Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

50 shades of Grey!!!!!

Κορίτσια ορμήστε στις αίθουσες του σινεμά! Μην χάνετε ούτε λεπτό!!!! Κλείστε το εισιτήριό σας σήμερα κιόλας!!! Όλες διαβάσαμε την τριλογία και όλες περιμέναμε αυτή την στιγμή για να έρθει...

"Mr Grey will see you now!!!"

Ο γεμάτος μυστήριο Christian Grey, ένας όμορφος και sexy άντρας , που παλεύει με τους δαίμονες στην ζωή του όταν η μόνη που μπορεί να χρωματίσει και να αγγίξει την ψυχή του είναι η γλυκιά Anastasia! Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η παθιασμένη ερωτική τους σχέση φέρνει στην επιφάνεια τις πραγματικές κρυφές επιθυμίες του Christian με όλα τα kinky παρελκόμενα και το κόκκινο δωμάτιο του πόνου!!

"I don't do romance!"(Christian) 

Είμαστε σίγουρες εμείς οι γυναίκες ότι θα μας συνεπάρει η ταινία και ότι θα ταυτιστούμε μαζί της!Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να γοητευτεί από έναν άντρα ευγενικό, έξυπνο , με έντονη προσωπικότητα και μυστήριο! Να της δείχνει την αγάπη του και να ξέρει ότι είναι μόνο ΔΙΚΟΣ της, να ζηλεύει και να της το δείχνει, να μπορεί να της χαρίσει όλο τον κόσμο, τα μάτια του να την κοιτάζουν σε κάθε της κίνηση... Να την παίρνει στην αγκαλιά του και να νιώθει ασφάλεια!

"It' s another first for me!" ...να το ακούς από τα χείλη του δείχνοντάς σου πως ενώ θα μπορούσε να είχε όποια γυναίκα ήθελε στα πόδια του, εκείνος επιλέγει να είναι μόνο με εσένα ώστε να κάνει διάφορα για πρώτη φορά!

Ποια γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί????? ΚΑΜΙΑ!!!! 

Ε! ΝΑΙ! Εκεί πάνω σου λέει.... "My tastes are singular!!!" Ε! ΚΑΙ??? Crazy in love όπως και το τραγούδι της Beyoncé!!! 

Απολαύστε το!!!! Είμαι σίγουρη ότι η ταινία θα μας συνεπάρει...   

Άλλωστε πρόκειται για τον Christian Grey! Ο πόθος για εκείνον κυριαρχεί σε κάθε σκέψη της Anastasia. Γιατί όχι και στην δική μας???? 

"Where have you been?" (Christian) 
"Waiting..." (Anastasia)