Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

And the Oscar goes to... the Perfect Relationship!!!!

Let's see the nominations!!!!!

Be yourself!!!
Είναι το πιο σημαντικό συστατικό για να πετύχει μια σχέση! Ποτέ μην προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη!!! (ΜΟΝΟ στο SEX!!!). Ο σύντροφός σου πρέπει να σε αγαπήσει για αυτό που είσαι! Πρέπει να αγαπήσει the real you!!!

Refresh your relationship!!!
Ένα απο αυτά που πρέπει να κάνετε για άμεση ανανέωση της σχέσης είναι πρώτα απ'όλα, κατά διαστήματα να επιλέγετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στις εξόδους σας, π.χ. να πηγαίνετε σε ένα διαφορετικό εστιατόριο, να πηγαίνετε για ποτάκι οι δυό σας χωρίς παρέα ή σε ένα clubaki για πιο after! Ξεκινήστε να πηγαίνετε και σε τίποτα άλλες εκδηλώσεις όπως εγκαίνια, gala ή σημαντικά event!!!
Ακόμα και αν μένετε μαζί, να δίνετε rendez- vous στο σημείο συνάντησής σας!!! Πραγματικά.... αυτό θα σας γυρίσει κάποια χρόνια πίσω, στην αρχή της σχέσης σας!!!
Και επειδή ο έρωτας περνάει απο το στομάχι.... να του μαγειρεύετε ξεχωριστά φαγητά και να τρώτε ρομαντικά κάτω απο το φώς των κεριών!!!
Last but not least, girls.... (θα το λέω και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....) είναι πολύ σημαντική η αγορά νέων και sexy εσωρούχων ανα τακτά χρονικά διαστήματα (κατά προτίμηση διάφανα ή δαντελωτά!!!) σε συνδοιασμό με ζαρτιέρες και ψιλοτάκουνες γόβες, έχοντας σαν όπλο το βλέμμα σας και την φαντασία σας!!!
You understand my point? Do you have any questions???

Pay attention to detail!!!
Καμιά φορά παρασυρόμαστε απο τα συναισθήματά μας και απο την έκβαση της ημέρας μας (κυρίως στην δουλειά) και με το που θα δούμε τον σύντροφό μας μπροστά μας ξεκινάμε να τον βομβαρδίζουμε με ανούσια πράγματα, απο το πόσο bitch ήτανε η συνάδελφος σήμερα μέχρι τι φόρεμα και κραγιόν επιλέξαμε να πάρουμε για τον γάμο στον οποίο θα πάμε το Σάββατο! Χείμαρρος λέξεων και προτάσεων χωρίς επιστροφή!!! Σταματήστε το ΤΩΡΑ!!!
Σήμερα κιόλας που θα τον δείτε όταν θα γυρίσει απο την δουλειά ή που θα συναντηθείτε το βράδυ, ενδιαφερθείτε ΜΟΝΟ για εκείνον!!! Ρωτήστε τον πως ήτανε η ημέρα του, τι το ενδιαφέρον έκανε σήμερα, αν βρέθηκε στην μέση κάποιας αστείας κατάστασης και γιατι όχι να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ!!!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα το εκτιμήσει!!! Σας διαβεβαιώ!!!
Και δεν ξέρετε.... Στην πορεία.... ίσως θελήσει να σας ανταμείψει.... Το "πακέτο" μασάζ ίσως αποδειχτεί ότι περιλαμβάνει και πολλά άλλα extra benefits...

Compliments!!!
Τα κομπλιμέντα παίζουν crucial ρόλο στην πορεία της σχέσης σας! Πόσο μάλλον όταν γίνονται μετά απο αρκετά χρόνια σχέσης!!!
Κάνοντας ένα κομπλιμέντο δείχνεις στον άλλο πόσο τον θαυμάζεις, πόσο ερωτευμένη είσαι, πόσο σου αρέσει κάτι που φοράει, ή η γνώμη του, ο τρόποs που φέρεται, το να βρίσκεις τον σύντροφό σου sexy και να μην παραλείπεις ποτέ να του το λές!!!
Ένα κομπλιμέντο είναι και μια επιβράβευση και αν τα κομπλιμέντα σας γίνουν και λίγο πιο "πικάντικα"..... if you know what I mean.... η σχέση σας θα είναι για πάντα ΦΩΤΙΑ!

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας NEVER!!!
Θα γίνω λίγο shocking τώρα αλλά μην διανοηθείτε να είσαστε έτοιμες να κάνετε sex μαζί του, να είναι ήδη "ψημμένη" η κατάσταση και να τον αφήσετε να εξερευνήσει το σώμα σας και ξαφνικά να νιώσει το "γκαζόν" στα πόδια σας, ή να κοιτάζει τα υπέροχα αμυγδαλωτά μάτια σας και να μην μπορεί να τα διακρίνει απο τους θάμνους στα φρύδια σας που ξεπηδάνε απο εδώ και απο εκεί (ε! όχι! δεν είμαι υπερβολική!!!), για να μην αναφερθώ σε τίποτα περαιτέρω.... Δεν θέλω να μας ξεμπροστιάσω άλλο!
ΤΙΠΟΤΑ! ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ το θέμα SPA πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα κάθε γυναίκας! Εκει πρέπει να δίνουμε όλα μας τα λεφτά και για ΟΟΟΟΟΟΛΟ μας το σώμα, και στην γυμναστική τον χρόνο μας, γιατι έτσι πρέπει να είμαστε εμείς οι γυναίκες..... ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣ!!!!
Όσο για τα αγοράκια.... σε περίπτωση που γελάνε διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές.... μάθετε λοιπόν πως πάνω απο 3 ημερών γένια (λίγο πριν γίνετε παπάς δηλαδή) δεν μας αρέσουν!!!!
Ναι! Δεν μας αρέσουν γιατι μας "τσιμπάτε" και μας ερεθίζετε το δέρμα γεμίζοντάς το με κοκκινίλες και γιατί νομίζουμε ότι απο Δευτέρα θα πάτε σε κανένα μοναστήρι να μονάσετε!
Θα σας κάνουμε δώρο μια ξυριστική μηχανή σύντομα.... έχετε δεν έχετε γιορτή, απο την καλή μας την καρδιά ρε παιδί μου!!!!!

Be honest!!!
Ποτέ! Μα.... Ποτέ!!!! Μα... Ποτέ!!! Μην πάψεις να είσαι ειλικρινής! Όλων των ειδών οι σχέσεις χτίζονται πάνω στην εμπιστοσύνη!
Μην χτίσεις λοιπόν το κάστρο σου my friend και το γκρεμίσεις μονομιάς με ένα ψέμα!
Ακόμα και αν είναι μικρής βαρύτητας ή αθώο.... Παραμένει ψέμα!

Keep your life as it was!!!
Helooooooooo!!!! Το ότι είσαι με κάποιον δεν σημαίνει ότι πρεπει να ξεχάσεις τις κολλητές σου, τις βραδυνές εξόδους που βγαίνατε μαζί, τα spa και beaute που κάνατε μαζί ή το ατελείωτο shopping therapy, ή ακόμα τις Τρίτες που ερχόταν η φίλη σου απο το σπίτι και πίνατε το κρασάκι σας, σχολιάζοντας ή βλέποντας κάποια αγαπημένη σας ταινία.
Σκεφτείτε ότι και εκείνος δεν θα θέλει να χάσει τις συγκεντρώσεις με τους φίλους του για ποδόσφαιρο, ή να τους αφιερώσει ένα καφεδάκι (χωρίς εσάς!!!!) κάποιο Σαββατοκύριακο!!!
Μην ξεχνάτε τις συνήθειες που σας ευχαριστούσαν παλιότερα! Μόνο έτσι θα υπάρχει ισορροπία στην σχέση αλλά και με τους γύρω σας, αλλά κυρίως μέσα σας!!!...

Μην προσπαθείτε σε καμία περίπτωση να αλλάξετε τον άλλον!!!
Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, είναι ξεχωριστός!!! Έχει τα προτερήματά του αλλά έχει και μειονεκτήματα! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!
Ξέρω... ξέρω... υπάρχουνε στιγμές που αισθάνεστε η μητέρα του...ή ότι δεν σας καταλαβαίνει... Αυτό για το οποίο τον "πρήζετε" και δεν σας ακούει, αγνοήστε το, ακόμα και αν έχετε δίκιο! Οι άντρες συνήθως θέλουν χρόνο να επεξεργαστούν κάποια πράγματα και να πάρουν τις αποφάσεις τους!!! Να έχετε και λίγο υπομονή!!!
Άλλωστε όταν τον ερωτευτήκατε μέσα σε όλα όσα αγαπήσατε σε εκείνον ήτανε ότι εσείς πάντα λέγατε άσπρο και εκείνος μαύρο και διαφωνούσατε!!! Τώρα γιατι να σας ενοχλεί???
Girls... τα ετερώνυμα έλκονται! You must know that by heart!!!

Τρυφερότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!
Όσο "macho" και αν φαίνονται, όσο σκληροί και αν δείχνουν... πάντα στο τέλος της ημέρας θα αποζητήσουν το δικό σας χάδι, το δικό σας φιλί, το δικό σας χαμόγελο, την δική σας αγκαλιά!!!
Έχετε το μαγικό άγγιγμα και πραγματικά μπορείτε να φτάσετε έναν άντρα στα ουράνια!!!
Όσο για εμάς boys... όσο πολύπλοκες και αν φαινόμαστε, πραγματικά είμαστε τόοοσο μα τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο απλές (θα το πιστέψω ακόμα και εγώ!) στο να μας χειριστείτε!
ΟΧΙ! Για σήμερα TIPS δεν θα σας δώσω!!!!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου