Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Under a wonderful sunshine...!!!

SUMMER IS FINALLY HERE!!!!

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Μπορούμε να πούμε και επίσημα πως ήρθε το καλοκαιράκι!!!! (Αν και.... βρέχει αυτές τις μέρες... εμείς ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!!! Έτσι δεν είναι????)

Δεν μπορούμε να νιώθουμε τίποτα λιγότερο απο χαρά και ευτυχία που επιτέλους ήρθε το καλοκαιράκι!
Ετοιμαστείτε λοιπόν για φραπεδάκι ή για φαγητό με φίλους και για μπανάκια στην θάλασσα, για βουτιές χωρίς σταματημό και για μίνι αποδρασούλες τα Σαββατοκύριακα σε κοντινά, πανέμορφα και γραφικά νησάκια!!!!
ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΚΕΙ.................... ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ.......??????????????

Πάρτε όσους θέλετε μαζί σας για να διασκεδάσετε και βγάλτε την σε beach bars (DEFINITELY!!!!!) και clubs της παραλιακής και φροντίστε να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης!!!!!!!!

Ακόμα και αν δουλεύετε να μην σας νοιάζει γιατι ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! Ακόμα και η δουλειά είναι OFF THE RECORD !!!!!!!!!!!!
(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!)

Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας για ατελείωτες ρομαντικές βόλτες στην παραλία, συζητώντας για τα όνειρά σας.... να κρατάτε απλά ο ένας τον άλλο αγκαλιά κοιτάζοντας μονάχα την θάλασσα και να αφήσετε την μαγεία της να σας παρασύρει..... να σας ταξιδέψει.......

ΘΕΛΩ να βλέπω ΖΩΝΤΑΝΙΑ....!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ....!!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω ΧΑΜΟΓΕΛΑ....!!!!!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω ΕΥΤΥΧΙΑ.....!!!!
ΘΕΛΩ να βλέπω την χαρά του καλοκαιριού ζωγραφισμένη μέσα στα μάτια σας και πολύ περισσότερο......... στην καρδιά σας!!!!!!


ΘΕΛΩ να σκέφτεστε πως αυτό θα είναι ένα υπέροχο καλοκαίρι για όλους μας και πως θα περάσουμε τόσο όμορφα.... θα ξεφαντώσουμε τόσο πολύ..... που θα το κατηγοριοποιήσουμε σε ένα απο τα καλύτερα καλοκαίρια της ΖΩΗΣ μας!!!!!!!!

Έτσι λοιπον θα φροντίσουμε αυτό το καλοκαίρι να είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
Εύχομαι έτσι να είναι και κάθε μέρα της ζωής σας...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΗΔΗ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!
ΕΣΕΙΣ??????????????????


ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ???????????????????

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου