Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Love and marriage!!!


I fall in love with you every single day!!! Can you feel it???


Τελικά αυτό το καλοκαιράκι «φώλιασε» πραγματικά στις καρδιές μας, έτσι δεν είναι???

Συμφωνείτε πως για πολλούς από εμάς ήταν από τα πιο όμορφα καλοκαίρια που έχουμε ζήσει???

Δεν θα μπορούσα παρά να «κλείσουμε» τον φάκελο για το φετινό καλοκαίρι με το πιο όμορφο και ρομαντικό θέμα!!!!

ΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!!


Όπως πολλοί από εσάς, έτσι και εγώ είχαμε αμέτρητους γάμους αυτό το καλοκαίρι!!!! Και ναι!!!  Έφτασα στο σημείο και εγώ να σκεφτώ….

Μα τι στο καλό?????? Όλοι παντρεύονται??????

Αλλά πραγματικά… Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου και να επιλέγετε να κάνετε όλο το υπόλοιπο ταξίδι της ζωής σας μαζί.

Τίποτα επίσης δεν συγκρίνεται με την προετοιμασία ενός γάμου και τα συναισθήματα της χαράς και της ευτυχίας που αυτό αποφέρει!!!!

Εντάξει boys ξέρω… δεν είναι και το καλύτερό σας να σας τραβάμε από εδώ και από εκεί για να επιλέξετε μαζί μας μπομπονιέρες, προσκλητήρια κτλ, κτλ, αλλά αν δεν δείξουμε από την αρχή σεβασμό στο πρόσωπο του άντρα που θα παντρευτούμε, θα πέσει γκρίνια μετά στον έγγαμο βίο και δεν θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι?????

Οι αποφάσεις λοιπόν πρέπει να παίρνονται από κοινού! Γιατί διαφορετικά για φανταστείτε…

Πως θα αντιδρούσατε στην θέα μιας τσάντας Furla αργότερα (το πάθος μου!!!) όπου θα ήταν ΜΕΙΟΝ 200 ευρώ από τον προϋπολογισμό του σπιτιού χωρίς να σας έχουμε καν ρωτήσει? Εμ?

Για αυτό σας λέω… το να πείτε την γνώμη σας και να συμμετέχετε πιο ενεργά είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για εμάς!!! Πιστέψτε με! Και μετά….. ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!!

Όσο για τις γυναίκες- νύφες ξέρω πως η τελειότητα για εσάς είναι fact και όχι option!!! Ξέρω πως αυτή είναι η ημέρα σας, που θα νιώθετε σαν πριγκίπισσες και που θα είστε πανέμορφες, που θα αποζητάτε την προσοχή (και καλά θα κάνετε!!!!) και που θα λάμπετε ολόκληρες από ευτυχία και ομορφιά!!!

Η συμβουλή μου είναι να φροντίσετε να χαρείτε τον γάμο σας όσο καλύτερα μπορείτε. Κάθε ενέργεια που κάνετε για την προετοιμασία του γάμου σας, καθώς επίσης και ότι ζήσετε εκείνη την ημέρα, εύχομαι να το ζήσετε απεριόριστα, να είναι για εσάς μια ιεροτελεστία… Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν  να σας χαλάσει την ημέρα σας, μην διαφωνείτε για μικροπράγματα με τον άνθρωπό σας (όπως… εγώ θέλω το ιβουάρ προσκλητήριο ενώ εγώ θέλω το άσπρο!) Είναι τόσο μικρά αυτά μπροστά σε αυτό που πρόκειται να έρθει… είναι τόσο μικρά μπροστά σε αυτά που νιώθετε για την γυναίκα ή για τον άντρα της ζωής σας!!!!

Μην χαλάσετε λοιπόν τις καρδιές σας για μικροπράγματα! Ο έρωτας είναι πιο σημαντικός!

Επίσης… το οικονομικό του θέματος!!! Να φτάσετε μέχρι εκεί που μπορείτε, μέχρι όσο σηκώνει η τσέπη σας και να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά, ακριβώς επειδή τα κάνετε μέσα από την καρδιά σας  για τους άλλους και τα νιώθετε που τα κάνετε, θα σας γυρίσουν πίσω!!!!

If you know what I mean!!! Σας το εγγυώμαι!!!

Να φροντίσετε λοιπόν να το γλεντήσετε γιατί πραγματικά… μια φορά παντρεύεστε τον έρωτα της ζωής σας, μια φορά παντρεύεστε εκείνον ή εκείνη που αγαπάτε πραγματικά και που έχει αγγίξει την καρδιά και την ψυχή σας με μοναδικό τρόπο… με μαγικό τρόπο!!!!

Γιατί η αγάπη πραγματικά είναι… ΜΑΓΕΙΑ!!!!

Και όταν η αγάπη καταλήξει στο να δημιουργηθεί μια  οικογένεια εκεί είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

Εύχομαι σε όσους παντρεύτηκαν, παντρεύονται ή θα το κάνουν μελλοντικά… Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ και φυσικά…. ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ!!!

Το μυστικό της ευτυχίας στην ζωή του καθενός από εμάς είναι η ΑΓΑΠΗ!!!!

Ας φροντίσουμε λοιπόν να την αφήσουμε να μαγεύει τις καρδιές μας για όλη την υπόλοιπη ζωή μας!!!