Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Διήμερο vs Βαλίτσες...

Αλήθεια! Πως καταφέρνουμε εμείς οι γυναίκες όταν είναι να φύγουμε ταξιδάκι για ένα Σαββατοκύριακο (μόνο!!!) να γεμίζουμε τις βαλίτσες μας λές και πάμε μια βδομάδα διακοπές?

Το θέμα σηκώνει συζήτηση!!!!

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως φεύγεις ένα διήμερο με το αγόρι σου, οκ??? Ας πούμε πως ο προορισμός σας είναι το Ναύπλιο! Δεν ξέρεις που θα σας βγάλει! Θα πάτε σίγουρα για καφέ, σίγουρα για φαγητό και μπορεί και για ένα χαλαρό ποτάκι κάποιο βράδυ!!! Εσύ λοιπόν θα πρέπει να πιάσεις όλες τις παραμέτρους, έτσι δεν είναι?

Συνεπώς... Εάν πάτε στην καφετέρια πρέπει να φορέσεις κάτι χαλαρό και άνετο! Οπότε σίγουρα πρέπει να πάρεις δύο τζηνάκια και τουλάχιστον 3 διαφορετικά casual μπλουζάκια (τύπου T-Shirt) μαζί σου. Αν τα υπολογίσεις, το ένα τζήν θα το φορέσεις σίγουρα Παρασκευή! Δεν γίνεται να είσαι με το ίδιο τζην και το ίδιο μπλουζάκι και τις 3 μέρες!!! Δεν χτυπάει ωραία στο μάτι!

Συνεχίζουμε! Σε περίπτωση που βγείς για φαγητό δεν θα πρέπει να είσαι εξοπλισμένη είτε πας σε ένα μεζεδοπωλείο, είτε σε ένα πιο κυριλέ εστιατόριο? Οπότε θεωρώ ότι εάν έπαιρνες μαζί σου και ένα μαύρο παντελόνι με ένα λίγο πιο καλό μπλουζάκι θα ήταν το ιδανικό ντύσιμο! Φυσικά και ένα άνετο φορεματάκι θα έκανε για την συγκεκριμένη περίσταση!

Τώρα αν είναι να βγείτε το βράδυ σε ένα μπαράκι για να πιείτε το ποτάκι σας, δεν θα έπρεπε επίσης να πάρεις μαζί σου το κολάν σου με ένα έτσι λίγο πιο επίσημο μπλουζοφόρεμα και τις ψιλοτάκουνες τις γόβες σου και ένα μικρό τσαντάκι πουγκί- ή φάκελο για τα απολύτως απαραίτητα? Επιπρόσθετα, πρέπει να πάρεις ένα παλτό μαζί σου, σε περίπτωση που βγάλει περισσότερο κρύο και το τζην σου το μπουφανάκι σε περίπτωση που είναι ηλιόλουστη η ημέρα με δροσερό αεράκι!
Να μην ξεχάσω φυσικά ότι ανάλογα με το ντύσιμο, πρέπει να πάρεις και τα ανάλογα αξεσουάρ, κοσμήματα, παπούτσια και τσάντες!!! Δεν μπορείς να φοράς ότι να'ναι εκεί που θα πας...

Να μην παραλείψω τα εσώρουχα απο δαντέλα κατά προτίμηση για πιο after που θα μείνετε μόνοι οι δυό σας στο δωμάτιο...you understand?

Στο μεταξύ, το θέμα του νεσεσέρ!!!! Πέρα απο σκιές, ρουζ, eyeliner, μολύβι, κραγιόν, μάσκαρα, make- up, πούδρα, δεν πρέπει να πάρεις την αντηλιακή σου κρέμα ημέρας, την ενυδατική σου κρέμα ημέρας και νύχτας, την κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, τσιμπιδάκι για τα φρύδια, μανό, σαμπουάν για τα μαλλιά, πιστολάκι για τα μαλλιά, μαλακτικό για τα μαλλιά, αφρό, οδοντόκρεμα, το σφουγγάρι σου, την οδοντόβουρτσα σου, την κολώνια σου, το αποσμητικό σου, κοκκαλάκια για τα μαλλιά, το υγρό για τους φακούς επαφής???

Μα είναι δυνατόν????????????? Πως θα φύγεις Σαββατοκύριακο χωρίς να έχεις τα πράγματά σου????

Απορώ που οι άντρες μας χαρακτηρίζουν υπερβολικές.... Πραγματικά απορώ!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου