Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Bad Romance

Δεν υπάρχει λόγος για στεναχώριες σε περίπτωση που ο πρώην σου δεν είναι πια μαζί σου, και είτε θα τον βρείς ελεύθερο και ωραίο στον δρόμο να περπατάει φλερτάροντας άλλες γυναίκες, είτε στην αγκαλιά μιας άλλης! 
 

Ναι! Ξέρω! Καταλαβαίνω τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν! Τι? Άνοιξες εσύ τον δρόμο, τον συνέτισες, τον έμαθες να αγαπάει για να τον βρεί εκείνη έτοιμο και να πάνε και για γάμο? 
Και τι έγινε δηλαδή που το έκανες?

Να μην αισθάνεσαι άσχημα! Χάρισμά της! Για να μην είσαστε μαζί κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι? Ειδάλλως δεν θα χωρίζατε ποτέ, θα ήσασταν για πάντα μαζί!
Δεν πειράζει! Δείξε εσύ πόσο ανώτερος άνθρωπος είσαι και άφησέ τον να φύγει!

Καλά! Δεν το συζητάω! Εννοείται πως εσύ είσαι πιο όμορφη απο εκείνη και ότι του άγγιξες την καρδιά με τρόπους που εκείνη δεν πρόκειται να το κάνει! 
Να μην ανησυχείς... Όταν μία πόρτα κλείνει, ανοίγει μια άλλη! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια! If you know what I mean!!!! Σαφώς και χάνει εκείνος! Καλύτερη δεν θα βρεί! Στο εγγυώμαι!
Άσε που ο νυν σου θα είναι δέκα φορές καλύτερος! Για σκέψου και αυτό!

Αν ωστόσο έχεις κάνει κάποιος λάθος και εσύ σε αυτήν την σχέση, και πάλι δεν πειράζει! Μάθε απο αυτό το λάθος και φρόντισε στην επόμενή σου σχέση να μην το ξαναεπαναλάβεις!!!! 

Έτσι λοιπόν... η ώρα η καλή για τον πρώην σου!!!! Όσο για εσένα... και στα δικά σου!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου