Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Be optimistic now!!!

Πραγματικά τώρα... Δεν είναι βαρετό που σκεφτόμαστε αρνητικά το περισσότερο της ημέρας????? Φαντάσου πόση ενέργεια μας τρώει όλη αυτή η διαδικασία!!!

Πρέπει να προσπαθούμε και να αποφεύγουμε προτάσεις του τύπου "Βαριέμαι στην δουλειά σήμερα", "δεν περνάει η ώρα με τίποτα", "τι μου έτυχε", "γιατί το είπε αυτό σε εμένα αυτή?", "γιατί μου φέρθηκε ο άλλος με αυτό τον τρόπο?", "δεν έχω λεφτά" και πολλές πολλές άλλες.

HELLOOOOOOO!!!!! Ύπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο!!!!!

Ουφ! Κουράστηκα και μόνο που τις ξεστόμισα τις παραπάνω προτάσεις! (Χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι δεν έχω πέσει και εγώ στο τρυπάκι τέτοιων καταστάσεων!!!! Φυσικά και έχω πέσει!!!!)

Αλλά σιγά μην τα βάψω και μαύρα επειδή η άλλη, η bitch ξύπνησε στραβά και μου μίλησε απότομα για παράδειγμα!!!! Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!! Και δεν θα με απασχολήσει καθόλου για το υπόλοιπο της ημέρας!!!! Ας πάει να ξεμαλλιαστεί με καμιά άλλη!!!

Λοιπόν ξέρετε κάτι???
Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την ημέρα σας διαφορετικά!!!! Κάντε την ημέρα σας μαγική!!! Ακόμα και αν η ημέρα σας φαίνεται να έχει ξεκινήσει στραβά! Και πιστέψτε με!!! Αν νιώσετε πως η ημέρα σας είναι ξεχωριστή, θα είναι ξεχωριστή και μαγική!!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρετε αυτό!!!
Ξεκινήστε με μικρά και απλά πράγματα!!!

Για παράδειγμα, σήμερα μην επιλέξετε να πιείτε τον νερόβραστο καφέ της δουλειάς, προτιμήστε έναν από τα Starbucks's!!!
Κακομάθετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε το απόγευμα που θα σχολάσετε από την δουλειά να του αγοράσετε κάτι, έστω μικρό! (ένα μανό ας πούμε?????????)
Μπείτε με αέρα manager στο γραφείο, ντυμένες στην τρίχα (και με σηκωμένο φρύδι εκεί που πρέπει!!!!) και μην σας νοιάξει διόλου αν πουν ότι «Πάει! Τα έπαιξε αυτή!!!!» (θα έχουνε σκάσει από την ζήλεια τους και θα το λένε αυτό- σας διαβεβαιώνω!!!!)
Μοιράστε χαμόγελα παντού!!! Σε όποιον άνθρωπο συναντάτε στον δρόμο σας!!! (Ναι! Ακόμα και σε αυτή την bitch την συνάδελφο- θα είναι το τελειωτικό της χτύπημά!!!)

Έστω για σήμερα μόνο, μην αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε τίποτα λιγότερο από τα όνειρα σας για το μέλλον!
Να διοχετεύσετε όλη την θετική σας σκέψη και ενέργεια σε ότι σας κάνει ευτυχισμένους- ες, σε πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε, σε ταξίδια που θέλετε να κάνετε, σε οτιδήποτε που θέλετε να ζήσετε με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας , που αγαπάτε και σας αγαπάνε!

Να φροντίσετε κάθε λεπτό της ημέρας σας να μετράει, να το χαίρεστε και να μην το χαραμίσετε με ανούσια πράγματα, αλλά να το κάνετε ξεχωριστό!

Κάντε την ημέρα σας μοναδική έστω μόνο για σήμερα! Και θα δείτε πόση ευτυχία θα νιώσετε για μια ημέρα!!!

Όπως λένε και οι Bon Jovi. (που επιτέλους σε λίγους μήνες θα βρίσκονται Ελλάδα!!!)

It's my life!!! It's now or never!!!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟΥ ΡΕΣΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!!

Όλα ξεκινάνε με ένα βλέμμα!

Σε κοιτάζει με εκείνη την υπέροχή του ματιά που σε κάνει και λιώνεις και εσύ ανταποκρίνεσαι με το γοητευτικό σου χαμόγελο!
Εκείνος κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει και εσένα σου αρέσει!
Κάθε φορά που τον βλέπεις αποζητάς ολοένα και περισσότερο την σημασία του!
Πριν καλά καλά το καταλάβεις βρίσκεσαι στην αγκαλιά του και γεύεσαι το υπέροχο φιλί του!
Νιώθεις τόσο μοναδικά! Νιώθεις τόσο υπέροχα που ξεχυλλίζεις απο ευτυχία! Φιλάει τέλεια, ε? The best kisser ever!!!!

Δεν αντέχεις!!! Την ευτυχία σου θέλεις να την μοιραστείς με κάποιον, κατά κύριο λόγο με τις κολλητές σου!!! Και αυτό κάνεις!!!!
Κάθε μέρα που περνάει αποζητάς όλο και περισσότερο να τον βλέπεις, όλο και περισσότερο να βρίσκεσαι στην αγκαλιά του! Το ίδιο και εκείνος!
Έχετε ερωτευτεί ο ένας τον άλλο και δεν χρειάζεται να το φωνάξετε, ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!
Όλοι σας λένε τι ταιριαστό ζευγάρι που είστε, και ότι χαίρονται να σας βλέπουν μαζί!
Άσε που όλοι τον έχουνε αγαπήσει γιατι είναι adorable!!!!
Έχετε μια καταπληκτική σχέση και αυτό φαίνεται με τα χρόνια που περνάνε! Η αγάπη σας μεγαλώνει, γίνεται πιο δυνατή! Σου κάνει όλα τα χατήρια, σου συμπαραστέκεται (το ίδιο και εσύ, ε????), έχετε τις ίδιες ασχολίες, κάνετε καταπληκτικό sex, κάνετε όνειρα μαζί για το κοινό σας μέλλον, είναι ο τέλειος άντρας για σένα!!!

Και εδώ έρχεται η κρίσιμη στιγμή στην σκέψη σου...

Μήπως τελικά αυτός είναι ο άντρας των ονείρων σου????? Μήπως τελικά αυτός είναι ο πρίγκηπας σου που περίμενες να έρθει?????
Η απάντηση φυσικά είναι ΝΑΙ (με χίλια!!!)

Έρχεται λοιπόν εκείνη η ώρα που ή θα συζήσετε ή που θα παντρευτείτε!!! Δεν έχει σημασία ποιο απο τα δύο θα συμβεί!!!! Σημασία έχει το ότι οι δυό σας θα βρεθείτε μόνοι κάτω απο μία στέγη!!!! Στην δική σας φωλίτσα!!!!

Τότε είναι που αρχίζει η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΡΕΣΟ!

Ναι! Ρε παιδί μου! Εγώ θέλω να καίω μια σακούλα ρεσό την ημέρα! Ναι! Για εμάς το κάνω!!!! Ανάβω κεράκια για να κάνω ατμόσφαιρα!!!! Για να είναι ρομαντικά!!!!

Και όταν ζητάω να πάς να μου πάρεις ρεσό απο το supermarket επειδή τελείωσαν δεν θέλω να μου απαντάς "Ρεσό δεν φέρνω!!!! Έχεις χαλάσει πολλά!!! Αν φέρω θα βάζεις 2-3, οκ???"
Ποιό είναι το πρόβλημά σου δηλαδή??? Και γιατι ρε παιδί μου να κάνουμε συμφωνία για τα ρεσό?????

Και 23 ρεσό να ανάβω την ημέρα, τι ψυχή έχουν????

Θυμάσαι????? Στις εκδρομές που πηγαίναμε δεν νομίζω να μετράγαμε τα ρεσό που χαλούσαμε!!!!! Αντιθέτως!!!!!!............... δεν ασχολούμασταν με........ ΤΑ ΡΕΣΟ!!!!!

Sorry! Eγώ σου απαγορεύω να φέρνεις τα gadgetAKIA σου στο σπίτι???? Σου έχω αρνηθεί ποτέ να σου παίρνω τα περιοδικά σου που αναφέρονται μόνο σε gadgetAKIA????? Ακόμα χειρότερα..... Κάθε λίγο και λιγάκι.... κάθε μέρα... μαζέυω και ένα cd απο διάφορες γωνιές σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, αγνώστου περιεχομένου!!!!! Σου είπα ποτέ τίποτα??? Διαμαρτυρήθηκα ποτέ??????????????

Σου είπα ποτέ πως θα παίρνεις μόνο 2-3 cd την ημέρα???????????

Εγώ γιατι να μην έχω τα ρεσό μου, εμ????? Θέλω τα ΡΕΣΟ μου για να παίξω!!!!! ΡΕΣΟ!!!! ΡΕΣΟ!!! ΡΕΣΟ!!!! Γκρρρρρρρρρρρ!!!!!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Open the BEAUTY case!!!

Ορισμένα tips για όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα!!!

Μας αρέσουν οι γεμάτες ήλιο ημέρες του χειμώνα αλλά ακόμα και αν δεν "καίει" όπως το καλοκαίρι, το αντιηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο!!!! Αν όχι αντιηλιακό, τότε ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας ανάλογα πάντα τον τύπο του δέρματος και την ευαισθησία του προσώπου μας στον ήλιο.

Να κάνετε απολέπιση στο σώμα σας τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα (είναι αρκετές) για να αφαιρείτε τα νεκρά κύτταρα και να μπορεί να αναπνέει καλύτερα!!!!

Να φροντίζετε πάντα να ενυδατώνετε το σώμα σας με μια κρέμα σώματος μετά το ντούς!!!

Να πίνετε άφθονο νερό (τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα) και να προτιμάτε ροφήματα όπως τσάι ή φυσικούς χυμούς!!

Για ένα όμορφο και υγιές δέρμα, η βιταμίνη C είναι more than απαραίτητη!

Πάντοτε να φοράτε γυαλιά ηλίου όταν βγαίνετε έξω την ημέρα!! Δεν μας αρέσει να κάνουμε γκριμάτσες και να δημιουργήσουμε ρυτιδούλες, έτσι δεν είναι???

LIPOSAN για τα χείλη, η καλύτερη ενυδάτωση!

Βασικότερο απ' όλα???? Ο ύπνος!!!! Να φροντίζετε να κοιμάστε όσες ώρες χρειάζεται ο οργανισμός για να ξεκουραστεί!!! Μην τον ζορίζετε!!!!

Πιστεύω το καταλάβατε και εσείς ότι αν ακολούθησουμε μόνο αυτά τα μικρά tips θα γίνουμε όλες μοντέλα, έτσι??? Άντε λοιπόν!!! Τι περιμένουμε????

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Cupid χτύπησε την πόρτα!!!!

Happy Valentine's Day boys and girls!!!!

Επιτέλους!!!!! Ήρθε η μέρα που όλοι τόοοοοοοσο πολύ περιμέναμε!!!!! Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου!!!!! (Oh!!!! yes!!!! That creeeepy and freeeeaaaking day I described you before!!!!)

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους!!!!!!

Ήρθε η ημέρα λοιπόν!!!! Η ημέρα που μπορούμε να ακτινοβολήσουμε τον έρωτά μας και με την λάμψη του να γεμίσουμε αγάπη το έτερον μας ήμισυ.

Boys & girls, κάποια instructions παρακάτω για να σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε με αξιοπρέπεια πάνω απ'όλα την σημερινή ημέρα!!!!!

Boys το λιγότερο που περιμένω απο εσάς είναι λουλούδια, το περισσότερο...... μία εκδρομή, ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα γιατί όχι, ακριβό restaurant και ίσως όοοοοοοολο αυτό εάν συνοδευόταν απο ένα όμορφο κόσμημα να ήτανε ότι πρέπει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια βρε αδερφέ στην χειρότερη!!!!!

Girls το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να φορέσετε το πιο γοητευτικό και sexy χαμόγελό σας και φυσικά τα καλύτερά σας εσώρουχα!!!!! Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο!!!! Εσείς το τριαντάφυλλο να το έχετε ανάμεσα στα δόντια για να του το χαρίσετε με το που θα τον δείτε!!!!! The night will be yours!!!!!

Μην τυχόν και δώ και απο τις δύο πλευρές αρκουδάκια με καρδούλες, σοκολατένιες καρδούλες, ή μπαλόνια που γράφουνε σε αγαπώ...... είναι passe!!!!!

Enjoy today!!!!! Happy Valentine's day!!!! Και να θυμάστε να δείχνετε κάθε μέρα σε αυτούς που αγαπάτε το πόσο ερωτευμένοι ήσαστε!!!! Δεν χρειάζεται να έρθει αυτή η creepy μέρα να σας το θυμίσει!!!!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Buldoza.gr

Κάθε φορά που ανοίγω ένα περιοδικό μόδας για να το ξεφυλλίσω, πάντα ξεπηδάει και ένα φόρεμα που μου αρέσει απο το buldoza.gr!

Επειδή λοιπόν μου κίνησε την περιέργεια προσπάθησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και σας τις παρουσιάζω!!!!

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με on- line αγορές στην Ελλάδα! Ιδρύθηκε το 2010 και έχει πολύ μεγάλη γκάμα απο προιόντα! Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα απευθύνεται στην μόδα για την γυναίκα και για τον άντρα, όπου μπορείς να βρείς τα πάντα, αλλά έχει και προιόντα για το σπίτι!

Πιο συγκεκριμένα, για την γυναίκα μπορείς να βρείς διάφορα γυναικεία tops, t-shirts, φορέματα, πανωφόρια, φούστες, παντελόνια, εσώρουχα- πυτζάμες, παπούτσια- τσάντες, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ. Για τον άντρα επίσης πάνω κάτω έχει τα ίδια, δηλαδή αντρικές μπλούζες, t-shirts, παντελόνια, πανωφόρια, πουκάμισα, μαγιό, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ και εσώρουχα. Όσον αφορά το σπίτι, διάλεξε εσύ τον χώρο που σε ενδιαφέρει μέσα στο σπίτι σου και θα βρείς πολλά προιόντα για να εξοπλίσεις τον χώρο αυτό!!!

Γενικότερα έχει αρκετές γνωστές μάρκες αν σε ενδιαφέρουν και μοναδικές τιμές, ειδικά τώρα που έχει και εκπτώσεις!!! Επίσης έχει και πολλές προσφορές!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η αποστολή είναι δωρεάν με παραγγελίες απο 50€, αλλά σε περίπτωση που είναι κάτω των 50€, η μόνη επιβάρυνση για μεταφορικά είναι 3€ ανεξαρτήτου όγκου ή βάρους!!!! Νομίζω συμφέρει! Επίσης ψωνίζουν αρκετοί celebrities απο αυτό το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, για τους οποίους έχεις την επιλογή να "κλικάρεις" και να διαβάσεις την γνώμη τους!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.buldoza.gr και θα βρείτε και εσείς αυτό που σας αρέσει!!!!

Εγώ έχω ήδη επιλέξει δύο πρωτότυπα φορεματάκια σε πολύ ωραία χρώματα που μου τράβηξαν την προσοχή και κάτι πραγματάκια για το σπίτι τα οποία θα "χτυπήσω" λίαν συντόμως!!!!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Valentine's Day

Πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και I am freeeaaaaking out!!!! It's so creepy να βλέπεις αρκουδάκια απο εδώ, καρδούλες απο εκεί, τα τριαντάφυλλα απο 2 ευρώ ξαφνικά εκείνη την ημέρα να τα πουλάνε 6 ευρώ! Ναι! Καλά καταλάβατε! έχω φρικάρει με το πόσο εμπορική έχουνε κάνει εκείνη την ημέρα!

Δεν λέω! Και οι ερωτευμένοι πρέπει να έχουνε μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνους, αλλά όχι αυτή την εκμετάλλευση!!!

Θα μου πείς... Όταν εσύ στην ηλικία των 20, λάμβανες ένα αρκουδάκι να κρατάει μια κόκκινη καρδούλα ή μια σοκολάτα Lacta να γράφει στο περιτύλιγμα "σε αγαπώ", σκεφτόσουνα μετά πόσο εμπορική έχει καταντίσει αυτή η ημέρα? Όχι βέβαια! Δεν ήμουνα "φασιστάκι" απο μικρό! Άσε που είμαι και γυναίκα και εμάς μας αρέσουν αυτά απο την παιδική μας ηλικία! Όταν λοιπόν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο σαφώς και ένιωθα πολύ όμορφα!

Έτσι λοιπόν, αναμοχλεύοντας τις αναμνήσεις του παρελθόντος, μου ήρθανε δύο περιστατικά στο μυαλό τα οποία μου είχανε συμβεί εκείνη την ημέρα και μου άφησαν μία πολύ όμορφη και γλυκιά ανάμνηση! Θα τα μοιραστώ μαζί σας!

Το πρώτο περιστατικό μου συνέβη όταν ήμουνα 17 περίπου χρονών! Ήτανε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εκείνη την ημέρα είχα μάθημα Γαλλικά και είχα κατέβει στον Πειραιά! Έτσι όπως κατέβαινα την οδό Σωτήρος για να πάω στο μάθημά μου είδα ένα συνωστισμό λίγο πιο πέρα, ευχάριστο συνωστισμό! Ακούγονταν γέλια κυρίως απο κοπέλες που ήτανε μαζεμένες εκεί. Καθώς πλησίαζα αναρωτιόμουνα τι συμβαίνει! Το μάτι μου έπεσε σε κάτι αγόρια που είχανε τριαντάφυλλα στα χέρια τους και τα μοίραζαν στις κοπέλες και πριν προλάβω να σκεφτώ κάτι παραπάνω ένας απο αυτούς βρέθηκε μπροστά μου! Ξαφνιάστηκα... Με κοίταξε και μου χαμογέλασε... "Γειά!" μου είπε. Και συνέχισε... "Αυτό είναι για εσένα με όλη μου την αγάπη! Happy Valentine's day!!!". Και έφυγε! Εγώ χαμογέλασα και μύρισα το τριαντάφυλλο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφα με έκανε να νιώσω! Περιττό να σας πώ ότι όσες φίλες μου περάσανε απο Σωτήρος εκείνη την ημέρα ήτανε με ένα τριαντάφυλλο στο μάθημα. Αργότερα μάθαμε πως τα αγόρια αυτά ήτανε 7 φίλοι που απλά τους έπιασε η "τρέλλα" να κάνουνε κάτι εκείνη την ημέρα και αγοράσανε τριαντάφυλλα και τα μοιράζανε στις κοπελίτσες, άγνωστες κοπελίτσες που περνάγανε απο τον δρόμο τους!!! Πραγματικά είχε πολύ γέλιο και η κάθε μια απο εμάς ένιωσε μοναδική και ξεχωριστή!

Το δεύτερο περιστατικό μου συνέβη όταν ήμουνα 23 χρόνων! Ήτανε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εγώ και οι φίλες μου (μια παρέα 6 ατόμων μαζί με εμένα) κλαίγαμε την μοίρα μας! Η μια δεν έβρισκε άντρα για κάνα χρόνο, η άλλη ήτανε στα χωρίσματα με το αγόρι της- ήτανε θέμα ημερών, οι υπόλοιπες ήμασταν ήδη χωρισμένες, χάλια δηλαδή! Ήτανε και η συγκεκριμένη ημέρα ιδιαίτερη και έκανε χειρότερη την διάθεσή μας! Ξαφνικά μία απο όλες μας πετάει την ιδέα... "Δεν βγαίνουμε όλες μαζί να πάμε σε κανένα μεζεδοπωλείο με live μουσική να διασκεδάσουμε?". Δεν βρίσκαμε τον λόγο να μην το κάνουμε! Άλλωστε γιατί όχι??? Δεν μας κράταγε τίποτα μέσα στο σπίτι! Άσε που το να κάθεσαι με τις σκέψεις σου είναι ότι χειρότερο! Έτσι λοιπόν ντυθήκαμε στην τρίχα και κατευθυνθήκαμε προς Ψυρρή! Βρήκαμε ένα μεζεδοπωλείο και καθίσαμε εκεί! Ήπιαμε αρκετά και χορέψαμε πολύ! Ο καταστηματάρχης σε κάποια φάση μας έστειλε τριαντάφυλλα λόγω της ημέρας και ήτανε μια πραγματικά πολύ ευγενική χειρονομία η οποία μας έφτοιαξε την διάθεση! Όλο το βράδυ δεν σταματήσαμε να γελάμε με όλη μας την καρδιά! Ήτανε η δεύτερη πιο όμορφη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχω περάσει ποτέ!!!

Παντως... αγόρια για να ξέρετε.... Αν θέλετε να μας κάνετε να λιώσουμε...Ένα τριαντάφυλλο και λίγα λόγια αγάπης αρκούν!!!

Και δεν χρειάζεται καν να είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Διήμερο vs Βαλίτσες...

Αλήθεια! Πως καταφέρνουμε εμείς οι γυναίκες όταν είναι να φύγουμε ταξιδάκι για ένα Σαββατοκύριακο (μόνο!!!) να γεμίζουμε τις βαλίτσες μας λές και πάμε μια βδομάδα διακοπές?

Το θέμα σηκώνει συζήτηση!!!!

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως φεύγεις ένα διήμερο με το αγόρι σου, οκ??? Ας πούμε πως ο προορισμός σας είναι το Ναύπλιο! Δεν ξέρεις που θα σας βγάλει! Θα πάτε σίγουρα για καφέ, σίγουρα για φαγητό και μπορεί και για ένα χαλαρό ποτάκι κάποιο βράδυ!!! Εσύ λοιπόν θα πρέπει να πιάσεις όλες τις παραμέτρους, έτσι δεν είναι?

Συνεπώς... Εάν πάτε στην καφετέρια πρέπει να φορέσεις κάτι χαλαρό και άνετο! Οπότε σίγουρα πρέπει να πάρεις δύο τζηνάκια και τουλάχιστον 3 διαφορετικά casual μπλουζάκια (τύπου T-Shirt) μαζί σου. Αν τα υπολογίσεις, το ένα τζήν θα το φορέσεις σίγουρα Παρασκευή! Δεν γίνεται να είσαι με το ίδιο τζην και το ίδιο μπλουζάκι και τις 3 μέρες!!! Δεν χτυπάει ωραία στο μάτι!

Συνεχίζουμε! Σε περίπτωση που βγείς για φαγητό δεν θα πρέπει να είσαι εξοπλισμένη είτε πας σε ένα μεζεδοπωλείο, είτε σε ένα πιο κυριλέ εστιατόριο? Οπότε θεωρώ ότι εάν έπαιρνες μαζί σου και ένα μαύρο παντελόνι με ένα λίγο πιο καλό μπλουζάκι θα ήταν το ιδανικό ντύσιμο! Φυσικά και ένα άνετο φορεματάκι θα έκανε για την συγκεκριμένη περίσταση!

Τώρα αν είναι να βγείτε το βράδυ σε ένα μπαράκι για να πιείτε το ποτάκι σας, δεν θα έπρεπε επίσης να πάρεις μαζί σου το κολάν σου με ένα έτσι λίγο πιο επίσημο μπλουζοφόρεμα και τις ψιλοτάκουνες τις γόβες σου και ένα μικρό τσαντάκι πουγκί- ή φάκελο για τα απολύτως απαραίτητα? Επιπρόσθετα, πρέπει να πάρεις ένα παλτό μαζί σου, σε περίπτωση που βγάλει περισσότερο κρύο και το τζην σου το μπουφανάκι σε περίπτωση που είναι ηλιόλουστη η ημέρα με δροσερό αεράκι!
Να μην ξεχάσω φυσικά ότι ανάλογα με το ντύσιμο, πρέπει να πάρεις και τα ανάλογα αξεσουάρ, κοσμήματα, παπούτσια και τσάντες!!! Δεν μπορείς να φοράς ότι να'ναι εκεί που θα πας...

Να μην παραλείψω τα εσώρουχα απο δαντέλα κατά προτίμηση για πιο after που θα μείνετε μόνοι οι δυό σας στο δωμάτιο...you understand?

Στο μεταξύ, το θέμα του νεσεσέρ!!!! Πέρα απο σκιές, ρουζ, eyeliner, μολύβι, κραγιόν, μάσκαρα, make- up, πούδρα, δεν πρέπει να πάρεις την αντηλιακή σου κρέμα ημέρας, την ενυδατική σου κρέμα ημέρας και νύχτας, την κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, τσιμπιδάκι για τα φρύδια, μανό, σαμπουάν για τα μαλλιά, πιστολάκι για τα μαλλιά, μαλακτικό για τα μαλλιά, αφρό, οδοντόκρεμα, το σφουγγάρι σου, την οδοντόβουρτσα σου, την κολώνια σου, το αποσμητικό σου, κοκκαλάκια για τα μαλλιά, το υγρό για τους φακούς επαφής???

Μα είναι δυνατόν????????????? Πως θα φύγεις Σαββατοκύριακο χωρίς να έχεις τα πράγματά σου????

Απορώ που οι άντρες μας χαρακτηρίζουν υπερβολικές.... Πραγματικά απορώ!!!!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δέκα λόγοι για να ξεκινήσεις την yoga σήμερα!!!

Αυξάνει την δύναμη μας
Διορθώνει την στάση του σώματος μας
Βελτιώνει την σταθερότητα και την ισορροπία μας
Κάνει το σώμα μας πιο ευλύγιστο
Αποτοξινώνει και καθαρίζει τον οργανισμό μας
Δίνει ενέργεια
Βελτιώνει όλο το σύστημα του ανθρώπου (π.χ. Ορμονικό, Νευρικό, Ανοσοποιητικό, Κυκλοφορικό)
Βελτιώνει την ψυχική μας διάθεση και μειώνει το άγχος
Βελτιώνει την μνήμη μας, την συγκέντρωσή μας, την δημιουργικότητά μας
Εξαλείφει την αρνητικότητα απο το νού μας και καταπολεμά την κατάθλιψη

Εσύ έκανες την στάση του σκύλου σήμερα? 
 

Celebrity!

Θέλεις η ζωή σου να είναι όπως μιας celebrity? Πολύ εύκολα!
Μάθε πως!

Ας το αναλύσουμε! Τι χαρακτηρίζει μια celebrity?

Πρώτα απ'όλα έχει πολλούς θαυμαστές, άρα και πολλούς φίλους, άρα... την χαρακτηρίζει η κοινωνικότητά της!
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λαμβάνει προτάσεις καθημερινα και γι'αυτό τον λόγο συνήθως την βρίσκεις σε party, δεξιώσεις ή gala για παράδειγμα!
Είναι πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, με επιλογές απο τσάντες όπως η Gucci, ή παπούτσια Christian Louboutin και κινητό τελευταίας τεχνολογίας.
Σε μια τέτοια εμφάνιση πάντα τα μαλλιά πρέπει να είναι καλοχτενισμένα και να μην αναφέρω ότι δεν φεύγει απο το σπίτι αν δεν είναι άψογα μακιγιαρισμένη.
Όταν στέκεσαι δίπλα της νιώθεις μια αύρα γοητείας και αυτοπεποίθησης να σε αγγίζει.
Μια celebrity μπορεί ανα πάσα στιγμή να ζήσει σε έντονους ρυθμούς, να είναι sexy και λίγο απο drama queen!

Οπότε τι πρέπει να κάνεις εσύ τώρα για να ζείς την ζωή μιας celebrity?

Κάθε μέρα που θα ξυπνάς και θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη να σκέφτεσαι πως είσαι μοναδική και πως καμία άλλη δεν υπάρχει σαν και εσένα και πίστεψέ με! Όντως έτσι είναι! Είσαι ξεχωριστή!
Επίσης να ντύνεσαι, να βάφεσαι και να βάζεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ, σαν να είσαι έτοιμη να πάς σε ένα σημαντικό ραντεβού όπου πρέπει να κάνεις εντύπωση.
Φυσικά πάντα με τακούνια και να φροντίζεις να περπατάς όπως τα μοντέλα στα catwalks!
Να μην παραλείπεις ποτέ να φοράς το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και να το χαρίζεις σε όλους κάθε μέρα, στην οικογένεια σου, στους συναδέλφους σου, στους φίλους σου, σε όποιον άνθρωπο συναντάς στην καθημερινότητά σου!
Να επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασύρεται απο τα συναισθήματά του και να εκφράζεται με θεατρικότητα, όπως θα έκανε αντίστοιχα και μια drama queen!
Ζήσε την κάθε μέρα σου με πάθος!

Σε ποιό gala είπαμε σε έχουν καλεσμένη σήμερα???

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Bad Romance

Δεν υπάρχει λόγος για στεναχώριες σε περίπτωση που ο πρώην σου δεν είναι πια μαζί σου, και είτε θα τον βρείς ελεύθερο και ωραίο στον δρόμο να περπατάει φλερτάροντας άλλες γυναίκες, είτε στην αγκαλιά μιας άλλης! 
 

Ναι! Ξέρω! Καταλαβαίνω τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν! Τι? Άνοιξες εσύ τον δρόμο, τον συνέτισες, τον έμαθες να αγαπάει για να τον βρεί εκείνη έτοιμο και να πάνε και για γάμο? 
Και τι έγινε δηλαδή που το έκανες?

Να μην αισθάνεσαι άσχημα! Χάρισμά της! Για να μην είσαστε μαζί κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι? Ειδάλλως δεν θα χωρίζατε ποτέ, θα ήσασταν για πάντα μαζί!
Δεν πειράζει! Δείξε εσύ πόσο ανώτερος άνθρωπος είσαι και άφησέ τον να φύγει!

Καλά! Δεν το συζητάω! Εννοείται πως εσύ είσαι πιο όμορφη απο εκείνη και ότι του άγγιξες την καρδιά με τρόπους που εκείνη δεν πρόκειται να το κάνει! 
Να μην ανησυχείς... Όταν μία πόρτα κλείνει, ανοίγει μια άλλη! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια! If you know what I mean!!!! Σαφώς και χάνει εκείνος! Καλύτερη δεν θα βρεί! Στο εγγυώμαι!
Άσε που ο νυν σου θα είναι δέκα φορές καλύτερος! Για σκέψου και αυτό!

Αν ωστόσο έχεις κάνει κάποιος λάθος και εσύ σε αυτήν την σχέση, και πάλι δεν πειράζει! Μάθε απο αυτό το λάθος και φρόντισε στην επόμενή σου σχέση να μην το ξαναεπαναλάβεις!!!! 

Έτσι λοιπόν... η ώρα η καλή για τον πρώην σου!!!! Όσο για εσένα... και στα δικά σου!!!!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ποιά η σχέση ενός άντρα με το playstation?

Πές ότι είσαι μια γυναίκα παντρεμένη έτσι? Και ο άντρας σου γυρνάει απο την δουλειά γύρω στις 8.30 το βραδάκι, καθώς αυτό είναι το ωράριό του λόγω της φύσης της δουλειάς του. Εσύ είσαι τρισευτυχισμένη! Eχεις καταφέρει και έχεις γυρίσει απο τις 5 στο σπίτι,το έχεις καθαρίσει για να το βρεί να μοσχομυρίζει, το έχεις συγυρίσει, έχεις στρώσει το τραπέζι και έχεις φτιάξει το αγαπημένο του φαγητo... 
 

Ποιό είναι το μόνο που περιμένεις?

Σκέφτεσαι.... "Θα έρθει το μωράκι μου, θα κάνει γρήγορα- γρήγορα το μπανάκι του για να φάμε μαζί, να συζητήσουμε!!!" και μετά αφού μαζέψεις το τραπέζι ονειρεύεσαι πως θα κάτσετε μαζί σε μια τρυφερή αγκαλίτσα, να μιλήσετε για το πως περάσατε ο καθένας σας την ημέρα του, να δείτε την αγαπημένη σας ταινία..... να περάσετε όλο το υπόλοιπο της νύχτας μαζί!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!

Εκείνος έχει άλλα σχέδια για ΕΚΕΙΝΟΝ!!! Γυρνάει στο σπίτι και αφού πρώτα σου δώσει εκείνο το τρυφερό , το γλυκό φιλί που σου ξυπνάει τα πάντα απο συναισθήματα, κάνει την καρδιά σου να χτυπά και σου προκαλεί μια ευχάριστη αναστάτωση, χωρίς ούτε καν ο ίδιος να το καταλαβαίνει, τότε, εκείνη ακριβώς την στιγμή είναι που θα γυρίσει και θα σου πετάξει ένα "Συγνώμη αγαπούλα μου, ετοίμασε το φαγητό εσύ και εγώ θέλω λίγο να ανεβάσω το επίπεδο στο Gran Tourismo! θέλω να παίξω λιγο playstation για να ηρεμήσει το κεφάλι μου απο την δουλειά, δεν σε πειράζει?" Και βέβαια σε πειράζει αλλά πραγματικά μπορείς να αρνηθείς σε ένα δίχρονο αγοράκι να παίξει με τα παιχνίδια του? Όχι!!!! Και αυστηρή να γίνεις, και να του την σπάσεις,μένει να σε κοιτάει με παράπονο, σαν ένα μικρό παιδι που του στέρησες το παιχνίδι!!! Θέλει να παίξει με το playstation, τι να κάνουμε?

Λατρεύω πάντως αυτή την πλευρά των αντρών! Μου αρέσει όταν βγάζουνε αυτή τους την πλευρά. Σε ποιά γυναίκα δεν αρέσει? Τους κάνει μοναδικούς! Και καλά να έχεις έναν άντρα μέσα στο σπίτι! Για φαντάσου να έχεις δύο, τον αδερφό σου με τον άντρα σου ας πούμε, έναν φίλο του με τον άντρα σου και να αρέσει και στους δύο το playstation!Οταν είναι δύο μαζί το κόλλημα είναι μεγαλύτερο και διαρκείας!!!! Ανταλλάσουνε και απόψεις. Ένας τρόπος λοιπόν για να αποφύγεις το μοιραίο είναι είτε να μην αγοράσεις δεύτερο τηλεχειριστήριο, να μην υπάρχει δεύτερο μέσα στο σπίτι ή αποδέξου την κατάσταση και αγόρασε και εσύ το WII!!! Μπορείς να παίξεις τουρνουά tennis ή ping pong ή να κάνεις yoga!

Μήπως το ότι οι άντρες αγαπούν να ασχολούνται με τα playstation, έχει να κάνει με το ότι ενδιαφέρονται για την δική μας φυσική κατάσταση τελικά και εμείς άδικα τους παρεξηγούμε???? Μήπως λέω????

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά η ζωή είναι πολύ όμορφη…

Ναι! Η ζωή είναι πολύ όμορφη ακόμα και αν έχω λυγίσει, ακόμα και αν έχω κλάψει, ακόμα και όταν έχασα την γή κάτω απο τα πόδια μου και ξαναγεννήθηκα απο τις στάχτες μου! Μέσα απο το σκοτάδι ήρθε το φώς, μέσα απο την ανησυχία ήρθε η δύναμη, μέσα απο το άγχος ξεπήδησε η δημιουργικότητα και νομίζω πως θα μπορούσα να φέρω και άλλα τέτοια παραδείγματα! 
 

Ό,τι πρόβλημα και αν βιώνει ο καθένας μας μικρό ή μεγάλο, τι θα ήταν πιο σωστό? Να επαναπαυόμαστε, να μεμψιμοιρούμε, να αποδίδουμε αλλού τις ευθύνες και να λέμε λόγου χάρη ότι ευθύνεται η οικονομική κρίση για τα προβλήματά μας, ή να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να επιτύχουμε να πραγματόποιήσουμε τα όνειρά μας όλα ένα- ένα ακόμα και αν όλα αρχικά μοιάζουν αβέβαια και δύσκολα? Παρόλο που και εγώ έχω λυγίσει πολλές φορές στην ζωή μου, θα συνεχίσω να πιστεύω πως η ζωή είναι πολύ όμορφη και θα κάνω τα πάντα για να κάνω την κάθε μέρα μου ξεχωριστή και να ζώ το παρόν μου με όσο πιο πολύ πάθος μπορώ, με όσο περισσότερη θετική σκέψη και με όσο περισσότερη τόλμη μπορώ! Δεν θέλω πλέον να σκέφτομαι τι θα φέρει το μέλλον! Το μέλλον είναι μια άβυσσος βαθειά και σκοτεινή για εμένα! Το φώς μου είναι στο παρόν μου, τα όνειρά μου βρίσκονται εδώ ακριβώς σε αυτή την μοναδική στιγμή που γράφω και αναπνέω και το ότι την μοιράζομαι μαζί σας την κάνει ξεχωριστή! Είμαι 31 χρονών και απο εδώ και πέρα θέλω να πραγματοποιήσω όλα τα όνειρά μου!

Θα με έκανε πολύ ευτυχισμένη εαν μοιραζόσασταν και εσείς μαζί μου τα όνειρά σας, τους προβληματισμούς σας, τις επιθυμίες σας, τις οποιεσδήποτε δυσκολίες ή φόβους σας. Θα είμαι πάντα εδώ έτοιμη και πρόθυμη να σας ακούσω, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί! Κατά διαστήματα και όσο πιο δυναμικό γίνεται καθημερινά αυτό το blog θα αναρτίζονται διαφορα θέματα προς συζήτηση!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να δώσουμε χρώμα στην ζωή μας. Νομίζω πρέπει να ξαναγίνουμε παιδιά και να ξαναζήσουμε την παιδική μας ηλικία όπως τότε που δεν μας απασχολούσε τίποτα. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να φάμε και να παίξουμε όλη μέρα!

Πιστεύω επίσης πως η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων. Εάν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις, εαν πιστεύεις στον εαυτό σου και εαν ότι και να γίνεται κύριος στόχος σου είναι τα όνειρά σου και πως θα τα πετύχεις, όλα πραγματοποιούνται! Ζείς την ζωή που δεν πίστευες ποτέ πως θα ζήσεις!

Τι θα λέγατε να προσπαθούσαμε να καταλάβουμε περισσότερο την ζωή μας την οποία ζούμε? Μαζί?

Ακόμα και αν οι ημέρες που διανύουμε φαίνονται οι χειρότερες, ακόμα και αν βρισκόμαστε στο σκοτάδι και δεν έχουμε δει ακόμα φώς και περπατάμε στα τυφλά, να βρούμε την δύναμη να διαγράψουμε το παρελθόν μας, να μάθουμε απο τα λάθη μας, άλλωστε άνθρωποι είμαστε…. και να κρατήσουμε μόνο ό,τι αξίζει πραγματικά. Μόνο τότε θα είμαστε έτοιμοι και να δείτε που θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα μας πλημμυρίσει με την μαγεία της, θα γεμίσει τα ονειρά μας και την ψυχή μας με ευτυχία και θα αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή μας.

Ας ξεκινήσουμε να γιορτάζουμε την ζωή μας…ας κάνουμε στην ζωή μας την κάθε μέρα μοναδική…