Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Stylista.gr

The most fabulous site ever!!!!!!!!!!

Καθώς περνούσα καθημερινά απο διάφορα σημεία της Αθήνας, με κατεύθυνση προς την δουλειά μου, συνήθως σε στάσεις λεωφορείων τύχαινε να βλέπω την διαφήμιση για το παραπάνω link.

Επειδή έκανα σκέψεις του τύπου "Τι είναι αυτό??? Μήπως κάποιο site για να βρείς τον προσωπικό σου stylista και να σε ντύνει με την τελευταία λέξη της μόδας???" αποφάσισα να κάνω κλικ στην συγκεκριμένη διεύθυνση για να διαπιστώσω απο μόνη μου τι κρύβεται απο πίσω και πραγματικά κορίτσια... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!
Το site είναι κα- τα- πλη- κτι- κό!!! Είναι ολόκληρος ο κόσμος της γυναίκας με ένα κλικ!!!

Το site διαθέτει πολλές κατηγορίες!!! Μία απο αυτές είναι εκείνη που αναφέρεται στο στυλ, με τις νέες τάσεις της μόδας (ότι ζητούσα!!!) και τα τελευταία fashion shows!!!! (να δώ φωτογραφίες απο catwalks και τι στον κόσμο!!!)
Υπάρχει επίσης η προσωπική γνώμη και καθοδήγηση του stylista σε ότι αφορά την μόδα απο το πως να συνδυάσεις ένα απλό μπλουζάκι μέχρι που θα βρείς το φόρεμα που φόρεσε κάποια συγκεκριμένη celebrity. Τα πάντα!!!
Επίσης στην κατηγορία στυλ, θα βρείς και διάφορα look των stars (για να τα αντιγράψεις κυρίως!!!! εγώ αυτό θα κάνω!!!!)

Υπάρχει επίσης μια άλλη κατηγορία που ονομάζεται "ΤΙ- ΠΟΙΟΣ- ΠΟΥ" όπου φυσικά έχει τα τελευταία και πιο hot celebrity news, τα party των celebrities, ποιοί έδωσαν το παρών και φυσικά τι σύνολα φόρεσαν!!!
Εντύπωση στην συγκεκριμένη κατηγορία κάνει το "STYLISTA POLICE" όπου δεν ξεφεύγει τίποτα που να μην αναφερθεί απο τα στυλιστικά ατοπήματα των stars, καθώς επίσης και το "ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ" που αναφέρεται σε ότι event είναι να γίνει currently!!!

Απο εκεί και πέρα υπάρχει η κατηγορία "ΟΜΟΡΦΙΑ" που αναφέρεται σε όλες τις τελευταίες τάσεις για την ομορφιά, για την υγεία. Μπορείς να ζητήσεις απο την stylista την γνώμη της και να σου απαντήσει για προιόντα που σε ενδιαφέρουν (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!) και φυσικά... θα μάθεις τα προιόντα που επιλέγουν οι celebrities για να δείχνουν τόσο λαμπερές και... ανανεωμένες!!!

Last but not least, υπάρχει η κατηγορία "ΚΑΛΗ ΖΩΗ" που αναφέρεται σε οτιδήποτε θα μπορούσε να καλυτερεύσει την ζωή μας και να μας γεμίσει χαρά, είτε αυτό αφορά την διακόσμηση του σπιτιού μας, gourmet απολαύσεις, το σώμα μας και ευεξία, η διατροφή, τα ταξίδια και πολλά άλλα!!!!

Φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω την κατηγορία "SHOPPING GUIDE" όπου μπορείς να δείς τρέχουσες και μελλοντικές προσφορές (ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ OR NOT????) και αναφορά σε ότι in fashion καταστήματα μας ενδιαφέρουν μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!!!

Αυτό που μου έκανε ξεχωριστή εντύπωση είναι ότι το συγκεκριμένο site είναι πολύ ενημερωμένο, είναι fabulous, είναι γεμάτο απο εικόνες και έχει μια δόση glamourιας!!!

Ένιωθα και εγω σαν celebrity καθώς διάβαζα άρθρα και έβλεπα τα τελευταία news και τις τάσεις!!!

Όπως λέει και η διαφήμιση της stylista.gr, ΟΝΤΩΣ είναι η καλύτερή σου φίλη στο Internet!!!

Φυσικά το καλό σας το κράτησα για το τέλος!!! Υπάρχει ένας hot διαγωνισμός που τρέχει αυτό τον καιρό!!!

Εάν λοιπόν γίνεις μέλος στο STYLISTA CLUB μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις και εσύ και να κερδίσεις μια επώνυμη τσάντα κάθε εβδομάδα!!!! (SUPER????)

Θέλετε μήπως να ακούσετε τις μάρκες???

TOD'S, DIANE von FURSTENBERG, MULBERRY, SONIA RYKIEL, RED VALENTINO, MICHAEL KORS & MARC BY MARC JACOBS!!!!!!!!!!!
(Καταπληκτικοί designers!!!!!!!!! Διαφωνεί καμία????????????)

Τι άλλο περισσότερο να πώ για να σας πείσω παρά το ότι αυτή την στιγμή κάνω κλικ στο www.stylista.gr και γίνομαι μέλος στο STYLISTA CLUB?????????

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου