Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

It's a Beautiful Day!!!!!!!

Αν είχατε την δυνατότητα να αλλάξετε κάτι σήμερα ποιο θα ήτανε αυτό?????

Θέλει και ερώτημα?????

Θα άλλαζα εξολοκλήρου τον τρόπο που σκέφτομαι.!!! (Νομίζω οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνήσετε μαζί μου σε αυτό!!! )

Am I wrong???

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες σκέψεις κάνουμε μέσα στην ημέρα μας???? Να σας απαντήσω.. ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

Έχετε επίσης σκεφτεί πως τυγχάνει οι περισσότερες από αυτές τις σκέψεις να είναι απαισιόδοξες???

Δεν έχω λεφτά, βαριέμαι στην δουλειά, δεν μου περισσεύουν για να αγοράσω το συγκεκριμένο φόρεμα και ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ!

Έχετε σκεφτεί πως άσχημες σκέψεις= άσχημη διάθεση= ΜΗ εκπλήρωση των στόχων μας????

CHANGE THAT NOW!!!

Γιατί να μην κάνουμε όμορφες σκέψεις= όμορφη διάθεση= εκπλήρωση ΟΛΩΝ των στόχων μας???

Ας ξεκινήσουμε από τώρα και ας σκεφτόμαστε ΜΟΝΟ όμορφα και ΜΟΝΟ θετικά!!!

Όσο εύκολο είναι να σκέφτεται κάποιος αρνητικά, ακόμα ευκολότερο είναι να σκέφτεται κάποιος θετικά!!! Έτσι δεν είναι??????
Ακόμα και αν έρχεται μια αρνητική σκέψη και πάει να τρυπώσει ύπουλα στο μυαλό μας, εμείς να φροντίζουμε να την εξαλείφουμε με 10 επιπλέον θετικές σκέψεις!!!

Πρέπει να αφήνουμε το μυαλό μας να περιπλανιέται όχι σε προβληματικές σκέψεις καθημερινά, αλλά σε αισιόδοξες σκέψεις, σε σκέψεις με νόημα, στα όνειρά μας τα οποία θέλουμε να πραγματοποιήσουμε!!!

Το μυαλό του ανθρώπου είναι υπέροχο, δεν νομίζετε???

Η φαντασία μπορεί να περιπλανηθεί σε όποιο μονοπάτι θέλει!!! Εμείς ας φροντίσουμε και ας διαλέξουμε το όμορφο μονοπάτι!!!

Κάθε μέρα της ζωής μας πρέπει να την γιορτάζουμε, κάθε λεπτό της ύπαρξης μας... γιατί πραγματικά η ζωή είναι «θείο» δώρο, η ζωή είναι πολύ όμορφη και οι άνθρωποι είναι ξεχωριστά πλάσματα!!!

Κάθε λεπτό της ζωής μας είναι η ανακάλυψη του πιο ανεκτίμητου θησαυρού!!!
 
Εμείς είμαστε τα διαμάντια, άλλοι ακατέργαστα, άλλοι όχι!!!

Το μόνο που πρέπει να ανακαλύψουμε είναι τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να λάμψουμε!!!

Αυτός ο τρόπος βρίσκεται μέσα μας!!! Στην θετική μας σκέψη!!!

Πάντα να ακολουθείτε στις σκέψεις σας το όμορφο μονοπάτι!!!

Εκείνο θα σας οδηγήσει στην ευτυχία σας!!!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Can we change men?

Πλάκα κάνεις, έτσι???? Και βέβαια ΟΧΙ!!!!

Εσύ μπορεί να αλλάξεις, οι άντρες ΟΧΙ!!!!

Μα είναι δυνατόν να έχεις μια τέτοια απαίτηση??? Μήπως... (λέω... μήπως...) είσαι παράλογη???

Οι άντρες δεν αλλάζουν!!!! Μην ζεις με ψευδαισθήσεις!!!
Το μόνο που σου μένει είναι τουλάχιστον να αναζητήσεις την πηγή του κακού....

Μήπως για όλα τελικά φταίει η Mrs "πρώην"???????????
Ας το αναλύσουμε παραπάνω...
Τον έχει κακομάθει, εκεί που έπρεπε να δέσει τα λουριά, εκείνη τα άφηνε λυμένα, εκεί που έπρεπε να τιμωρήσει.... το μόνο πράγμα που έκανε τελικά ήτανε να δείξει παραπάνω την αδυναμία της και άντε εσύ τώρα να τα καταφέρεις να.... δαμάσεις τον ΤΑΥΡΟ!!!!!! Σιγά μην σου κάτσει.... Εσύ πάντα θα θα προσπαθείς να τον δαμάσεις και για εκείνον θα είσαι το κόκκινο πανί....!!!!!

Ζήσε παιδάκι μου εκεί την ζωή σου.... Θέσε τα όριά σου... δείξε την αγάπη σου, την στοργή σου, την φροντίδα σου και δεν μπορώ να πώ... οι άντρες τώρα τελευταία έχουνε μάθει και εκτιμάνε!!!!

Αλλά... ΠΟΤΕ μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις!!!!
Θα αποδειχτούν άκαρπες οι προσπάθειές σου!!!

Άσε που αρχίζεις απο μόνη σου και αλλάζεις τους ρόλους σου απέναντί του!!! Παύει πλέον να σε βλέπει σαν γυναίκα του, sexy lover του, "άγριο θηλυκό" του!!!

Αντιθέτως.... αρχίζει να σε βλέπει σαν θεία, σαν αδελφή, σαν μάνα και στην χειρότερη των περιπτώσεων σαν.... TO DO LIST!!!!

AAAAAAAAAAAAX!!!!!! MONO μια έχει το μαγικό χάρισμα που ίσως μπορεί να κάνει κάτι για να τον αλλάξει.... ΜΟΝΟ ΜΙΑ είναι ιερό πράγμα για εκείνον.... και αυτή είναι η ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!

Bear this in mind!!!!!! NEVER FORGET!!!!!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ένεση αυτοπεποίθησης ΤΩΡΑ!!!!!!!

Δεν γίνεται να είσαι μια δυναμική γυναίκα....να έχεις καταφέρει τόοοοσα στην ζωή σου.... εσύ μια celebrity ρε παιδί μου... και να έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης!!!!
Άμα έχεις μια ρεαλιστική άποψη του τι είσαι ικανή να κάνεις και ποια είναι τα όρια σου.... τότε να μην ανησυχείς για τίποτα και για το αν θα τα καταφέρεις....
όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι ο στόχος σου......
Αυτοπεποίθηση είναι πίστη στον εαυτό σου!!!!!

Ποτέ! ΜΑ..... Ποτέ!!!! ΜΑ! Ποτέ!!!! Μην περιμένετε οι άλλοι να σας κάνουνε κοπλιμέντο για να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας!!!!!
Ανεβάστε την εσείς΄και κρατήστε την εκεί σε high level και standards!!!!!
Γιατί απλά..... ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!
Γιατι απλά... ΤΟ' ΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!

Και όποιος σας μειώνει, σας υποτιμά ή αμφιβάλλει για εσάς ΜΑΚΡΥΑ!!!!! Ξεγράψτε τον απο την ζωή σας!!!! Είναι κλέφτης αυτοπεποίθησης και προσπαθεί να μειώσει εσάς για να ενισχύσει την δική του αυτοπεποίθηση!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ απο τέτοιους ανθρώπους!!!! Να τους αποφεύγετε!!!!

Έτσι λοιπόν.... προσπαθήστε καθημερινά να ακτινοβολείτε την αυτοπεποίθησή σας στους άλλους, βγάλτε την προς τα έξω και μετά ποιος σας πιάνει??????

Η αυτοπεποίθηση και το να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι, ανοίγει τις πόρτες σε πολλούς τομείς της ζωής μας (στη δουλειά, στον ερωτικό τομέα, στο συναισθηματικό τομέα) και φέρνει την ισορροπία στην ζωή μας!!!!

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας!!!!

Μάθετε να παίζετε τα συναισθήματά σας στα δάχτυλα!
Όπως και αν αισθανόσαστε να θυμάστε να μην συμπεριφέρεστε άσχημα στους άλλους κυρίως όταν νιώθετε θυμωμένοι ή τσαντισμένοι!
Δεν γίνεται αυτή η bitch (έχω ξεχάσει πλέον το όνομά της!!!!) η συνάδελφος να μας έχει κάνει την ζωή πατίνι στην δουλειά και εμείς να γυρνάμε στο σπίτι και να ξεσπάμε σε όποιον δικό μας άνθρωπο βρεθεί πρώτος στον δρόμο μας!!!!

Μην ασχολείστε με τους άλλους και για το ποια είναι η γνώμη των άλλων για εσάς!!!!
Να θέτετε στόχους και να πραγματοποιήτε ένα- ένα τα όνειρά σας με γνώμονα να ικανοποιήσετε και να κάνετε χαρούμενο τον εαυτό σας! Μην ασχολείστε με τους άλλους, μην συγκρίνετε την ζωή σας με των άλλων, και μην αφήνετε να σας επηρεάζουν AT ALL!!!
Επικεντρωθείτε στην δική σας ζωή , στο να την κάνετε όμορφη, στα θέλω σας και στα όνειρά σας!!!!!
Θέστε τα όρια σας ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας χωρίς το φόβο της αποτυχίας! Πιστέψτε με..... άμα θέλετε.... ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!
Άμα θέλετε κάτι μεγάλο να συμβεί στην ζωή σας, ξεκινήστε απο το πιο μικρό βήμα για να το πραγματοποιήσετε και θα δείτε που βήμα- βήμα, θα φτάσετε τελικά στον προορισμό σας!!!!

Να φροντίζετε τον εαυτό σας, να του δίνετε "τροφή" και να τον επιβραβεύετε συνέχεια, κάθε λεπτό!!!!
Μια βόλτα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μια αγαπημένη δραστηριότητα ή ένα χόμπι σας, να αγοράσετε κάτι που σας αρέσει πολύ, πράγματα τα οποία αγαπάτε και σας ευχαριστούν είναι "τροφή" για τον εαυτό σας, δείχνετε πόσο πολύ τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε άρα ενισχύεται και η αυτοπεποίθησή σας!!!!

Να μην ξεχάσουμε επίσης το πόσο σημαντική είναι η γυμναστική στην ζωή μας και στην σχέση μας με το σώμα μας!!!!!
Κοινώς....... Γυμναστείτε ΤΩΡΑ!!!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ.........ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η τέλεια φυσική κατάσταση καταλήγει στην τέλεια υγεία και σε κορμί ίδιο με αυτό του devil!!!!!
Αφου είστε που είστε sexy, νιώστε και sexy και ακτινοβολήστε το!!!!!!!
Δεν θα προλαβαίνετε να μαζεύετε "τηλέφωνα"!!!!!!!!! Understood????

LAST BUT NOT LEAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κορίτσια!!!!!!!! Για άλλη μια φορά θα γίνω κουραστική αλλά...

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ= Κόκκινο κραγιόν, έντονα χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ (είναι must για αυτό το καλοκαίρι), ψηλοτάκουνες γόβες (ABSOLUTELY!!!!!!!!!!) και αέρα ντίβας!!!!!!

Άλλωστε γιατί να το κρύβουμε??????????? Είμαστε πολύ καλύτερες απο τις διάφορες celebrities που κυκλοφορούν!!!!!!

Το μόνο που απομένει είναι να μας κυνηγάνε και εμάς οι paparazzi........!!!!! Σωστά???????????????

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

You give love a bad name!!!

Λες ότι με αγαπάς και ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα στην ζωή σου.....
Οκ !!!! Το πιστεύω!!!!

Γιατι λοιπόν το αναιρείς αμέσως μετά φεύγοντας με τον κολλητό σου 3 συνεχόμενα weekend???????? (το ξέρει ο κολλητός σου καταρχήν ότι στην όλη υπόθεση παίζει το ρόλο της γκόμενας???)

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες για μένα είναι το ίδιο! Τι να με γράψεις για μια άλλη γκόμενα, τι να με γράψεις για τον κολλητό σου... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!

Τι????? Πιστεύεις ότι θα με πειράξει περισσότερο η γκόμενα παρά ο κολλητός σου?

Άμα αγάπη μου η σχέση έχει πάρει την κατρακύλα (που απ'ότι φαίνεται για μας αυτό ισχύει) και είναι να τα μπουμπουνίσουμε, με το χωρισμό τόσο κοντά που μου κουνάει το μαντήλι καλωσορίζοντάς με στο club των divorced people, ΟΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ!!!!

Ίσα- ίσα... άμα έχεις γκόμενα θα μου δώσεις την αφορμή για να φύγω (και να μην ξαναγυρίσω!!!!!..... σκέψου το!!!! ΤΕΛΟΣ για πάντα!!!!)
Αν όμως με γράφεις για τον κολλητό σου.... με κρατάς δέσμια στην σχέση μας που απ' ότι φαίνεται τελείωσε στα 4 χρόνια.... Απορώ μερικές φορές γιατι συνεχίζουμε....

Αφού τα έχουμε πεί..... για να πετύχει μια σχέση .... θέλει προσπάθεια και απο τους δύο my friend και.... ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ! ΜΠΛΑ!

Αν εσύ dear θέλησες ξαφνικά να ζήσεις την ζωή σου..... HELLOOOOOOOOO!!!!!!!! Μπορείς να το κάνεις και χωρίς εμένα! Δεν χρειάζεται να με κρατάς σε αυτή την σχέση....

Θα μου πείς...... Και εγώ τι κάθομαι αφού εσύ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ????
ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!

Δεν ξέρω.... Ίσως να θεωρώ ότι περνάμε μια κρίση... ίσως να πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο..... ίσως να μην θέλω να "πετάξω" αυτά τα 4 χρόνια που είναι γεμάτα και απο απογοητεύσεις αλλά κυρίως απο ευχάριστες αναμνήσεις.... ίσως τα συναισθήματα μου να είναι ακόμα τόσο δυνατά για εσένα και η αγάπη μου τόσο μεγάλη που να μην έχω ακόμα την δύναμη να σε αφήσω....

Γνωρίζω πολύ καλά πως και για εσένα δεν είναι εύκολο...

Δεν γίνεται όμως να συνεχίζουμε έτσι... Κάποια στιγμή πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πείς το μεγάλο ΑΝΤΙΟ, θα με βγάλεις και εμένα απο την δύσκολη θέση να αναρωτιέμαι και να αναλύω καθημερινά την συμπεριφορά σου χωρίς να γνωρίζω αν τα αποτελέσματα στα οποία καταλήγω είναι τα σωστά!!!

Δεν θές να με βγάλεις απο την μιζέρια μου?????

Όσο και αν δυσκολεύεσαι πρέπει να πάρεις αυτή την απόφαση και να δώσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ!!!!!

Δεν ξέρεις.... Ίσως αν το κάνεις αυτό να ανέβεις ξανά στην εκτίμησή μου....
Δεν ξέρεις.... Αν το κάνεις ίσως να αποδειχτεί καλό και για τους δυό μας...
Ίσως αυτό να θέλαμε και οι δύο κατα βάθος και να φοβόμασταν να το παραδεχτούμε!!!!
Μια δοκιμή θα σε πείσει!!!!

Αλλά σε παρακαλώ.... εαν σέβεσαι την σχέση μας και όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.... μην με "αδειάζεις" καθημερινά απο συναισθήματα με την όλη σου συμπεριφορά και μην με "σερνεις".

Δεν μου αξίζει και δεν αξίζει και στην σχέση την οποία είχαμε....

Γίνε ο άντρας τον οποίο γνώρισα και αγάπησα ακόμα και αν πρέπει να ακούσω απο τα χείλη σου ότι χωρίζουμε.....