Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ποιά η σχέση ενός άντρα με το playstation?

Πές ότι είσαι μια γυναίκα παντρεμένη έτσι? Και ο άντρας σου γυρνάει απο την δουλειά γύρω στις 8.30 το βραδάκι, καθώς αυτό είναι το ωράριό του λόγω της φύσης της δουλειάς του. Εσύ είσαι τρισευτυχισμένη! Eχεις καταφέρει και έχεις γυρίσει απο τις 5 στο σπίτι,το έχεις καθαρίσει για να το βρεί να μοσχομυρίζει, το έχεις συγυρίσει, έχεις στρώσει το τραπέζι και έχεις φτιάξει το αγαπημένο του φαγητo... 
 

Ποιό είναι το μόνο που περιμένεις?

Σκέφτεσαι.... "Θα έρθει το μωράκι μου, θα κάνει γρήγορα- γρήγορα το μπανάκι του για να φάμε μαζί, να συζητήσουμε!!!" και μετά αφού μαζέψεις το τραπέζι ονειρεύεσαι πως θα κάτσετε μαζί σε μια τρυφερή αγκαλίτσα, να μιλήσετε για το πως περάσατε ο καθένας σας την ημέρα του, να δείτε την αγαπημένη σας ταινία..... να περάσετε όλο το υπόλοιπο της νύχτας μαζί!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!

Εκείνος έχει άλλα σχέδια για ΕΚΕΙΝΟΝ!!! Γυρνάει στο σπίτι και αφού πρώτα σου δώσει εκείνο το τρυφερό , το γλυκό φιλί που σου ξυπνάει τα πάντα απο συναισθήματα, κάνει την καρδιά σου να χτυπά και σου προκαλεί μια ευχάριστη αναστάτωση, χωρίς ούτε καν ο ίδιος να το καταλαβαίνει, τότε, εκείνη ακριβώς την στιγμή είναι που θα γυρίσει και θα σου πετάξει ένα "Συγνώμη αγαπούλα μου, ετοίμασε το φαγητό εσύ και εγώ θέλω λίγο να ανεβάσω το επίπεδο στο Gran Tourismo! θέλω να παίξω λιγο playstation για να ηρεμήσει το κεφάλι μου απο την δουλειά, δεν σε πειράζει?" Και βέβαια σε πειράζει αλλά πραγματικά μπορείς να αρνηθείς σε ένα δίχρονο αγοράκι να παίξει με τα παιχνίδια του? Όχι!!!! Και αυστηρή να γίνεις, και να του την σπάσεις,μένει να σε κοιτάει με παράπονο, σαν ένα μικρό παιδι που του στέρησες το παιχνίδι!!! Θέλει να παίξει με το playstation, τι να κάνουμε?

Λατρεύω πάντως αυτή την πλευρά των αντρών! Μου αρέσει όταν βγάζουνε αυτή τους την πλευρά. Σε ποιά γυναίκα δεν αρέσει? Τους κάνει μοναδικούς! Και καλά να έχεις έναν άντρα μέσα στο σπίτι! Για φαντάσου να έχεις δύο, τον αδερφό σου με τον άντρα σου ας πούμε, έναν φίλο του με τον άντρα σου και να αρέσει και στους δύο το playstation!Οταν είναι δύο μαζί το κόλλημα είναι μεγαλύτερο και διαρκείας!!!! Ανταλλάσουνε και απόψεις. Ένας τρόπος λοιπόν για να αποφύγεις το μοιραίο είναι είτε να μην αγοράσεις δεύτερο τηλεχειριστήριο, να μην υπάρχει δεύτερο μέσα στο σπίτι ή αποδέξου την κατάσταση και αγόρασε και εσύ το WII!!! Μπορείς να παίξεις τουρνουά tennis ή ping pong ή να κάνεις yoga!

Μήπως το ότι οι άντρες αγαπούν να ασχολούνται με τα playstation, έχει να κάνει με το ότι ενδιαφέρονται για την δική μας φυσική κατάσταση τελικά και εμείς άδικα τους παρεξηγούμε???? Μήπως λέω????

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου