Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Be optimistic now!!!

Πραγματικά τώρα... Δεν είναι βαρετό που σκεφτόμαστε αρνητικά το περισσότερο της ημέρας????? Φαντάσου πόση ενέργεια μας τρώει όλη αυτή η διαδικασία!!!

Πρέπει να προσπαθούμε και να αποφεύγουμε προτάσεις του τύπου "Βαριέμαι στην δουλειά σήμερα", "δεν περνάει η ώρα με τίποτα", "τι μου έτυχε", "γιατί το είπε αυτό σε εμένα αυτή?", "γιατί μου φέρθηκε ο άλλος με αυτό τον τρόπο?", "δεν έχω λεφτά" και πολλές πολλές άλλες.

HELLOOOOOOO!!!!! Ύπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο!!!!!

Ουφ! Κουράστηκα και μόνο που τις ξεστόμισα τις παραπάνω προτάσεις! (Χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι δεν έχω πέσει και εγώ στο τρυπάκι τέτοιων καταστάσεων!!!! Φυσικά και έχω πέσει!!!!)

Αλλά σιγά μην τα βάψω και μαύρα επειδή η άλλη, η bitch ξύπνησε στραβά και μου μίλησε απότομα για παράδειγμα!!!! Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!! Και δεν θα με απασχολήσει καθόλου για το υπόλοιπο της ημέρας!!!! Ας πάει να ξεμαλλιαστεί με καμιά άλλη!!!

Λοιπόν ξέρετε κάτι???
Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την ημέρα σας διαφορετικά!!!! Κάντε την ημέρα σας μαγική!!! Ακόμα και αν η ημέρα σας φαίνεται να έχει ξεκινήσει στραβά! Και πιστέψτε με!!! Αν νιώσετε πως η ημέρα σας είναι ξεχωριστή, θα είναι ξεχωριστή και μαγική!!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρετε αυτό!!!
Ξεκινήστε με μικρά και απλά πράγματα!!!

Για παράδειγμα, σήμερα μην επιλέξετε να πιείτε τον νερόβραστο καφέ της δουλειάς, προτιμήστε έναν από τα Starbucks's!!!
Κακομάθετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε το απόγευμα που θα σχολάσετε από την δουλειά να του αγοράσετε κάτι, έστω μικρό! (ένα μανό ας πούμε?????????)
Μπείτε με αέρα manager στο γραφείο, ντυμένες στην τρίχα (και με σηκωμένο φρύδι εκεί που πρέπει!!!!) και μην σας νοιάξει διόλου αν πουν ότι «Πάει! Τα έπαιξε αυτή!!!!» (θα έχουνε σκάσει από την ζήλεια τους και θα το λένε αυτό- σας διαβεβαιώνω!!!!)
Μοιράστε χαμόγελα παντού!!! Σε όποιον άνθρωπο συναντάτε στον δρόμο σας!!! (Ναι! Ακόμα και σε αυτή την bitch την συνάδελφο- θα είναι το τελειωτικό της χτύπημά!!!)

Έστω για σήμερα μόνο, μην αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε τίποτα λιγότερο από τα όνειρα σας για το μέλλον!
Να διοχετεύσετε όλη την θετική σας σκέψη και ενέργεια σε ότι σας κάνει ευτυχισμένους- ες, σε πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε, σε ταξίδια που θέλετε να κάνετε, σε οτιδήποτε που θέλετε να ζήσετε με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας , που αγαπάτε και σας αγαπάνε!

Να φροντίσετε κάθε λεπτό της ημέρας σας να μετράει, να το χαίρεστε και να μην το χαραμίσετε με ανούσια πράγματα, αλλά να το κάνετε ξεχωριστό!

Κάντε την ημέρα σας μοναδική έστω μόνο για σήμερα! Και θα δείτε πόση ευτυχία θα νιώσετε για μια ημέρα!!!

Όπως λένε και οι Bon Jovi. (που επιτέλους σε λίγους μήνες θα βρίσκονται Ελλάδα!!!)

It's my life!!! It's now or never!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου