Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ένεση αυτοπεποίθησης ΤΩΡΑ!!!!!!!

Δεν γίνεται να είσαι μια δυναμική γυναίκα....να έχεις καταφέρει τόοοοσα στην ζωή σου.... εσύ μια celebrity ρε παιδί μου... και να έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης!!!!
Άμα έχεις μια ρεαλιστική άποψη του τι είσαι ικανή να κάνεις και ποια είναι τα όρια σου.... τότε να μην ανησυχείς για τίποτα και για το αν θα τα καταφέρεις....
όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι ο στόχος σου......
Αυτοπεποίθηση είναι πίστη στον εαυτό σου!!!!!

Ποτέ! ΜΑ..... Ποτέ!!!! ΜΑ! Ποτέ!!!! Μην περιμένετε οι άλλοι να σας κάνουνε κοπλιμέντο για να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας!!!!!
Ανεβάστε την εσείς΄και κρατήστε την εκεί σε high level και standards!!!!!
Γιατί απλά..... ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!
Γιατι απλά... ΤΟ' ΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!

Και όποιος σας μειώνει, σας υποτιμά ή αμφιβάλλει για εσάς ΜΑΚΡΥΑ!!!!! Ξεγράψτε τον απο την ζωή σας!!!! Είναι κλέφτης αυτοπεποίθησης και προσπαθεί να μειώσει εσάς για να ενισχύσει την δική του αυτοπεποίθηση!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ απο τέτοιους ανθρώπους!!!! Να τους αποφεύγετε!!!!

Έτσι λοιπόν.... προσπαθήστε καθημερινά να ακτινοβολείτε την αυτοπεποίθησή σας στους άλλους, βγάλτε την προς τα έξω και μετά ποιος σας πιάνει??????

Η αυτοπεποίθηση και το να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι, ανοίγει τις πόρτες σε πολλούς τομείς της ζωής μας (στη δουλειά, στον ερωτικό τομέα, στο συναισθηματικό τομέα) και φέρνει την ισορροπία στην ζωή μας!!!!

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας!!!!

Μάθετε να παίζετε τα συναισθήματά σας στα δάχτυλα!
Όπως και αν αισθανόσαστε να θυμάστε να μην συμπεριφέρεστε άσχημα στους άλλους κυρίως όταν νιώθετε θυμωμένοι ή τσαντισμένοι!
Δεν γίνεται αυτή η bitch (έχω ξεχάσει πλέον το όνομά της!!!!) η συνάδελφος να μας έχει κάνει την ζωή πατίνι στην δουλειά και εμείς να γυρνάμε στο σπίτι και να ξεσπάμε σε όποιον δικό μας άνθρωπο βρεθεί πρώτος στον δρόμο μας!!!!

Μην ασχολείστε με τους άλλους και για το ποια είναι η γνώμη των άλλων για εσάς!!!!
Να θέτετε στόχους και να πραγματοποιήτε ένα- ένα τα όνειρά σας με γνώμονα να ικανοποιήσετε και να κάνετε χαρούμενο τον εαυτό σας! Μην ασχολείστε με τους άλλους, μην συγκρίνετε την ζωή σας με των άλλων, και μην αφήνετε να σας επηρεάζουν AT ALL!!!
Επικεντρωθείτε στην δική σας ζωή , στο να την κάνετε όμορφη, στα θέλω σας και στα όνειρά σας!!!!!
Θέστε τα όρια σας ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας χωρίς το φόβο της αποτυχίας! Πιστέψτε με..... άμα θέλετε.... ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!
Άμα θέλετε κάτι μεγάλο να συμβεί στην ζωή σας, ξεκινήστε απο το πιο μικρό βήμα για να το πραγματοποιήσετε και θα δείτε που βήμα- βήμα, θα φτάσετε τελικά στον προορισμό σας!!!!

Να φροντίζετε τον εαυτό σας, να του δίνετε "τροφή" και να τον επιβραβεύετε συνέχεια, κάθε λεπτό!!!!
Μια βόλτα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μια αγαπημένη δραστηριότητα ή ένα χόμπι σας, να αγοράσετε κάτι που σας αρέσει πολύ, πράγματα τα οποία αγαπάτε και σας ευχαριστούν είναι "τροφή" για τον εαυτό σας, δείχνετε πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε άρα ενισχύεται και η αυτοπεποίθησή σας!!!!

Να μην ξεχάσουμε επίσης το πόσο σημαντική είναι η γυμναστική στην ζωή μας και στην σχέση μας με το σώμα μας!!!!!
Κοινώς....... Γυμναστείτε ΤΩΡΑ!!!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ.........ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η τέλεια φυσική κατάσταση καταλήγει στην τέλεια υγεία και σε κορμί ίδιο με αυτό του devil!!!!!
Αφου είστε που είστε sexy, νιώστε και sexy και ακτινοβολήστε το!!!!!!!
Δεν θα προλαβαίνετε να μαζεύετε "τηλέφωνα"!!!!!!!!! Understood????

LAST BUT NOT LEAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κορίτσια!!!!!!!! Για άλλη μια φορά θα γίνω κουραστική αλλά...

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ= Κόκκινο κραγιόν, έντονα χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ (είναι must για αυτό το καλοκαίρι), ψηλοτάκουνες γόβες (ABSOLUTELY!!!!!!!!!!) και αέρα ντίβας!!!!!!

Άλλωστε γιατί να το κρύβουμε??????????? Είμαστε πολύ καλύτερες απο τις διάφορες celebrities που κυκλοφορούν!!!!!!

Το μόνο που απομένει είναι να μας κυνηγάνε και εμάς οι paparazzi........!!!!! Σωστά???????????????

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση καθρεφτίζεται στο προσωπό μας! Συμφωνώ απόλυτα με το "Και όποιος σας μειώνει, σας υποτιμά ή αμφιβάλλει για εσάς ΜΑΚΡΥΑ!!!!!"... Δεν μπορεί να κανένας να οριοθετήσει τις δυνατότητες & τα όριά μας... Και όσο για τις bitch στη δουλειά ή όπου αλλού υπάρχουν προτείνω γιαούρτι!!! Φιλιάααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή