Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

LIVE!!!!!!!! LAUGH!!!!!!!! LOVE!!!!!!!!!!! YOU!!!!! - JUST PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ! Ήρθε το καλοκαιράκι και έχουμε απίστευτη διάθεση, ε?
Είμαστε πολύ ανεβασμένοι, ε? Πετάμε!!!!! Πετάμε!!!!!

Οι περισσότεροι απο εμάς βέβαια γνωρίζω πως δουλεύουμε!!!! Δεν πειράζει δεν πτούμαστε!!!!! Δεν νομίζω η δουλειά να μας κρατήσει μακρυά απο την τρέλλα του καλοκαιριού!!!

Έτσι λοιπόν φροντίζουμε τα απογεύματά μας (μετά την δουλειά!!!!!!!!) ή τα Σαββατοκύριακά μας να είναι γεμάτα απο ατελείωτα πλατσουρίσματα στην θάλασσα και βουτιές, χαλάρωση στην ξαπλώστρα κάτω απο τον ζεστό ήλιο διαβάζοντας ένα βιβλίο και σιγά σιγά να έχουμε και στο μυαλό μας πως πλησιάζουν και οι καλοκαιρινές διακοπές!!!!!!! (για να τρελαινόμαστε ακόμα πιο πολύ....!!!!!!)
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ............ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!!!!!!

Ειδικά εμείς οι γυναίκες κάνουμε διπλές και τετραπλές προετοιμασίες! Έχουμε να αγοράσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1000 & 1 πράγματα!!!!

Τι καλλυντικά, τι μαγιό, τι παρέο έχουμε να αγοράσουμε και φέτος!
Κορίτσια σας θέλω κοκέτες φέτος στην παραλία, ε???????

Δεν πιστεύω να αγχωνόμαστε για τα παραπάνω κιλάκια που πήραμε τον χειμώνα και δεν πιστεύω αντι να κάνουμε λίγη γυμναστική παραπάνω να έχουμε κάνει εξαντλητικές δίαιτες!!!!!!???????
Σημείωση πως οι εξαντλητικές δίαιτες δεν βοηθάνε ΠΟΥΘΕΝΑ! Το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργήσουν σαν SHOCK στον οργανισμό μας!!!!!! Τίποτε παραπάνω!!!!!!

Είναι φοβερό το πόσο πολύ εμείς οι γυναίκες μερικές φορές αγχωνόμαστε με κάποια παραπανίσια κιλά που μπορεί να έχουμε!!!!! (Ναι! Ναι! έχει τύχει να φτάσουμε και σε σημείο υστερίας για ένα παραπάνω κιλό!!!!)

Φυσικά τώρα πλέον έχουμε και έναν λόγο παραπάνω λόγω του καλοκαιριού που έχει έρθει και θα θέλουμε το σώμα μας σε μια τέλεια φυσικά κατάσταση για να φορέσουμε και αυτο το πολυπόθητο μαγιό το οποίο αγοράσαμε για τις φετεινές μας καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία!!!!!!!!!

Ω! Μα είναι τόσο απλό αυτό που πρέπει να κάνετε!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ πως απο σήμερα χτίζετε με επιμονή και υπομονή ένα τέλειο σώμα!!!!!
Ω! ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ!!!!!!!!

Απο εκεί και πέρα όλα είναι πάρα πολύ απλά!!!!!!

Για να έχετε αποτέλεσμα σε μια υγιεινή διατροφή πρέπει να καταναλώνετε 4-5 γεύματα ημερησίως, τα οποία θα είναι περισσότερο φρούτα, λαχανικά και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες!!!! Περιορίστε το ψωμί και τα γλυκά, τις σάλτσες, τα τηγανητά και επιτέλους ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!!!! (το λέω για να το ακόύω και εγώ!!!!) Κάντε το ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!! και δεν θα πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι το πόσο έχει αλλάξει το σώμα σας σε ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ!!!!!!

Όσον αφορά την κυτταρίτιδα (είναι αυτονόητο πως δεν μιλάω για τους άντρες αυτή την στιγμή!!!!!!) κορίτσια πραγματικά αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα πρέπει να συνδοιάσετε πολλά πράγματα μαζί (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ- ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!!!).
Αυτό το στοιχειώδες πρόβλημα θέλει όσο πιο πολύ νερό μπορείτε να πιείτε και να αντέξετε μέσα σε μια μέρα (κατά προτίμηση... 2 λίτρα το λιγότερο την ημέρα!!!). Επίσης η διαρκής άσκηση μαζί με ένα ειδικό προιόν κατά της cellulite έχει τρομερά αποτελέσματα!!!!!!

Είμαστε μια ανάσα απο τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!!!
Τι μας μένει λοιπόν για το σώμα των ονείρων μας και για να κάνουμε εντύπωση στις παραλίες που θα πάμε με το καινούργιο μας μαγιό???????????????

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!! ΑΠΛΑ............. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ απο σήμερα κιόλας!!!!!!!

Και μετά........... τι Ελένη Πετρουλάκη και βλακέιες....!!!!!!!!!!!!!!!! (Μα είναι δυνατόν να είναι αυτή η γυναίκα μάνα????????????)
Τι Angelina Jolie.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! (respect!!!!!!!!!!!)
Τι Monicca Belucci.....!!!!!!!!!!!!!!!!. (ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου