... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!

Τι????? Πιστεύεις ότι θα με πειράξει περισσότερο η γκόμενα παρά ο κολλητός σου?

Άμα αγάπη μου η σχέση έχει πάρει την κατρακύλα (που απ'ότι φαίνεται για μας αυτό ισχύει) και είναι να τα μπουμπουνίσουμε, με το χωρισμό τόσο κοντά που μου κουνάει το μαντήλι καλωσορίζοντάς με στο club των divorced people, ΟΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!!!!

Ίσα- ίσα... άμα έχεις γκόμενα θα μου δώσεις την αφορμή για να φύγω (και να μην ξαναγυρίσω!!!!!..... σκέψου το!!!! ΤΕΛΟΣ για πάντα!!!!)
Αν όμως με γράφεις για τον κολλητό σου.... με κρατάς δέσμια στην σχέση μας που απ' ότι φαίνεται τελείωσε στα 4 χρόνια.... Απορώ μερικές φορές γιατι συνεχίζουμε....

Αφού τα έχουμε πεί..... για να πετύχει μια σχέση .... θέλει προσπάθεια και απο τους δύο my friend και.... ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ!

Αν εσύ dear θέλησες ξαφνικά να ζήσεις την ζωή σου..... HELLOOOOOOOOO!!!!!!!! Μπορείς να το κάνεις και χωρίς εμένα! Δεν χρειάζεται να με κρατάς σε αυτή την σχέση....

Θα μου πείς...... Και εγώ τι κάθομαι αφού εσύ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ????
ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!

Δεν ξέρω.... Ίσως να θεωρώ ότι περνάμε μια κρίση... ίσως να πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο..... ίσως να μην θέλω να "πετάξω" αυτά τα 4 χρόνια που είναι γεμάτα και απο απογοητεύσεις αλλά κυρίως απο ευχάριστες αναμνήσεις.... ίσως τα συναισθήματα μου να είναι ακόμα τόσο δυνατά για εσένα και η αγάπη μου τόσο μεγάλη που να μην έχω ακόμα την δύναμη να σε αφήσω....

Γνωρίζω πολύ καλά πως και για εσένα δεν είναι εύκολο...

Δεν γίνεται όμως να συνεχίζουμε έτσι... Κάποια στιγμή πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πείς το μεγάλο ΑΝΤΙΟ, θα με βγάλεις και εμένα απο την δύσκολη θέση να αναρωτιέμαι και να αναλύω καθημερινά την συμπεριφορά σου χωρίς να γνωρίζω αν τα αποτελέσματα στα οποία καταλήγω είναι τα σωστά!!!

Δεν θές να με βγάλεις απο την μιζέρια μου?????

Όσο και αν δυσκολεύεσαι πρέπει να πάρεις αυτή την απόφαση και να δώσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ!!!!!

Δεν ξέρεις.... Ίσως αν το κάνεις αυτό να ανέβεις ξανά στην εκτίμησή μου....
Δεν ξέρεις.... Αν το κάνεις ίσως να αποδειχτεί καλό και για τους δυό μας...
Ίσως αυτό να θέλαμε και οι δύο κατα βάθος και να φοβόμασταν να το παραδεχτούμε!!!!
Μια δοκιμή θα σε πείσει!!!!

Αλλά σε παρακαλώ.... εαν σέβεσαι την σχέση μας και όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.... μην με "αδειάζεις" καθημερινά απο συναισθήματα με την όλη σου συμπεριφορά και μην με "σερνεις".

Δεν μου αξίζει και δεν αξίζει και στην σχέση την οποία είχαμε....

Γίνε ο άντρας τον οποίο γνώρισα και αγάπησα ακόμα και αν πρέπει να ακούσω απο τα χείλη σου ότι χωρίζουμε.....

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!!!!!!!

Καλά! Με συγχωρείς! Τι πάει να πεί "δεν σηκώνω το τηλέφωνο επειδή έχω δουλειά"?????????

Πλάκα μου κάνεις έτσι????? Θα με πιάσει υστερία!!!!!
Θές να μου πείς ότι απο τις 24 ώρες που έχει η ημέρα δεν έχεις να διαθέσεις 2 λεπτά (ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!) στο τηλέφωνο για να μιλήσεις μαζί μου?
Τόσο busy είσαι επιτέλους που εγώ πρέπει να νιώθω και άσχημα επειδή σε απασχολώ?
Συγνώμη, ε? Χίλια συγνώμη! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!

Και κάτσε τώρα γιατι αρχίζω και τρελαίνομαι..... Τι πάει να πεί "Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις την φύση της δουλειάς μου γιατι κάθεσαι στο γραφείο"?????????????? Τι πάει να πεί αυτό???? Εγώ δεν έχω δουλειά????? 8 ώρες σε γραφείο ξέρεις τι σημαίνει?????? Have you got any idea baby?????
You know.... Δεν παίζουμε πασιέντζα ή γενικότερα ηλεκτρονικά στην οθόνη του υπολογιστή μας, πίστεψε με!!!! (πέρα απο κάποιες μέρες που το bubbles και το tetris παίρνουν φωτιά!!!....λόγω περιορισμένου workload!!!!)
Ακολουθούμε καθημερινά συγκεκριμένα deadlines τα οπoία δεν πρέπει να τα αφήνουμε να λήγουν, καταχωρούμε δεδομένα μέχρι τελικής πτώσης και πολλές φορές δεν σηκωνόμαστε ούτε για να ξεμουδιάσουμε τα πόδια μας απο την πολλή δουλειά!!!! Τόσο workaholics........!!!!

Ξέρεις τι είναι να είμαι είτε πολύ χαρούμενη με κάτι είτε πολύ λυπημένη και να νιώθω την λαχτάρα να σε πάρω να μιλήσουμε, να σου το πώ γιατι μόνο με τον άνθρωπο που αγαπάω θέλω να το μοιραστώ και εσύ να με απορρίπτεις λεγοντάς μου ένα ξερό "Δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά...."
Για να μην αναφέρω το 3 φορές χειρότερο που κάνεις όταν με ρωτάς "Πως ήτανε η ημέρα σου σήμερα?" και με αφήνεις να ξεκινήσω να σου λέω ή να σου μιλάω για αυτό που θέλω να σου πώ και εκεί που χαίρομαι ότι επιτέλους βρήκαμε λίγο χρόνο ούτως ώστε να μπορέσω να μοιραστώ με τον άντρα της ζωής μου την ευτυχία μου (ή την λύπη μου)....... εκεί πάνω.......... σε εκείνο ακριβώς το λεπτό της narrative ιστορίας μου είναι που θα με διακόψεις βίαια και θα μου πείς "Καλά! Καλά! Σε αφήνω τώρα γιατι έχω να κάνω κάτι τηλέφωνα σε πελάτες!!!!"
Και μένω εγω να κοιτάζω το ακουστικό σαν χαζή και το ακουστικό εμένα!!!! (για να μην θυμηθώ ακριβώς την έκφραση που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση)
Speechless και ανήμπορη να ξεστομίσω το οτιδήποτε!!!!

Πώς το λένε ρε παιδί μου? Όταν θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
Εσύ είσαι ο άνθρωπός μου!!! Απαιτώ να αφιερώσεις λίγα λεπτά για να ακούσεις όλες τις βλακείες που έχω να σου πώ!!!!

Αναρωτιέμαι... Εσένα δεν σου γεννιέται αυτή η ανάγκη καθημερινά? Δεν υπάρχουν στιγμές που θέλεις να ακούσεις την φωνή μου και να μιλήσουμε?
Και βέβαια υπάρχουν..... Κατα καιρούς έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο για τις καφρίλες που έχεις κάνει με του φίλους σου, για ατελείωτες ιστορίες που αφόρουν το στρατό και για πολλά άλλα!!!!
Τι έγινε????? Τα ξεχνάμε???? Τα ξεχνάμε?????

Έτσι λοιπόν αν θέλω να μιλήσουμε ένα λεπτό για τα νύχια μου και για το καινούργιο μανικιούρ, θα μιλήσουμε για τα νύχια μου!!!!!
Δεν θέλω να σε απειλήσω αλλά...... με αναγκάζεις να βάλω τα μεγάλα μέσα...... σιγά σιγά και απειλητικά...... πλησιάζει το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ με έναν μικρό σεισμό απο αντίποινα για προειδοποίηση πιο πριν!!!! Sorry, ε???? Χίλια συγνώμη αλλά.......

CAUTION: Προς Θεού κορίτσια..... σε περίπτωση που κάποια απο εσάς έχει την παραπάνω συμπεριφορά..... εμ! ας σταματήσει για λίγο καιρό!!!!!
Όχι τίποτε άλλο!!!!! Αλλά μην βρούνε πάτημα και μας "αλλάξουνε τα φώτα"!!!!!!!! Και τα αντίποινα με μέτρο, ναι?????????

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

And the Oscar goes to... the Perfect Relationship!!!!

Let's see the nominations!!!!!

Be yourself!!!
Είναι το πιο σημαντικό συστατικό για να πετύχει μια σχέση! Ποτέ μην προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη!!! (ΜΟΝΟ στο SEX!!!). Ο σύντροφός σου πρέπει να σε αγαπήσει για αυτό που είσαι! Πρέπει να αγαπήσει the real you!!!

Refresh your relationship!!!
Ένα απο αυτά που πρέπει να κάνετε για άμεση ανανέωση της σχέσης είναι πρώτα απ'όλα, κατά διαστήματα να επιλέγετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στις εξόδους σας, π.χ. να πηγαίνετε σε ένα διαφορετικό εστιατόριο, να πηγαίνετε για ποτάκι οι δυό σας χωρίς παρέα ή σε ένα clubaki για πιο after! Ξεκινήστε να πηγαίνετε και σε τίποτα άλλες εκδηλώσεις όπως εγκαίνια, gala ή σημαντικά event!!!
Ακόμα και αν μένετε μαζί, να δίνετε rendez- vous στο σημείο συνάντησής σας!!! Πραγματικά.... αυτό θα σας γυρίσει κάποια χρόνια πίσω, στην αρχή της σχέσης σας!!!
Και επειδή ο έρωτας περνάει απο το στομάχι.... να του μαγειρεύετε ξεχωριστά φαγητά και να τρώτε ρομαντικά κάτω απο το φώς των κεριών!!!
Last but not least, girls.... (θα το λέω και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....) είναι πολύ σημαντική η αγορά νέων και sexy εσωρούχων ανα τακτά χρονικά διαστήματα (κατά προτίμηση διάφανα ή δαντελωτά!!!) σε συνδοιασμό με ζαρτιέρες και ψιλοτάκουνες γόβες, έχοντας σαν όπλο το βλέμμα σας και την φαντασία σας!!!
You understand my point? Do you have any questions???

Pay attention to detail!!!
Καμιά φορά παρασυρόμαστε απο τα συναισθήματά μας και απο την έκβαση της ημέρας μας (κυρίως στην δουλειά) και με το που θα δούμε τον σύντροφό μας μπροστά μας ξεκινάμε να τον βομβαρδίζουμε με ανούσια πράγματα, απο το πόσο bitch ήτανε η συνάδελφος σήμερα μέχρι τι φόρεμα και κραγιόν επιλέξαμε να πάρουμε για τον γάμο στον οποίο θα πάμε το Σάββατο! Χείμαρρος λέξεων και προτάσεων χωρίς επιστροφή!!! Σταματήστε το ΤΩΡΑ!!!
Σήμερα κιόλας που θα τον δείτε όταν θα γυρίσει απο την δουλειά ή που θα συναντηθείτε το βράδυ, ενδιαφερθείτε ΜΟΝΟ για εκείνον!!! Ρωτήστε τον πως ήτανε η ημέρα του, τι το ενδιαφέρον έκανε σήμερα, αν βρέθηκε στην μέση κάποιας αστείας κατάστασης και γιατι όχι να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ!!!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα το εκτιμήσει!!! Σας διαβεβαιώ!!!
Και δεν ξέρετε.... Στην πορεία.... ίσως θελήσει να σας ανταμείψει.... Το "πακέτο" μασάζ ίσως αποδειχτεί ότι περιλαμβάνει και πολλά άλλα extra benefits...

Compliments!!!
Τα κομπλιμέντα παίζουν crucial ρόλο στην πορεία της σχέσης σας! Πόσο μάλλον όταν γίνονται μετά απο αρκετά χρόνια σχέσης!!!
Κάνοντας ένα κομπλιμέντο δείχνεις στον άλλο πόσο τον θαυμάζεις, πόσο ερωτευμένη είσαι, πόσο σου αρέσει κάτι που φοράει, ή η γνώμη του, ο τρόποs που φέρεται, το να βρίσκεις τον σύντροφό σου sexy και να μην παραλείπεις ποτέ να του το λές!!!
Ένα κομπλιμέντο είναι και μια επιβράβευση και αν τα κομπλιμέντα σας γίνουν και λίγο πιο "πικάντικα"..... if you know what I mean.... η σχέση σας θα είναι για πάντα ΦΩΤΙΑ!

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας NEVER!!!
Θα γίνω λίγο shocking τώρα αλλά μην διανοηθείτε να είσαστε έτοιμες να κάνετε sex μαζί του, να είναι ήδη "ψημμένη" η κατάσταση και να τον αφήσετε να εξερευνήσει το σώμα σας και ξαφνικά να νιώσει το "γκαζόν" στα πόδια σας, ή να κοιτάζει τα υπέροχα αμυγδαλωτά μάτια σας και να μην μπορεί να τα διακρίνει απο τους θάμνους στα φρύδια σας που ξεπηδάνε απο εδώ και απο εκεί (ε! όχι! δεν είμαι υπερβολική!!!), για να μην αναφερθώ σε τίποτα περαιτέρω.... Δεν θέλω να μας ξεμπροστιάσω άλλο!
ΤΙΠΟΤΑ! ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ το θέμα SPA πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα κάθε γυναίκας! Εκει πρέπει να δίνουμε όλα μας τα λεφτά και για ΟΟΟΟΟΟΛΟ μας το σώμα, και στην γυμναστική τον χρόνο μας, γιατι έτσι πρέπει να είμαστε εμείς οι γυναίκες..... ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣ!!!!
Όσο για τα αγοράκια.... σε περίπτωση που γελάνε διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές.... μάθετε λοιπόν πως πάνω απο 3 ημερών γένια (λίγο πριν γίνετε παπάς δηλαδή) δεν μας αρέσουν!!!!
Ναι! Δεν μας αρέσουν γιατι μας "τσιμπάτε" και μας ερεθίζετε το δέρμα γεμίζοντάς το με κοκκινίλες και γιατί νομίζουμε ότι απο Δευτέρα θα πάτε σε κανένα μοναστήρι να μονάσετε!
Θα σας κάνουμε δώρο μια ξυριστική μηχανή σύντομα.... έχετε δεν έχετε γιορτή, απο την καλή μας την καρδιά ρε παιδί μου!!!!!

Be honest!!!
Ποτέ! Μα.... Ποτέ!!!! Μα... Ποτέ!!! Μην πάψεις να είσαι ειλικρινής! Όλων των ειδών οι σχέσεις χτίζονται πάνω στην εμπιστοσύνη!
Μην χτίσεις λοιπόν το κάστρο σου my friend και το γκρεμίσεις μονομιάς με ένα ψέμα!
Ακόμα και αν είναι μικρής βαρύτητας ή αθώο.... Παραμένει ψέμα!

Keep your life as it was!!!
Helooooooooo!!!! Το ότι είσαι με κάποιον δεν σημαίνει ότι πρεπει να ξεχάσεις τις κολλητές σου, τις βραδυνές εξόδους που βγαίνατε μαζί, τα spa και beaute που κάνατε μαζί ή το ατελείωτο shopping therapy, ή ακόμα τις Τρίτες που ερχόταν η φίλη σου απο το σπίτι και πίνατε το κρασάκι σας, σχολιάζοντας ή βλέποντας κάποια αγαπημένη σας ταινία.
Σκεφτείτε ότι και εκείνος δεν θα θέλει να χάσει τις συγκεντρώσεις με τους φίλους του για ποδόσφαιρο, ή να τους αφιερώσει ένα καφεδάκι (χωρίς εσάς!!!!) κάποιο Σαββατοκύριακο!!!
Μην ξεχνάτε τις συνήθειες που σας ευχαριστούσαν παλιότερα! Μόνο έτσι θα υπάρχει ισορροπία στην σχέση αλλά και με τους γύρω σας, αλλά κυρίως μέσα σας!!!...

Μην προσπαθείτε σε καμία περίπτωση να αλλάξετε τον άλλον!!!
Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, είναι ξεχωριστός!!! Έχει τα προτερήματά του αλλά έχει και μειονεκτήματα! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!
Ξέρω... ξέρω... υπάρχουνε στιγμές που αισθάνεστε η μητέρα του...ή ότι δεν σας καταλαβαίνει... Αυτό για το οποίο τον "πρήζετε" και δεν σας ακούει, αγνοήστε το, ακόμα και αν έχετε δίκιο! Οι άντρες συνήθως θέλουν χρόνο να επεξεργαστούν κάποια πράγματα και να πάρουν τις αποφάσεις τους!!! Να έχετε και λίγο υπομονή!!!
Άλλωστε όταν τον ερωτευτήκατε μέσα σε όλα όσα αγαπήσατε σε εκείνον ήτανε ότι εσείς πάντα λέγατε άσπρο και εκείνος μαύρο και διαφωνούσατε!!! Τώρα γιατι να σας ενοχλεί???
Girls... τα ετερώνυμα έλκονται! You must know that by heart!!!

Τρυφερότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!
Όσο "macho" και αν φαίνονται, όσο σκληροί και αν δείχνουν... πάντα στο τέλος της ημέρας θα αποζητήσουν το δικό σας χάδι, το δικό σας φιλί, το δικό σας χαμόγελο, την δική σας αγκαλιά!!!
Έχετε το μαγικό άγγιγμα και πραγματικά μπορείτε να φτάσετε έναν άντρα στα ουράνια!!!
Όσο για εμάς boys... όσο πολύπλοκες και αν φαινόμαστε, πραγματικά είμαστε τόοοσο μα τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο απλές (θα το πιστέψω ακόμα και εγώ!) στο να μας χειριστείτε!
ΟΧΙ! Για σήμερα TIPS δεν θα σας δώσω!!!!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!.....

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

"Πολυπλοκότητα" μυαλού γυναίκας vs "Απλότητα" μυαλού άντρα!!!

Όταν εσύ σκέφτεσαι "Σήμερα με κάλεσε η Μαρία στο party που κάνει για την αποφοίτησή της απο το πανεπιστήμιο, θα είναι πολύς κόσμος εκεί! Πραγματικά δεν έχω πολύ όρεξη να πάω! Και αν δεν περάσω καλά? Εντάξει! Την Μαρία την ξέρω απο το γυμνάσιο αλλά δεν ήμαστε και οι top κολλητές, τι θέλει και με καλεί τώρα? Βέβαια, πολύ ευγενικό απο μέρους της να με καλέσει στο σπίτι της και να με τιμήσει με αυτό τον τρόπο! Αλήθεια! Αναρωτιέμαι... ποιοι θα είναι? Θα γνωρίζω κανέναν ή θα κρατάω ένα ποτήρι με ποτό και θα κάθομαι σε καμιά γωνία σαν την γλάστρα, χαμογελώντας αμήχανα σε όποιον με κοιτάει? Κρίμα να μην έχω και τις κολλητές μου μαζί! Anyway! Δεν πειράζει! Φαντάζομαι... θα δώ παλιούς συμμαθητές, θα μιλήσουμε για το τι έχει κάνει ο καθένας στην ζωή του μετά το σχολείο! Πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον! Θα περάσουμε ωραία!"

Αντιθέτως, ο άντρας σκέφτεται "Η Μαρία κάνει party!!! Θα περάσουμε ωραία!!!"

Τι στο καλό????????????????????

Πραγματικά τώρα... Γιατι εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε τόσο πολύπλοκα ενω τα πράγματα είναι τόσο μα τόσο απλά???

Αναλύουμε και υπεραναλύουμε, και κάνουμε διακλαδώσεις στο μυαλό μας και μετά ξανααναλύουμε τις καινούργιες διακλαδώσεις, τα πάντα... και την παραμικρή λεπτομέρεια!!!
Μπορεί να ξεκινήσουμε την σκέψη μας απο μια διαφωνία που μπορεί να είχαμε το πρωί με τον σύντροφό μας και να καταλήξει στο κραγιόν που είδαμε εχτές στην διαφήμιση της Max Factor και θέλουμε να αγοράσουμε!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!

Καταρχήν όλες αυτές οι σκέψεις και η επεξεργασία τους, βάση ιατρικής προσέγγισης, μας κάνει καλό? Αναρωτιέμαι...
Διαφορετικά το τρελάδικο δεν είναι μακρυά.... Βρίσκεται σε κοντινές αποστάσεις και καραδοκεί...

Είναι στην φύση της γυναίκας το μυαλό της να είναι πολύπλοκο? Θα μου απαντήσει κανείς???

Άσε που μπορεί να πλάσουμε ολόκληρες ιστορίες απο μία πρόταση που μπορεί να ξεστομίσει ο άλλος και εννοείται πως οι ιστορίες μας θα έχουν πλοκή, introduction, main body και επίλογο!!!
Απο φαντασία άλλο τίποτα! Νομίζω η κάθε μια απο εμάς θα μπορούσε να γίνει συγγραφέας... (ναι! ναι! και σε ταινίες τρόμου!!!!)

Πως τα καταφέρνουν οι άντρες?

Τι πρέπει ρε παιδί μου να κάνουμε για να σκεφτόμαστε ευθεία και όχι καμπύλη???

Κανένα tip??? Λίγη βοήθεια???? Κανείς???????????????

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Stylista.gr

The most fabulous site ever!!!!!!!!!!

Καθώς περνούσα καθημερινά απο διάφορα σημεία της Αθήνας, με κατεύθυνση προς την δουλειά μου, συνήθως σε στάσεις λεωφορείων τύχαινε να βλέπω την διαφήμιση για το παραπάνω link.

Επειδή έκανα σκέψεις του τύπου "Τι είναι αυτό??? Μήπως κάποιο site για να βρείς τον προσωπικό σου stylista και να σε ντύνει με την τελευταία λέξη της μόδας???" αποφάσισα να κάνω κλικ στην συγκεκριμένη διεύθυνση για να διαπιστώσω απο μόνη μου τι κρύβεται απο πίσω και πραγματικά κορίτσια... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!
Το site είναι κα- τα- πλη- κτι- κό!!! Είναι ολόκληρος ο κόσμος της γυναίκας με ένα κλικ!!!

Το site διαθέτει πολλές κατηγορίες!!! Μία απο αυτές είναι εκείνη που αναφέρεται στο στυλ, με τις νέες τάσεις της μόδας (ότι ζητούσα!!!) και τα τελευταία fashion shows!!!! (να δώ φωτογραφίες απο catwalks και τι στον κόσμο!!!)
Υπάρχει επίσης η προσωπική γνώμη και καθοδήγηση του stylista σε ότι αφορά την μόδα απο το πως να συνδυάσεις ένα απλό μπλουζάκι μέχρι που θα βρείς το φόρεμα που φόρεσε κάποια συγκεκριμένη celebrity. Τα πάντα!!!
Επίσης στην κατηγορία στυλ, θα βρείς και διάφορα look των stars (για να τα αντιγράψεις κυρίως!!!! εγώ αυτό θα κάνω!!!!)

Υπάρχει επίσης μια άλλη κατηγορία που ονομάζεται "ΤΙ- ΠΟΙΟΣ- ΠΟΥ" όπου φυσικά έχει τα τελευταία και πιο hot celebrity news, τα party των celebrities, ποιοί έδωσαν το παρών και φυσικά τι σύνολα φόρεσαν!!!
Εντύπωση στην συγκεκριμένη κατηγορία κάνει το "STYLISTA POLICE" όπου δεν ξεφεύγει τίποτα που να μην αναφερθεί απο τα στυλιστικά ατοπήματα των stars, καθώς επίσης και το "ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ" που αναφέρεται σε ότι event είναι να γίνει currently!!!

Απο εκεί και πέρα υπάρχει η κατηγορία "ΟΜΟΡΦΙΑ" που αναφέρεται σε όλες τις τελευταίες τάσεις για την ομορφιά, για την υγεία. Μπορείς να ζητήσεις απο την stylista την γνώμη της και να σου απαντήσει για προιόντα που σε ενδιαφέρουν (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!) και φυσικά... θα μάθεις τα προιόντα που επιλέγουν οι celebrities για να δείχνουν τόσο λαμπερές και... ανανεωμένες!!!

Last but not least, υπάρχει η κατηγορία "ΚΑΛΗ ΖΩΗ" που αναφέρεται σε οτιδήποτε θα μπορούσε να καλυτερεύσει την ζωή μας και να μας γεμίσει χαρά, είτε αυτό αφορά την διακόσμηση του σπιτιού μας, gourmet απολαύσεις, το σώμα μας και ευεξία, η διατροφή, τα ταξίδια και πολλά άλλα!!!!

Φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω την κατηγορία "SHOPPING GUIDE" όπου μπορείς να δείς τρέχουσες και μελλοντικές προσφορές (ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ OR NOT????) και αναφορά σε ότι in fashion καταστήματα μας ενδιαφέρουν μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!!!

Αυτό που μου έκανε ξεχωριστή εντύπωση είναι ότι το συγκεκριμένο site είναι πολύ ενημερωμένο, είναι fabulous, είναι γεμάτο απο εικόνες και έχει μια δόση glamourιας!!!

Ένιωθα και εγω σαν celebrity καθώς διάβαζα άρθρα και έβλεπα τα τελευταία news και τις τάσεις!!!

Όπως λέει και η διαφήμιση της stylista.gr, ΟΝΤΩΣ είναι η καλύτερή σου φίλη στο Internet!!!

Φυσικά το καλό σας το κράτησα για το τέλος!!! Υπάρχει ένας hot διαγωνισμός που τρέχει αυτό τον καιρό!!!

Εάν λοιπόν γίνεις μέλος στο STYLISTA CLUB μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις και εσύ και να κερδίσεις μια επώνυμη τσάντα κάθε εβδομάδα!!!! (SUPER????)

Θέλετε μήπως να ακούσετε τις μάρκες???

TOD'S, DIANE von FURSTENBERG, MULBERRY, SONIA RYKIEL, RED VALENTINO, MICHAEL KORS & MARC BY MARC JACOBS!!!!!!!!!!!
(Καταπληκτικοί designers!!!!!!!!! Διαφωνεί καμία????????????)

Τι άλλο περισσότερο να πώ για να σας πείσω παρά το ότι αυτή την στιγμή κάνω κλικ στο www.stylista.gr και γίνομαι μέλος στο STYLISTA CLUB?????????

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

This is our night!!!!

Our day has come!!!

Τόσα χρόνια είμαστε lovers , sexy mamas, σύζυγοι, νοικοκυρές (πάντα σε απόγνωση!!!), επαγγελματίες... πολλαπλοί οι ρόλοι στην κάθε μια απο εμάς....
Μα πάνω απ' όλα... ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Επίτέλους!!!! Ήρθε η ημέρα μας!!!
Παρατήστε τα όλα λοιπόν και... ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ!!!
Τι και αν ήσαστε παντρεμένες... (λεπτομέρειες!!!)...
Τι και αν έχετε παιδιά... (τις γιαγιάδες τους τι τις έχουμε???)
Τι και αν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρέπει να μείνετε μέχρι αργά στην δουλειά... (Πιστέψτε με! Για μια μέρα η εταιρεία δεν θα βουλιάξει... θα τα καταφέρει!!!!)

Αφήστε τα όλα πίσω γιατι σήμερα είναι η ημέρα μας!!!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι φίλες σας και ετοιμαστείτε για ατελείωτο nightlife!!!
Φυσικά θέλω να πιστεύω πως εσείς οι ίδιες θα είσαστε τα party animals της βραδιάς!!!
Για τον απλούστατο λόγο....The night is yours!!!

Θα σας δώσω αμέσως κάποια guidelines για να είναι όλα επιτυχημένα όσον αφορά την βραδυνή σας έξοδο!!!

Ξεκινάμε λοιπόν!!!! Μην περιμένετε απο κανέναν να σας κάνει δώρο σήμερα!!! Κάντε το εσείς στον εαυτό σας!!!
Κάντε του δώρο το βραδυνό σας outfit for instance!!! Γιατι όχι άλλωστε?

Απο εκεί και πέρα φροντίστε να κάνετε τα beaute σας, manicure- pedicure και ότι άλλο χρειάζεται για να λάμπετε σήμερα!!!
Επιλέξτε με προσοχή το τι θα φορέσετε!!!! Δεν πρέπει να είναι κάτι συντηρητικό αλλά ούτε και κάτι που να τα βγάζει όλα στην φόρα! (if you know what I mean!!!)

Bear in mind ότι πρέπει να είναι κάτι που θα σας δείχνει αθεράπευτα γοητευτικές και απίστευτα sexy και θα αναδεικνύει παράλληλα και τα προσόντα σας!!!

Σας έχω εμπιστοσύνη στο τι θα επιλέξετε τελικά! Δεν ανησυχώ!

Απο εκεί και πέρα με το που κλείσετε την πόρτα πίσω σας, αφήνετε μαζί και τις έγνοιες... και τα άγχη... και τα πάντα!!!
Η μέρα είναι δική σας!

Χορέψτε, φλερτάρετε, γελάστε με την ψυχή σας, χαρείτε με τις φίλες σας την κάθε στιγμή!!!! Διασκεδάστε!!!

Κάντε αυτή την ημέρα μοναδική για εσάς, γιατι είναι ξεχωριστή ημέρα για εσάς!
Είναι αφιερωμένη σε εσάς!!!

Σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας! Μας ανήκει αυτή η ημέρα!

Θα σας ενδιέφερε να μάθετε τι έχω επιλέξει εγώ να φορέσω για σήμερα???
Το μαύρο μου το κολάν DEFINITELY!!!...με ένα μαύρο μπλουζοφόρεμα που έχω με ντεκολτέ!!!!
Τον λαιμό μου θα τον διακοσμήσω με δύο ή τρία μακριά κολιέ!!!!
Για το μακιγιάζ μου έχω επιλέξει ανοιχτόχρωμη , ιριδίζουσα σκιά, eyeliner ίσα- ίσα να τονίσω το περίγραμμα των ματιών μου και μπόλικη μάσκαρα!!!!

Όσο για το κραγιόν στα χείλη..... ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ!!!!! της φωτιάς!!!!

Και για τις γόβες.... Εννοείται τις κόκκινες και ψιλοτάκουνες γόβες, οι οποίες είναι και sexy και fabulous!!!!

Σας βοήθησα καθόλου??? I hope yeeeeeeeees!!!!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Take it all or leave me alone!!!!!

Τι στο καλό ζητάς απο εμένα τώρα?

Η τελευταία μας συνάντηση δεν ήτανε και ο χωρισμός μας?

Ποτέ δεν περίμενα (μετά απο 4 χρόνια!!!!!) ότι θα ακούσω προτάσεις του τύπου "Δεν φταίς εσύ αλλά εγώ!", "Θέλω να μείνω μόνος μου λίγο καιρό για να σκεφτώ!", "Σε αγαπάω πολύ αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε!". "Είσαι τα πάντα για εμένα αλλά θέλω να χωρίσουμε!" αλλά... τις άκουσα!!!!!!
Και δυστυχώς για εσένα τις ξεστόμισες εσύ!!!
Τι στο καλό θέλεις τώρα 8 μήνες μετά το χωρισμό μας και εμφανίζεσαι τυχαία μπροστά μου (και καλά!!!) στο μπαράκι το οποίο έχω επιλέξει για σήμερα να πιώ το ποτάκι μου με την ησυχία μου?
Θα ψάξω βέβαια να βρώ τον φταίχτη που το "κάρφωσε" ότι θα είμαι σε αυτό το μπαράκι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!!!!

Όλα αυτά τα χρόνια σου έδωσα τα πάντα, δεν κράτησα τίποτα για τον εαυτό μου!
Σε στήριζα σε όλες σου τις αποφάσεις και παραμέριζα τις δικές μου...
Χειροκροτούσα τα όνειρά σου για να σε βοηθήσω να τα πετύχεις, αναβάλλοντας τα δικά μου όνειρα...
Έδινα πάντα σημασία στην κάθε λεπτομέρεια της ζωής σου, σε ότι αποτελεί εσένα, ενώ η δική μου η ζωή αποτελούσε λεπτομέρεια για εσένα!!!!

Δεν λέω... Τώρα που σε βλέπω περνάνε διάφορες σκέψεις απ' το μυαλό μου........!!!!!

Mainly...... Dirty thoughts!!!!!!

Με μεθάει η μυρωδιά σου.... χάνομαι στα μάτια σου... Θέλω να περάσω τα δάχτυλά μου απο τα μαλλιά σου... Το διαπεραστικό σου βλέμμα νιώθω να με καίει, ίσως να καίει και την απόσταση που μας χώρισε εδώ και 8 μήνες!

Δεν μπορώ να πώ πως δεν νιώθω τα δικά σου συναισθήματα!!!!
Αντιθέτως....!!! Νιώθω την ταραχή σου καθώς πλησιάζεις να μου ψελλίσεις κάτι στο αυτί! Το γνωρίζω πως και για εσένα δεν είναι εύκολο! Ξέρω πως ίσως τρέφεις ακόμα συναισθήματα για εμένα όπως και εγώ....
Φυσικά... Εγώ αμφιβάλλω αν ακόμα σε έχω ξεπεράσει... Η καρδιά μου χτυπάει ακόμα για εσένα...

Αλλά... όχι!!! ΟΧΙ! Ρε παιδί μου! Πως το λένε???????????? Τελικά κατάλαβα πως μου την δίνει οταν με θεωρούνε δεδομένη!!!!

What the hell????????? Αφού ξέρω πως όταν θα ξαναείμαστε μαζί, σε λιγότερο απο ένα μήνα θα φροντίσεις να μου το χαλάσεις, θα με κάνεις να μετανιώσω που είπα ναι σε μια επανασύνδεση!
Άλλωστε που ήσουνα τόσο καιρό που είμαστε χωρισμένοι?
Πέρναγες καλά υποθέτω όλο αυτό τον καιρό... και δεν πιστεύω πως ήσουν μόνος... (Am I wrong????????????)
Στο μεταξύ προς δική σου ενημέρωση...... ΦΙΛΟΙ δεν είμαστε!!!! Οι φίλοι δεν κάνουνε sex, τουλάχιστον για όσο είναι φίλοι!!!! Μην μου φέρεσαι φιλικά λοιπόν σε παρακαλώ!!!

Και σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει.... ξέρεις τον Μιχάλη Χατζηγιάννη????
"Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο, για άλλα δάκρυα δεν έχω πια καιρό!!!!!!!"

Όταν ραγίζει το γυαλί δεν ξανακολάει!!!

Επειδή όμως είμαι αισιόδοξος άνθρωπος για να κολλήσει.... Πρέπει να προσπαθήσουν και οι δύο my friend!!!!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Surround me with your love

Όταν μιλάω για αγάπη θέλω να εκφράζομαι με λόγια αγνά.... ρομαντικά.... τρυφερά......

Κάθε μέρα νιώθω την αγάπη να υπάρχει ολόγυρά μου, σαν αύρα στην ζωή μου!!! Συναντώ την αγάπη καθημερινά και γεμίζει με μαγεία την καρδιά μου....

Είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα τα σημάδια της αγάπης!!!
Και όμως μας απορροφάει τόσο η ρουτίνα της ημέρας που συνήθως τα αγνοούμε ή ακόμα χειρότερα θεωρούμε πως η αγάπη είναι δεδομένη!!!!
Το μυστικό στην ευτυχία μας είναι η αγάπη!!!!

Τι πιο αληθινό να νιώθεις ότι μια φίλη σε έχει πραγματικά ανάγκη επειδή περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή της κ εσύ να πηγαίνεις να της χαρίσεις την πιο ζεστή, σφιχτή κ τρυφερή αγκαλιά σου.... Δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα.... απλά να είσαι εκεί για να την ακούσεις κ να την κλείσεις στην αγκαλιά σου.....

Τι πιο αγνό όταν ένα 6 χρονο κοριτσάκι σου μιλάει στο τηλέφωνο και σου λέει πως την επόμενη φορά που θα σε δεί θα σου χαρίσει μία ζωγραφιά που έχει φτιάξει για σένα.... αυτό το κοριτσάκι σε έχει συνέχεια στο μυαλό του.... Φαντάσου τι σημαίνεις για εκείνο!!!

Τι πιο ρομαντικό όταν ο σύντροφός σου έρχεται και σε σκεπάζει με μια κουβέρτα την στιγμή που κοιμάσαι δίνοντάς σου ένα τρυφερό φιλί...

Τι πιο αληθινό απο ένα ειλικρινές χαμόγελο ενός συναδέλφου, απο ένα κοπλιμέντο που μπορείς να ακούσεις απο κάποιον δικό σου άνθρωπο, απο μία καλή κουβέντα κάποιου...

Τι πιο πραγματικό να σου λένε ότι θαυμάζουν ή ότι είναι εντυπωσιασμένοι απο την δουλειά σου....

Τι πιο υπέροχο απο το να συναντάς άτομα που έχεις να δείς πολλά χρόνια και να νιώθεις τόσο οικεία με τις συζητήσεις σας, τόσο όμορφα μαζί τους σαν να τους είδες τελευταία φορά μόλις χθές... Τότε δεν είναι που λές... "Που ήσουνα εσύ τόσα χρόνια???"

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι αγάπη... τότε τι είναι?????

Η αγάπη βασίζεται στην λεπτομέρεια!!!!

Κάθε μέρα που περνάει δώστε σημασία στην λεπτομέρεια! Ακούστε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας τι έχουν να σας πούν!!!! Δώστε σημασία στα συναισθήματα τους....

"Διαβάστε" τα συναισθήματά τους!!! Κ η πιο μικρή χειρονομία τους είναι μια ένδειξη αγάπης στο πρόσωπό σας!!!! Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά!!!

Αλλά την λέξη σε αγαπώ μην αφήσετε ούτε μια μέρα να περάσει χωρίς να την πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πραγματικά...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Be optimistic now!!!

Πραγματικά τώρα... Δεν είναι βαρετό που σκεφτόμαστε αρνητικά το περισσότερο της ημέρας????? Φαντάσου πόση ενέργεια μας τρώει όλη αυτή η διαδικασία!!!

Πρέπει να προσπαθούμε και να αποφεύγουμε προτάσεις του τύπου "Βαριέμαι στην δουλειά σήμερα", "δεν περνάει η ώρα με τίποτα", "τι μου έτυχε", "γιατί το είπε αυτό σε εμένα αυτή?", "γιατί μου φέρθηκε ο άλλος με αυτό τον τρόπο?", "δεν έχω λεφτά" και πολλές πολλές άλλες.

HELLOOOOOOO!!!!! Ύπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο!!!!!

Ουφ! Κουράστηκα και μόνο που τις ξεστόμισα τις παραπάνω προτάσεις! (Χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι δεν έχω πέσει και εγώ στο τρυπάκι τέτοιων καταστάσεων!!!! Φυσικά και έχω πέσει!!!!)

Αλλά σιγά μην τα βάψω και μαύρα επειδή η άλλη, η bitch ξύπνησε στραβά και μου μίλησε απότομα για παράδειγμα!!!! Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!! Και δεν θα με απασχολήσει καθόλου για το υπόλοιπο της ημέρας!!!! Ας πάει να ξεμαλλιαστεί με καμιά άλλη!!!

Λοιπόν ξέρετε κάτι???
Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την ημέρα σας διαφορετικά!!!! Κάντε την ημέρα σας μαγική!!! Ακόμα και αν η ημέρα σας φαίνεται να έχει ξεκινήσει στραβά! Και πιστέψτε με!!! Αν νιώσετε πως η ημέρα σας είναι ξεχωριστή, θα είναι ξεχωριστή και μαγική!!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρετε αυτό!!!
Ξεκινήστε με μικρά και απλά πράγματα!!!

Για παράδειγμα, σήμερα μην επιλέξετε να πιείτε τον νερόβραστο καφέ της δουλειάς, προτιμήστε έναν από τα Starbucks's!!!
Κακομάθετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε το απόγευμα που θα σχολάσετε από την δουλειά να του αγοράσετε κάτι, έστω μικρό! (ένα μανό ας πούμε?????????)
Μπείτε με αέρα manager στο γραφείο, ντυμένες στην τρίχα (και με σηκωμένο φρύδι εκεί που πρέπει!!!!) και μην σας νοιάξει διόλου αν πουν ότι «Πάει! Τα έπαιξε αυτή!!!!» (θα έχουνε σκάσει από την ζήλεια τους και θα το λένε αυτό- σας διαβεβαιώνω!!!!)
Μοιράστε χαμόγελα παντού!!! Σε όποιον άνθρωπο συναντάτε στον δρόμο σας!!! (Ναι! Ακόμα και σε αυτή την bitch την συνάδελφο- θα είναι το τελειωτικό της χτύπημά!!!)

Έστω για σήμερα μόνο, μην αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε τίποτα λιγότερο από τα όνειρα σας για το μέλλον!
Να διοχετεύσετε όλη την θετική σας σκέψη και ενέργεια σε ότι σας κάνει ευτυχισμένους- ες, σε πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε, σε ταξίδια που θέλετε να κάνετε, σε οτιδήποτε που θέλετε να ζήσετε με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας , που αγαπάτε και σας αγαπάνε!

Να φροντίσετε κάθε λεπτό της ημέρας σας να μετράει, να το χαίρεστε και να μην το χαραμίσετε με ανούσια πράγματα, αλλά να το κάνετε ξεχωριστό!

Κάντε την ημέρα σας μοναδική έστω μόνο για σήμερα! Και θα δείτε πόση ευτυχία θα νιώσετε για μια ημέρα!!!

Όπως λένε και οι Bon Jovi. (που επιτέλους σε λίγους μήνες θα βρίσκονται Ελλάδα!!!)

It's my life!!! It's now or never!!!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΥ ΡΕΣΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!!

Όλα ξεκινάνε με ένα βλέμμα!

Σε κοιτάζει με εκείνη την υπέροχή του ματιά που σε κάνει και λιώνεις και εσύ ανταποκρίνεσαι με το γοητευτικό σου χαμόγελο!
Εκείνος κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει και εσένα σου αρέσει!
Κάθε φορά που τον βλέπεις αποζητάς ολοένα και περισσότερο την σημασία του!
Πριν καλά καλά το καταλάβεις βρίσκεσαι στην αγκαλιά του και γεύεσαι το υπέροχο φιλί του!
Νιώθεις τόσο μοναδικά! Νιώθεις τόσο υπέροχα που ξεχυλλίζεις απο ευτυχία! Φιλάει τέλεια, ε? The best kisser ever!!!!

Δεν αντέχεις!!! Την ευτυχία σου θέλεις να την μοιραστείς με κάποιον, κατά κύριο λόγο με τις κολλητές σου!!! Και αυτό κάνεις!!!!
Κάθε μέρα που περνάει αποζητάς όλο και περισσότερο να τον βλέπεις, όλο και περισσότερο να βρίσκεσαι στην αγκαλιά του! Το ίδιο και εκείνος!
Έχετε ερωτευτεί ο ένας τον άλλο και δεν χρειάζεται να το φωνάξετε, ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!
Όλοι σας λένε τι ταιριαστό ζευγάρι που είστε, και ότι χαίρονται να σας βλέπουν μαζί!
Άσε που όλοι τον έχουνε αγαπήσει γιατι είναι adorable!!!!
Έχετε μια καταπληκτική σχέση και αυτό φαίνεται με τα χρόνια που περνάνε! Η αγάπη σας μεγαλώνει, γίνεται πιο δυνατή! Σου κάνει όλα τα χατήρια, σου συμπαραστέκεται (το ίδιο και εσύ, ε????), έχετε τις ίδιες ασχολίες, κάνετε καταπληκτικό sex, κάνετε όνειρα μαζί για το κοινό σας μέλλον, είναι ο τέλειος άντρας για σένα!!!

Και εδώ έρχεται η κρίσιμη στιγμή στην σκέψη σου...

Μήπως τελικά αυτός είναι ο άντρας των ονείρων σου????? Μήπως τελικά αυτός είναι ο πρίγκηπας σου που περίμενες να έρθει?????
Η απάντηση φυσικά είναι ΝΑΙ (με χίλια!!!)

Έρχεται λοιπόν εκείνη η ώρα που ή θα συζήσετε ή που θα παντρευτείτε!!! Δεν έχει σημασία ποιο απο τα δύο θα συμβεί!!!! Σημασία έχει το ότι οι δυό σας θα βρεθείτε μόνοι κάτω απο μία στέγη!!!! Στην δική σας φωλίτσα!!!!

Τότε είναι που αρχίζει η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΡΕΣΟ!

Ναι! Ρε παιδί μου! Εγώ θέλω να καίω μια σακούλα ρεσό την ημέρα! Ναι! Για εμάς το κάνω!!!! Ανάβω κεράκια για να κάνω ατμόσφαιρα!!!! Για να είναι ρομαντικά!!!!

Και όταν ζητάω να πάς να μου πάρεις ρεσό απο το supermarket επειδή τελείωσαν δεν θέλω να μου απαντάς "Ρεσό δεν φέρνω!!!! Έχεις χαλάσει πολλά!!! Αν φέρω θα βάζεις 2-3, οκ???"
Ποιό είναι το πρόβλημά σου δηλαδή??? Και γιατι ρε παιδί μου να κάνουμε συμφωνία για τα ρεσό?????

Και 23 ρεσό να ανάβω την ημέρα, τι ψυχή έχουν????

Θυμάσαι????? Στις εκδρομές που πηγαίναμε δεν νομίζω να μετράγαμε τα ρεσό που χαλούσαμε!!!!! Αντιθέτως!!!!!!............... δεν ασχολούμασταν με........ ΤΑ ΡΕΣΟ!!!!!

Sorry! Eγώ σου απαγορεύω να φέρνεις τα gadgetAKIA σου στο σπίτι???? Σου έχω αρνηθεί ποτέ να σου παίρνω τα περιοδικά σου που αναφέρονται μόνο σε gadgetAKIA????? Ακόμα χειρότερα..... Κάθε λίγο και λιγάκι.... κάθε μέρα... μαζέυω και ένα cd απο διάφορες γωνιές σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, αγνώστου περιεχομένου!!!!! Σου είπα ποτέ τίποτα??? Διαμαρτυρήθηκα ποτέ??????????????

Σου είπα ποτέ πως θα παίρνεις μόνο 2-3 cd την ημέρα???????????

Εγώ γιατι να μην έχω τα ρεσό μου, εμ????? Θέλω τα ΡΕΣΟ μου για να παίξω!!!!! ΡΕΣΟ!!!! ΡΕΣΟ!!! ΡΕΣΟ!!!! Γκρρρρρρρρρρρ!!!!!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Open the BEAUTY case!!!

Ορισμένα tips για όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα!!!

Μας αρέσουν οι γεμάτες ήλιο ημέρες του χειμώνα αλλά ακόμα και αν δεν "καίει" όπως το καλοκαίρι, το αντιηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο!!!! Αν όχι αντιηλιακό, τότε ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας ανάλογα πάντα τον τύπο του δέρματος και την ευαισθησία του προσώπου μας στον ήλιο.

Να κάνετε απολέπιση στο σώμα σας τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα (είναι αρκετές) για να αφαιρείτε τα νεκρά κύτταρα και να μπορεί να αναπνέει καλύτερα!!!!

Να φροντίζετε πάντα να ενυδατώνετε το σώμα σας με μια κρέμα σώματος μετά το ντούς!!!

Να πίνετε άφθονο νερό (τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα) και να προτιμάτε ροφήματα όπως τσάι ή φυσικούς χυμούς!!

Για ένα όμορφο και υγιές δέρμα, η βιταμίνη C είναι more than απαραίτητη!

Πάντοτε να φοράτε γυαλιά ηλίου όταν βγαίνετε έξω την ημέρα!! Δεν μας αρέσει να κάνουμε γκριμάτσες και να δημιουργήσουμε ρυτιδούλες, έτσι δεν είναι???

LIPOSAN για τα χείλη, η καλύτερη ενυδάτωση!

Βασικότερο απ' όλα???? Ο ύπνος!!!! Να φροντίζετε να κοιμάστε όσες ώρες χρειάζεται ο οργανισμός για να ξεκουραστεί!!! Μην τον ζορίζετε!!!!

Πιστεύω το καταλάβατε και εσείς ότι αν ακολούθησουμε μόνο αυτά τα μικρά tips θα γίνουμε όλες μοντέλα, έτσι??? Άντε λοιπόν!!! Τι περιμένουμε????

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Cupid χτύπησε την πόρτα!!!!

Happy Valentine's Day boys and girls!!!!

Επιτέλους!!!!! Ήρθε η μέρα που όλοι τόοοοοοοσο πολύ περιμέναμε!!!!! Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου!!!!! (Oh!!!! yes!!!! That creeeepy and freeeeaaaking day I described you before!!!!)

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους!!!!!!

Ήρθε η ημέρα λοιπόν!!!! Η ημέρα που μπορούμε να ακτινοβολήσουμε τον έρωτά μας και με την λάμψη του να γεμίσουμε αγάπη το έτερον μας ήμισυ.

Boys & girls, κάποια instructions παρακάτω για να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε με αξιοπρέπεια πάνω απ'όλα την σημερινή ημέρα!!!!!

Boys το λιγότερο που περιμένω απο εσάς είναι λουλούδια, το περισσότερο...... μία εκδρομή, ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα γιατί όχι, ακριβό restaurant και ίσως όοοοοοοολο αυτό εάν συνοδευόταν απο ένα όμορφο κόσμημα να ήτανε ότι πρέπει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια βρε αδερφέ στην χειρότερη!!!!!

Girls το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να φορέσετε το πιο γοητευτικό και sexy χαμόγελό σας και φυσικά τα καλύτερά σας εσώρουχα!!!!! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο!!!! Εσείς το τριαντάφυλλο να το έχετε ανάμεσα στα δόντια για να του το χαρίσετε με το που θα τον δείτε!!!!! The night will be yours!!!!!

Μην τυχόν και δώ και απο τις δύο πλευρές αρκουδάκια με καρδούλες, σοκολατένιες καρδούλες, ή μπαλόνια που γράφουνε σε αγαπώ...... είναι passe!!!!!

Enjoy today!!!!! Happy Valentine's day!!!! Και να θυμάστε να δείχνετε κάθε μέρα σε αυτούς που αγαπάτε το πόσο ερωτευμένοι ήσαστε!!!! Δεν χρειάζεται να έρθει αυτή η creepy μέρα να σας το θυμίσει!!!!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Buldoza.gr

Κάθε φορά που ανοίγω ένα περιοδικό μόδας για να το ξεφυλλίσω, πάντα ξεπηδάει και ένα φόρεμα που μου αρέσει απο το buldoza.gr!

Επειδή λοιπόν μου κίνησε την περιέργεια προσπάθησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και σας τις παρουσιάζω!!!!

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με on- line αγορές στην Ελλάδα! Ιδρύθηκε το 2010 και έχει πολύ μεγάλη γκάμα απο προιόντα! Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα απευθύνεται στην μόδα για την γυναίκα και για τον άντρα, όπου μπορείς να βρείς τα πάντα, αλλά έχει και προιόντα για το σπίτι!

Πιο συγκεκριμένα, για την γυναίκα μπορείς να βρείς διάφορα γυναικεία tops, t-shirts, φορέματα, πανωφόρια, φούστες, παντελόνια, εσώρουχα- πυτζάμες, παπούτσια- τσάντες, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ. Για τον άντρα επίσης πάνω κάτω έχει τα ίδια, δηλαδή αντρικές μπλούζες, t-shirts, παντελόνια, πανωφόρια, πουκάμισα, μαγιό, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ και εσώρουχα. Όσον αφορά το σπίτι, διάλεξε εσύ τον χώρο που σε ενδιαφέρει μέσα στο σπίτι σου και θα βρείς πολλά προιόντα για να εξοπλίσεις τον χώρο αυτό!!!

Γενικότερα έχει αρκετές γνωστές μάρκες αν σε ενδιαφέρουν και μοναδικές τιμές, ειδικά τώρα που έχει και εκπτώσεις!!! Επίσης έχει και πολλές προσφορές!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η αποστολή είναι δωρεάν με παραγγελίες απο 50€, αλλά σε περίπτωση που είναι κάτω των 50€, η μόνη επιβάρυνση για μεταφορικά είναι 3€ ανεξαρτήτου όγκου ή βάρους!!!! Νομίζω συμφέρει! Επίσης ψωνίζουν αρκετοί celebrities απο αυτό το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, για τους οποίους έχεις την επιλογή να "κλικάρεις" και να διαβάσεις την γνώμη τους!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.buldoza.gr και θα βρείτε και εσείς αυτό που σας αρέσει!!!!

Εγώ έχω ήδη επιλέξει δύο πρωτότυπα φορεματάκια σε πολύ ωραία χρώματα που μου τράβηξαν την προσοχή και κάτι πραγματάκια για το σπίτι τα οποία θα "χτυπήσω" λίαν συντόμως!!!!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Valentine's Day

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και I am freeeaaaaking out!!!! It's so creepy να βλέπεις αρκουδάκια απο εδώ, καρδούλες απο εκεί, τα τριαντάφυλλα απο 2 ευρώ ξαφνικά εκείνη την ημέρα να τα πουλάνε 6 ευρώ! Ναι! Καλά καταλάβατε! έχω φρικάρει με το πόσο εμπορική έχουνε κάνει εκείνη την ημέρα!

Δεν λέω! Και οι ερωτευμένοι πρέπει να έχουνε μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνους, αλλά όχι αυτή την εκμετάλλευση!!!

Θα μου πείς... Όταν εσύ στην ηλικία των 20, λάμβανες ένα αρκουδάκι να κρατάει μια κόκκινη καρδούλα ή μια σοκολάτα Lacta να γράφει στο περιτύλιγμα "σε αγαπώ", σκεφτόσουνα μετά πόσο εμπορική έχει καταντίσει αυτή η ημέρα? Όχι βέβαια! Δεν ήμουνα "φασιστάκι" απο μικρό! Άσε που είμαι και γυναίκα και εμάς μας αρέσουν αυτά απο την παιδική μας ηλικία! Όταν λοιπόν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο σαφώς και ένιωθα πολύ όμορφα!

Έτσι λοιπόν, αναμοχλεύοντας τις αναμνήσεις του παρελθόντος, μου ήρθανε δύο περιστατικά στο μυαλό τα οποία μου είχανε συμβεί εκείνη την ημέρα και μου άφησαν μία πολύ όμορφη και γλυκιά ανάμνηση! Θα τα μοιραστώ μαζί σας!

Το πρώτο περιστατικό μου συνέβη όταν ήμουνα 17 περίπου χρονών! Ήτανε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εκείνη την ημέρα είχα μάθημα Γαλλικά και είχα κατέβει στον Πειραιά! Έτσι όπως κατέβαινα την οδό Σωτήρος για να πάω στο μάθημά μου είδα ένα συνωστισμό λίγο πιο πέρα, ευχάριστο συνωστισμό! Ακούγονταν γέλια κυρίως απο κοπέλες που ήτανε μαζεμένες εκεί. Καθώς πλησίαζα αναρωτιόμουνα τι συμβαίνει! Το μάτι μου έπεσε σε κάτι αγόρια που είχανε τριαντάφυλλα στα χέρια τους και τα μοίραζαν στις κοπέλες και πριν προλάβω να σκεφτώ κάτι παραπάνω ένας απο αυτούς βρέθηκε μπροστά μου! Ξαφνιάστηκα... Με κοίταξε και μου χαμογέλασε... "Γειά!" μου είπε. Και συνέχισε... "Αυτό είναι για εσένα με όλη μου την αγάπη! Happy Valentine's day!!!". Και έφυγε! Εγώ χαμογέλασα και μύρισα το τριαντάφυλλο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφα με έκανε να νιώσω! Περιττό να σας πώ ότι όσες φίλες μου περάσανε απο Σωτήρος εκείνη την ημέρα ήτανε με ένα τριαντάφυλλο στο μάθημα. Αργότερα μάθαμε πως τα αγόρια αυτά ήτανε 7 φίλοι που απλά τους έπιασε η "τρέλλα" να κάνουνε κάτι εκείνη την ημέρα και αγοράσανε τριαντάφυλλα και τα μοιράζανε στις κοπελίτσες, άγνωστες κοπελίτσες που περνάγανε απο τον δρόμο τους!!! Πραγματικά είχε πολύ γέλιο και η κάθε μια απο εμάς ένιωσε μοναδική και ξεχωριστή!

Το δεύτερο περιστατικό μου συνέβη όταν ήμουνα 23 χρόνων! Ήτανε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εγώ και οι φίλες μου (μια παρέα 6 ατόμων μαζί με εμένα) κλαίγαμε την μοίρα μας! Η μια δεν έβρισκε άντρα για κάνα χρόνο, η άλλη ήτανε στα χωρίσματα με το αγόρι της- ήτανε θέμα ημερών, οι υπόλοιπες ήμασταν ήδη χωρισμένες, χάλια δηλαδή! Ήτανε και η συγκεκριμένη ημέρα ιδιαίτερη και έκανε χειρότερη την διάθεσή μας! Ξαφνικά μία απο όλες μας πετάει την ιδέα... "Δεν βγαίνουμε όλες μαζί να πάμε σε κανένα μεζεδοπωλείο με live μουσική να διασκεδάσουμε?". Δεν βρίσκαμε τον λόγο να μην το κάνουμε! Άλλωστε γιατί όχι??? Δεν μας κράταγε τίποτα μέσα στο σπίτι! Άσε που το να κάθεσαι με τις σκέψεις σου είναι ότι χειρότερο! Έτσι λοιπόν ντυθήκαμε στην τρίχα και κατευθυνθήκαμε προς Ψυρρή! Βρήκαμε ένα μεζεδοπωλείο και καθίσαμε εκεί! Ήπιαμε αρκετά και χορέψαμε πολύ! Ο καταστηματάρχης σε κάποια φάση μας έστειλε τριαντάφυλλα λόγω της ημέρας και ήτανε μια πραγματικά πολύ ευγενική χειρονομία η οποία μας έφτοιαξε την διάθεση! Όλο το βράδυ δεν σταματήσαμε να γελάμε με όλη μας την καρδιά! Ήτανε η δεύτερη πιο όμορφη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχω περάσει ποτέ!!!

Παντως... αγόρια για να ξέρετε.... Αν θέλετε να μας κάνετε να λιώσουμε...Ένα τριαντάφυλλο και λίγα λόγια αγάπης αρκούν!!!

Και δεν χρειάζεται καν να είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!!