Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Cupid χτύπησε την πόρτα!!!!

Happy Valentine's Day boys and girls!!!!

Επιτέλους!!!!! Ήρθε η μέρα που όλοι τόοοοοοοσο πολύ περιμέναμε!!!!! Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου!!!!! (Oh!!!! yes!!!! That creeeepy and freeeeaaaking day I described you before!!!!)

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους!!!!!!

Ήρθε η ημέρα λοιπόν!!!! Η ημέρα που μπορούμε να ακτινοβολήσουμε τον έρωτά μας και με την λάμψη του να γεμίσουμε αγάπη το έτερον μας ήμισυ.

Boys & girls, κάποια instructions παρακάτω για να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε με αξιοπρέπεια πάνω απ'όλα την σημερινή ημέρα!!!!!

Boys το λιγότερο που περιμένω απο εσάς είναι λουλούδια, το περισσότερο...... μία εκδρομή, ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα γιατί όχι, ακριβό restaurant και ίσως όοοοοοοολο αυτό εάν συνοδευόταν απο ένα όμορφο κόσμημα να ήτανε ότι πρέπει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια βρε αδερφέ στην χειρότερη!!!!!

Girls το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να φορέσετε το πιο γοητευτικό και sexy χαμόγελό σας και φυσικά τα καλύτερά σας εσώρουχα!!!!! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο!!!! Εσείς το τριαντάφυλλο να το έχετε ανάμεσα στα δόντια για να του το χαρίσετε με το που θα τον δείτε!!!!! The night will be yours!!!!!

Μην τυχόν και δώ και απο τις δύο πλευρές αρκουδάκια με καρδούλες, σοκολατένιες καρδούλες, ή μπαλόνια που γράφουνε σε αγαπώ...... είναι passe!!!!!

Enjoy today!!!!! Happy Valentine's day!!!! Και να θυμάστε να δείχνετε κάθε μέρα σε αυτούς που αγαπάτε το πόσο ερωτευμένοι ήσαστε!!!! Δεν χρειάζεται να έρθει αυτή η creepy μέρα να σας το θυμίσει!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου