Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Celebrity!

Θέλεις η ζωή σου να είναι όπως μιας celebrity? Πολύ εύκολα!
Μάθε πως!

Ας το αναλύσουμε! Τι χαρακτηρίζει μια celebrity?

Πρώτα απ'όλα έχει πολλούς θαυμαστές, άρα και πολλούς φίλους, άρα... την χαρακτηρίζει η κοινωνικότητά της!
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λαμβάνει προτάσεις καθημερινα και γι'αυτό τον λόγο συνήθως την βρίσκεις σε party, δεξιώσεις ή gala για παράδειγμα!
Είναι πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, με επιλογές απο τσάντες όπως η Gucci, ή παπούτσια Christian Louboutin και κινητό τελευταίας τεχνολογίας.
Σε μια τέτοια εμφάνιση πάντα τα μαλλιά πρέπει να είναι καλοχτενισμένα και να μην αναφέρω ότι δεν φεύγει απο το σπίτι αν δεν είναι άψογα μακιγιαρισμένη.
Όταν στέκεσαι δίπλα της νιώθεις μια αύρα γοητείας και αυτοπεποίθησης να σε αγγίζει.
Μια celebrity μπορεί ανα πάσα στιγμή να ζήσει σε έντονους ρυθμούς, να είναι sexy και λίγο απο drama queen!

Οπότε τι πρέπει να κάνεις εσύ τώρα για να ζείς την ζωή μιας celebrity?

Κάθε μέρα που θα ξυπνάς και θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη να σκέφτεσαι πως είσαι μοναδική και πως καμία άλλη δεν υπάρχει σαν και εσένα και πίστεψέ με! Όντως έτσι είναι! Είσαι ξεχωριστή!
Επίσης να ντύνεσαι, να βάφεσαι και να βάζεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ, σαν να είσαι έτοιμη να πάς σε ένα σημαντικό ραντεβού όπου πρέπει να κάνεις εντύπωση.
Φυσικά πάντα με τακούνια και να φροντίζεις να περπατάς όπως τα μοντέλα στα catwalks!
Να μην παραλείπεις ποτέ να φοράς το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και να το χαρίζεις σε όλους κάθε μέρα, στην οικογένεια σου, στους συναδέλφους σου, στους φίλους σου, σε όποιον άνθρωπο συναντάς στην καθημερινότητά σου!
Να επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασύρεται απο τα συναισθήματά του και να εκφράζεται με θεατρικότητα, όπως θα έκανε αντίστοιχα και μια drama queen!
Ζήσε την κάθε μέρα σου με πάθος!

Σε ποιό gala είπαμε σε έχουν καλεσμένη σήμερα???

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου